- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
bitirdi :)) baya bi kizardi bozardi suya saldirdi hemen.amaaa suyada seker atmistm:))) baya bi fena oldu adam :))Sende çok atmışsın kızz bitirdi mi hepsini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitirdi :)) baya bi kizardi bozardi suya saldirdi hemen.amaaa suyada seker atmistm:))) baya bi fena oldu adam :))Sende çok atmışsın kızz bitirdi mi hepsini
Suya şeker atma olayı da iyiymiş bak bunu ilk defa duyuyorum Bende bi tatlı kasıgı attım tuzu, hastaydı o gün zaten içemeye çalışıyo kıyamadım gidip alayım dedim elinden yok vermedi, bitirecekmiş. Hastalıktan ağzının tadı olmayınca anlamadı galiba tadını içti valla bi güzelbitirdi :)) baya bi kizardi bozardi suya saldirdi hemen.amaaa suyada seker atmistm:))) baya bi fena oldu adam :))
Hımm anladım canım kolay gelsin ya zorlaşyırdılar direksiyonu.Çocuk olmafan al iyi yaparsınDireksiyon sınavı için direksiyon derslerim var o yüzden gidemiyorum
aslinda o adetn anlami farkliymsta gunumuze gelene kadr degismis canim.istemeynce tuzlu kahve veriliyoms.onceden gorucu usulu oluyms ya ondan sanirim.amaan icsinler azicik katlansnlar napalim :))Suya şeker atma olayı da iyiymiş bak bunu ilk defa duyuyorum Bende bi tatlı kasıgı attım tuzu, hastaydı o gün zaten içemeye çalışıyo kıyamadım gidip alayım dedim elinden yok vermedi, bitirecekmiş. Hastalıktan ağzının tadı olmayınca anlamadı galiba tadını içti valla bi güzel
Hayırlısı tatlım bakalım uğraşıyoruz yazılıdan geçtik darısı direksiyonaHımm anladım canım kolay gelsin ya zorlaşyırdılar direksiyonu.Çocuk olmafan al iyi yaparsın
oluruz annem zorla icircez sana.burda benden tam gaz :)
Bnde ozldım szi canm bnmÖzledik kuzum seni ❤
Canım yengeminde 10 gun gecikmiş dr gitmiş mevsimden demişkizlar okadar gecikti ve sabaha karsi kirmizilari gordum malesef ya
Valla mı aslında mantıklı bak evet Günümüze gelene kadar baya bi değişim göstermiş deseneaslinda o adetn anlami farkliymsta gunumuze gelene kadr degismis canim.istemeynce tuzlu kahve veriliyoms.onceden gorucu usulu oluyms ya ondan sanirim.amaan icsinler azicik katlansnlar napalim :))
Seni çok iui anlıyorum canım benim o lekeyi görmek hayal kırıklığı.Gecikmişmiydi adetinKızlar maalesef bende sabah kalktığım da kahve rengi leke gördüm adet olmayı bekliyorum çünkü her ay 6-7 gün kahve rengi lekelenmeden sonra kırmızılar geliyo yerleşme kanaması olamaz çünkü yumurtlamanın üstünden 15 gün geçti çok umut edip heyecanla bekleyen eşime nasıl dicem bilmiyorum benden çok hevesliydi artık nasibimizi öbür ayda beklicez inşallah çok fazla bekletmez nazlı meleklerimiz
oyleymis kiz tv de gormustm hatta esimle izledik bakti suratma hayir bee dedim oblar uyduruyo:)) sonra netten arastrdm hakkattende oleymis.biz gunumuz anlamiyla kullaniyrz:))Valla mı aslında mantıklı bak evet Günümüze gelene kadar baya bi değişim göstermiş desene
oyy kiyamam uzulme kuzu.sogan kuru grbuna katil sende bize.adet bitince icicez hep beraber icerz vesile olsun sifa olsun insallahKızlar maalesef bende sabah kalktığım da kahve rengi leke gördüm adet olmayı bekliyorum çünkü her ay 6-7 gün kahve rengi lekelenmeden sonra kırmızılar geliyo yerleşme kanaması olamaz çünkü yumurtlamanın üstünden 15 gün geçti çok umut edip heyecanla bekleyen eşime nasıl dicem bilmiyorum benden çok hevesliydi artık nasibimizi öbür ayda beklicez inşallah çok fazla bekletmez nazlı meleklerimiz
Dün olmam gerekiyordu canım benden çok eşim etkilenecek çünkü kendisi beni hamiş sanıp köşede oturtup hizmet ediyodu baya bi sultanlık yaşadımSeni çok iui anlıyorum canım benim o lekeyi görmek hayal kırıklığı.Gecikmişmiydi adetin
Canım ben 15 gün ve takiben 10 gün olmak kaydıyla iki defa soğan kürü yaptım ama maalesef ben de işe yaramadı sonrasın da incir kürü maalesef kimyasal oldu o yüzden bal tarçın çötek otu yapsam mı diye düşünüyorumoyy kiyamam uzulme kuzu.sogan kuru grbuna katil sende bize.adet bitince icicez hep beraber icerz vesile olsun sifa olsun insallah
Bende bugun olmadım daha ama inşallahnolmam çünkü adetin 3. Gunu hormon testi taptırcam o zaman p.tesiyw denk gelmiyorDün olmam gerekiyordu canım benden çok eşim etkilenecek çünkü kendisi beni hamiş sanıp köşede oturtup hizmet ediyodu baya bi sultanlık yaşadım
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl oldu yaBebegimi kaybettim