❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

canim program var adet oldugumdan itibaren sayilar yazyo kac gunde oldugumu felan gecen ay 30gun gecmis ondan onceki aylar 28gunde bir oluyordum duzenim degisti galiba artik 30gunde bir olacak yarin olursam demekki oyledir yarin olmassam test yapmayi dusunuyorum yada yarin sabahta test yapabilirim bakalim bi :)
duzenli adetn bi gun eksik bi gun fazla gelmesi normal canim sen yarin yap istersen bi baklmm insallah vardrda cikar

İyi akşamlar güzellr. Batlar gelmiş @Saman Alevi hadi inşallah. Hep bu stresimizden olmuyo bebişler. Ben herşeyi çok takıyorum kafama bu olay haricindede. İştede çok yorulyrm. Yaz gelsede tatile gitsek

İyi akşamlar güzellr. Batlar gelmiş @Saman Alevi hadi inşallah. Hep bu stresimizden olmuyo bebişler. Ben herşeyi çok takıyorum kafama bu olay haricindede. İştede çok yorulyrm. Yaz gelsede tatile gitsek
Canım gelen giden yok geç yumurtladım bu ay adet günü muhtemelen ileri attı martın 2'ni bekliyorum eşim perşembe kan ver dedi kısmet inşallah hamileyimdir kuzum

Gidiyor canım elbette insanız ama yinede Allahtan başla kimse nasip edemez bize kaderimizi bemde kaç aydır kasık batması mide bulantısı daha neler neler bir sürü belirti yaşadım olmadı ağladım kendimi becerik siz gibi hissettim ama elime bişey gecmdi canım beklicez nir zamanı var elbette
Elbette canım benim Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah

Bu adet düzeni beni deli ediyor gecen ay 4 gun önce oldum bakalım bı ay ya 3 yada 5 olur yada erken olayacagım heral gununde olcam gecen aya göre olmam lazımdı Offf kafam karıştı

Oy kiyamam ben bebegim stres herseyi cok kotu etkiliyor balim :KK43:
ya kuzu kafam karisti benim.baska topikte bu dusukten sonraki degerlerle ilgili konusyolrdi.orda kiz benim ki 40 gun sonra bile sifirlanmadi 2.00 cikti yazmis.e benmde adet gunumde yani 14 subatta 2 cikti negatf degil mi dusmus iyice sifir sayilir.beynim yandi gece gece simdi

ya kuzu kafam karisti benim.baska topikte bu dusukten sonraki degerlerle ilgili konusyolrdi.orda kiz benim ki 40 gun sonra bile sifirlanmadi 2.00 cikti yazmis.e benmde adet gunumde yani 14 subatta 2 cikti negatf degil mi dusmus iyice sifir sayilir.beynim yandi gece gece simdi
Kuzum 2 sifirdan sayilmiyor mu ? Kuzum 2 olunca gebelik yok diyolar ama kuzum gecen kizin 2 cikmis sonra bi gitmis 600 cikmis oyle seylerde oluyor kuzum ama soyle bi durum var balim senin 14 subatta 2yse kesin 2 hafta gecmis sifirlanmistir balim

X