❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

_Masalim_ Ben bu yola basta seninle esralarla yaseminle muzosla ciktim
Evet kirginlik oldu uzulduk yanlis anlasildik ayri dustuk ama seni hep sevdim
Birtanemizi sabah kaybetmissin
Yeni ogrendim
Uzulme demeyecegim cunku bos laf olacak bosa konusmus olacagim
Senden esinden onemli degl hic bisey sagligin var dua et yine olacak bebegin insallah ama bu sefer sakinma korkma Allah a emanet et herseyi ona gore yap
Onlar Allah in hediyesi tabii sahiplenecegiz amaa herseyden ustun tutmak yok allah bizi onlarla sinar
Rabbim sana oyle hayirli oyle guzel oyle iyi evlat verecekki inaniyorum
Yasadigin uzuntuleri unutacaksin
Her zaman destek olmaya hazirim sana
Yasamis oldugumuz ne varsa eskide kalmis tamam mi istedigin an yanindayim
Uzulme olur mu
Allah im sabrini
Sonra iyisini nasip etsin

_Masalim_ canımmm allahımmm sabır versn çok zor yıpratma kendini rabbm tekrardan nasip edecek inşallah sağ salim inan çok üzüldüm çok kötü oldumm ne diycm blmiyorm da

Aminnn balımmmm...herşey bi tarafa ciddi bi drum olduğunda kenetlenmeyide biliyoruz teşekkürler canımmmm❤inan gözyaşlarımı tutamıyorum bugün önce _Masalim_ sonra senin yazdıklarından kuzu

Aminnn balımmmm...herşey bi tarafa ciddi bi drum olduğunda kenetlenmeyide biliyoruz teşekkürler canımmmm❤inan gözyaşlarımı tutamıyorum bugün önce _Masalim_ sonra senin yazdıklarından kuzu
Bende cok agladim ya icim yandi yemin ederim tutamiyorum ya kendimi durduramiyorum resmen

Bende cok agladim ya icim yandi yemin ederim tutamiyorum ya kendimi durduramiyorum resmen
Ya ben napim yaşamadığım bi duyguyu iliklerime kadar hissttim rabbim sabır versin inşallah...ilk bana yazdığında gözlerime inanamadım dumur oldum şok geçirdim ne diyceğimi ne yazıcağımı bilemedim

Ya ben napim yaşamadığım bi duyguyu iliklerime kadar hissttim rabbim sabır versin inşallah...ilk bana yazdığında gözlerime inanamadım dumur oldum şok geçirdim ne diyceğimi ne yazıcağımı bilemedim
Iyi olsun yeter yine olacak bu sefer en guzeli olacak insallah
Rabbim insallah nasio edecek

Iyi olsun yeter yine olacak bu sefer en guzeli olacak insallah
Rabbim insallah nasio edecek
İyi olacak inşallah kuzum...rabbim onun mucizesini en hayrlı vakitte verecektir inşallah...dualarım onunla "Bekleyeni bekletende Allah...Bekleneni bekleten de Allah"kuzu

İyi olacak inşallah kuzum...rabbim onun mucizesini en hayrlı vakitte verecektir inşallah...dualarım onunla "Bekleyeni bekletende Allah...Bekleneni bekleten de Allah"kuzu
Rabbim ona en iyisini vereecek bende inaniyorum canim hayirlisu demedim mi hep belki farkli bisey olacakti hayirlisi olacak insallah guzel cinar i masal i olacak

Aminnn... kuzu dualarımız eksik olmasın dilimizden
bgn kötü kötü rüyalar gördüm esmer bir kız yüzü tanıdık ama çıkaramamıştım iç organlarına kadar cıkarıldı sadece nefes alıyordu sonra bizim hastanede tedavi ettik ben diyorum bebeği vardı nasıl yaşar diye ya sabır ben çok kötü oldum nöbete geldim sabah ta eşime anlatmıştım rüyamı tovbe yarabbi duydugum habere bak içim paramparça oldu ya sabır Allahımm

Rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın canım sizleride her türlü şerden kazadan beladan nazardan muhafaza eylesin...kuzum

amin canım cümlemizi korusun cümlemize hidayet versin masalımıza sabırlar dayanma gücü versin en kısa zamanda toparlar kendini inşallah canım arkadsım
Aminnn kuzu inşallah toparlıycak güçlü kadın _Masalim_ en hayrlı vakittede inşallah bizi müjdeliycek ben buna inanıyorum...

Kuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
Allh sabır wersin kuzum hala inanamıyorum ya offf çok kötü oldum yıpratma kendini nasıl oldu ne yüzden kaybettn bi sorun mu war ağır iş faln mi yaptn

Basiniz sagolsun cok uzuldum ins rabbim acinizi dindircek bi evlat nasip etsin.

Allah hamile olana sağsağlim kavuşmayı nadip etsin isteyenede sapasağlam bebek nasip etsin.Kıxlar sizleri burda görmek guzel.Masalımmmm şifaaa versin ALLAH canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…