- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 42
Canım senin için hayırlı ne olcsksa onu yap ama sohbetini çok özleyeceğim benimde diğer topiklerede girmek içimden gelmiyor.Buradı bir ev gibi gezip dolaşıp buraya dönüyorum yine sende gel buraya bebeklerimizin resimlerini atalım aile gibi oldukKizlar ben hamilelik bölümüne girmemek benim acimdan daha iyi olcak bu topik bana yavrumu hatirlatiyor herşeyimi burda paylastim nede cok sevincliymisim ilk ögrendigimde dunyalar benim olmustu bi mesajimi okudum simdide 2li tarama testi cok guzel cikti diye nasilda mutlu olmusum cok zor kizlar unutmak cok zor ciğerim söküldü sanki ALLAHIM bu aciyi kimseye yasatmasin iNŞALLAH ben kendimi diyete spora veriyim biraz daha zayfliyim ben saglikli olayimki bebegimde saglikli gelsin bana INŞALLAH ❤ Ankaraya capa hastanesine gidicem kizlar butun testlerimi yaptircam. Tedavimi olucam ALLAHIN izniyle INŞALLAH tez vakitte sagliklica yavruma kavusurum❤ Beni merak ederseniz mesaj atarsiniz kuzular bende sizleri merak ederim diyet bölümüne giricem kkda kilom fazla en azindan öyle kendimi oyalayip tedavi günümü beklicem. INŞALLAH hersey cok guzel olur hepimiz icin RABBIM bebeklerinizi sizlere bagislasin minik ellerinize sagliklica kavusursunuz INŞALLAH eminim cok guzel anne olacaksınız mucizeniz sizinle olsun herzaman. Ben oğlumu kaybettim yoklugu dolmicak bi aci evet belki dogmadi ama 4 ay oyle alismisimki her odada bebegim var sanki. RABBIM beterinden saklasin bidaha yasatmasin iNŞALLAH hakkinizi helal edin canlar bana cok destek oldunuz hepinizden ALLAH razi olsun canlarim❤ Sizleri cok seviyorum tedavi olup yine hamis olarak gelirim INŞALLAH araniza belkide ikizim olur sagliklica kucagimiza alalimda iNŞALLAH cumlemiz❤ hoşçakalın beni unutmayin❤ bi sedamiz var dersiniz ben sizi hic unutmicam...