❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kızlar bugun kasık agrısı var normal sanırım demi panik olmama gerek yok
Kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin seni ve meleğini korusun çalışıyorsun ya kuzum onun etkisi vardır panik yapma bulduğun fırsatlar da bol bol dinlen canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevlam

_Masalim_ _Masalim_ Tatlım öncelikle o güzel yüreğini ferah tutarmısın kendini kasıp minik meleğinide üzüyorsun birşey olsa doktorun anlardı Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak ve yeğenimi kucağına sağlıklı bi şekilde alacaksın o yüzden şimdi elini karnına koy ve miniğini sev sana ve meleğine iyi gelecek
Kuzum ALLAH razi olsun bitanem bugun daha iyiyim cok şükür ❤

ya kizlar hala olmadim ve beta hcg 0.100cikti ne is anlamadim nazli bebek kendini belirtmiyor yada hic yok bakalim beklicez :/

pazar gunuydu gunum bugun 4.gunum
Kuzum adetinin 16 günü değilde 21 günü yumurtladıysan eğer adetin 35 güne uzar bu da sende ki adet geçikmesi olmaz bat tarihin 2 mart yapar biz seninle şubat 26 da bekliyorduk ama ben geç yumurtladım bat yarın inşallah gelmez kırmızılar 9 ay

Kızlar benim adet ilk defa bu kadar nazlanıyor şimdi yavaştan yavaştan kanamam başladı çok şükür buna da şükür adet olamayan ilaçla adet olanlar var :110:

Kuzum adetinin 16 günü değilde 21 günü yumurtladıysan eğer adetin 35 güne uzar bu da sende ki adet geçikmesi olmaz bat tarihin 2 mart yapar biz seninle şubat 26 da bekliyorduk ama ben geç yumurtladım bat yarın inşallah gelmez kırmızılar 9 ay
insAllah gelmez canm ya bubay nezmn yumurtladm cozemedm ki aknti olmadi ki aknti kesildi gtti ya

insAllah gelmez canm ya bubay nezmn yumurtladm cozemedm ki aknti olmadi ki aknti kesildi gtti ya
Hakkında hayrlısı ne ise o olsun canım inşallah (hepimiz için) inşallah tez vakitte Rabbim yüzünü güldürsün muradına erdirsin kuzum ♥

bu ay hepimiz gumledik herkesin adetler sasti insallah bi dahaki ay duzelirz hep beraber canlar:KK19:
Benim bat yarın bi iki gün gecikme oluyo bazen inşallah 9 ay gelmez kırmızılar laf aramızda kendimi hamişlik psikolojisine bağladım vardır diye ümit ediyorum :halay: :KK53:

Bende ki şansta çölde ki bahtsız bedevi gibi 3 test negatif hamişlik takvimi çizgi :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Benim bat yarın bi iki gün gecikme oluyo bazen inşallah 9 ay gelmez kırmızılar laf aramızda kendimi hamişlik psikolojisine bağladım vardır diye ümit ediyorum :halay: :KK53:
Benimde 3 mart ama yarında olabilirim 4-5 olabilirim bilmiyorum ama artık cok sıkıldım evet bir zamanı var ama etrafımda herkesin 3-4 çocuğu var acaba bizim bir problrmimiz mi var

X