❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

oyy oyle kalabalk olunca zor tabi kuzu survivur zati 9 dogru basliyo hep tekrar.evinizi ozlemissnzdr simdiden.allah kolaylik versin kuzum
Aynen kuzum tadim yok niyeyse bugun benimde ya twde esim baska bisey izlemek istiyor kardesimde surekli servivoru aciyor arada kaliyorum hepte kardesimin actgi izliyoz esimde bi haber izleyelim.bari diyor bana :110:

kizlar simdi benim akintim bayadir yok adetimde gecti eger akintim olursa hamileyim demektirmi oluyor ?

oyy oyle kalabalk olunca zor tabi kuzu survivur zati 9 dogru basliyo hep tekrar.evinizi ozlemissnzdr simdiden.allah kolaylik versin kuzum
Kuzum corumda annamelerim evlwri var benim ev yerlesene kadar burda kaliyoz annemler 1 hafta sonra antakyaya gidiyolar kuzum annem benim icin geldi biara cok kotu hastaydim cok şükür iyiyim nisanda evimizin isler bitcek gecicez balim

gecen ayda gecikti ya canin gecen aya gore hesaplarsam yarin olurum 30gunde bir olucaksam yarin olurum gecen ay 30du cunku :/ yarinida atlatirsam test yapcam
bu ayim yirmi sekiz cektgni hesaba katiyosun dimi canim.cunku ben 30 gunde bir olurum mesela ay cekimine gore bir gun erken bir gun gec oluyo.cumaya kadr olmazsan bi test patlat derim

kizlar icimde bi heycan var benm nedendir bilinmez.icim pir pir.cok garip.bugun depresik günümdeydim aslinda ama noldu durup dururken anlamadim :))

gitmedim canim adet olmadim adet bitince 3gun sonra gelin demis doktor simdi yumurtaliklara felan bakamazmis esimde gecikti demis hemen baktirmayin bi hafta gecikirse baktirin dimis ole iste bakalim gelecekmi kirmizilar :)
İnşallah 9 ay gelmez o kırmızılar canım inşallah hamişsindir ♥

Canim yarin kan versene kiz hamismisin yoksa ah keske INŞALLAH
gecen ayda gecikti ya canin gecen aya gore hesaplarsam yarin olurum 30gunde bir olucaksam yarin olurum gecen ay 30du cunku :/ yarinida atlatirsam test yapcam
İnşallah 9 ay gelmez o kırmızılar canım inşallah hamişsindir ♥
insAllah insAllah cok cok amin canim ❤❤❤

bu ayim yirmi sekiz cektgni hesaba katiyosun dimi canim.cunku ben 30 gunde bir olurum mesela ay cekimine gore bir gun erken bir gun gec oluyo.cumaya kadr olmazsan bi test patlat derim
canim program var adet oldugumdan itibaren sayilar yazyo kac gunde oldugumu felan gecen ay 30gun gecmis ondan onceki aylar 28gunde bir oluyordum duzenim degisti galiba artik 30gunde bir olacak yarin olursam demekki oyledir yarin olmassam test yapmayi dusunuyorum yada yarin sabahta test yapabilirim bakalim bi :)

X