❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

hepimiz oyle annem insallah gelmez 9 ay kuzum
İnşallah kuzum dün annemle kayınvalidem bendeydi kayınvalidem sende var bişiler yüzünden belli dedi annem de çok umutlu beni de çok pis gaza getirdiler eşimin gözlerinin içi gülüyo ümitliyim diyo nasip inşallah vardır bebişim

Benimde 3 mart ama yarında olabilirim 4-5 olabilirim bilmiyorum ama artık cok sıkıldım evet bir zamanı var ama etrafımda herkesin 3-4 çocuğu var acaba bizim bir problrmimiz mi var
Kuzum ben daha 6 aylık evliyim ama artık herkes bekliyor soran sorana sade bana da değil anneme kayınvalideme bi de etrafta herkes hamile bi bende yok annemin karşı komşusu 4 ye hamile alt komşussunun iki gelini hamile bi tanesinin 1yaşında daha ilk çocuğu Rabbim bize de nasip etsin tez vakitte inşallah kuzum

İyiyim sanki bilmiyorum astımdan mı bilmiyorum çabuk yoruluyorum ve halsizleniyorum.şu mevsim dönse bir belki düzelir
Bende full yatıyorum canım canım hiç bi şey yapmak istemiyo bi çorba yaptım bugün o da güç bela eşime de üzülüyorum gözlerinin içi parlıyo gözleri resmen gülüyo bu ay çok umutluyum derken

Canlar nasilsiniz iyimisiniz?

Zeytin_yesili Zeytin_yesili kuzum yaa gec dollenmedir belki ondan cift cizgi olmuyordur bakalim bat yarin hayirli haberle gel INŞALLAH ❤

Bejan19 Bejan19 kuzu 4 gun mu gecti cumaya kadar olmassan bi dokotra gidersin INŞALLAH grc dollenmedirde sonradan kanda cikar❤

Ebrarr60 Ebrarr60 gecmis olsun kuzum havalar bi sıcak bi soguk ya belki ondandir kuzum

B beste09 erkenci kuşum kasik agrilari normal uzme o guzel canini simdi bebis yer aciyor annesi ❤

Camelwhite Camelwhite kuzum nasil gidiyor fisitigm❤

Son düzenleme:

Zeytin_yesili Zeytin_yesili kuzum yaa gec dollenmedir belki ondan cift cizgi olmuyordur bakalim bat yarin hayirli haberle gel INŞALLAH ❤

Bejan19 Bejan19 kuzu 4 gun mu gecti cumaya kadar olmassan bi dokotra gidersin INŞALLAH grc dollenmedirde sonradan kanda cikar❤

Ebrarr60 Ebrarr60 gecmis olsun kuzum havalar bi sıcak bi soguk ya belki ondandir kuzum

B beste09 erkenci kuşum kasik agrilari normal uzme o guzel canini simdi bebis yer aciyor annesi ❤

insAllah gec dollenmedir kuzum cuma bidaha kan verirm olmassam gene bsey yoksa doktora cikarm artik :*

Aynen canım gecici bir dönemdir umarım cunku uyudukluğu sevmiyorum

baa niye sormadin e baa neen yoktur :63:iyiyiym bende napaym kasiklar yokluyo beni en sevdigm pozisyonda oturamiyrm bide ishal oldum ayy na kaa ogrencim oyle iste kuzucum.skaa yapiyorm kuzum sormasanda ben yazarm:KK200::KK53::KK23:

baa niye sormadin e baa neen yoktur :63:iyiyiym bende napaym kasiklar yokluyo beni en sevdigm pozisyonda oturamiyrm bide ishal oldum ayy na kaa ogrencim oyle iste kuzucum.skaa yapiyorm kuzum sormasanda ben yazarm:KK200::KK53::KK23:
Oy yerim seni ballilokmam❤ kiz en sevdgin oturma pozisyon neymis merak ettimm:KK76: oy kuzum ishal ayri bi dert kabizlik ayri bi dert patates kaynatip ye kuzum INŞALLAH gecer gecmis olsun balim:dua: kuzum sen bu ay iyi yumurtladin INŞALLAH minigin tutunmuştur annesine:KK19:

Oy yerim seni ballilokmam❤ kiz en sevdgin oturma pozisyon neymis merak ettimm:KK76: oy kuzum ishal ayri bi dert kabizlik ayri bi dert patates kaynatip ye kuzum INŞALLAH gecer gecmis olsun balim:dua: kuzum sen bu ay iyi yumurtladin INŞALLAH minigin tutunmuştur annesine:KK19:
kuzu yemekte zaten patatesli bisey vardi onu yedikten sonra oldu bende anlaamdim baya kivrandirdi.bi ayagmi popoşun altin bi ayagmda cekiyrm karnima orurken cok rahat oluyo oyle durdukca kasigim batiyo canim ya bende uzattim napim.yumurtladım kuzu ama simdide sulu akinti geliyo şeffaf insallah tutunmustr nasip kuzucum

Lizlar annemlwr gidicne evde tek kalacam bana bi aktivite oneririmisiniz esim isteyken ugrasmak istiyorum ❤
telefona oyun indirebilrsn kitap aldir esine kitap oku evde pc varsa yaabanci dizileri siradan izle cok guzel diziler var.orgu or dicem yapamiyrm diyosuun:) nette cok kolay sisle patik örnekleri var.anneye soyle baslasin ogretsn sana gitmeden.baskaa hamileler icin aktivite yok sanirim kuzum :)

Kızlar çatlatma ignesinin altıncı günümdeyim. Adete de altı gün var. Bugün çok şiddetli kasik ağrılarım var. Yine mi olmadı :KK43:

X