Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMIN kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAHİnanılmaz üzüldüm
Rabbim sabırlar versin sana
Oyy AMIN sagol kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤Rabbim sabir guc kuvvet versin esinle sana birbirinizden destek alip iyi olursunuz insallh allahim yeni bir bebekle senlendirsin yuvanizi cok uzuldum
AMIN Sagol canim cok zor cok büyük bi aci ALLAHIM beterinden saklasinUzulme yar ve yaradan war
Okuyunca okadar agladimki icimden koptu resmen canin yanicak cok uzuluceksin evetadam belki amahamilelik bu hic olmicak,anlamina gelmiyo yaradan sana cenneten ikitane melek wermis orda onlar hep seninle olucak ellerinden tutucak annem olmadan biz girmeyiz dicekler onlar senin meleklerin onlar gitmedi senden sadece seni bekliyor olucaklar
Rabbim yuzunu guldursun insallah bu acinin,aynisinikanka yasadigim icin ne denir bilemiyorum okadar kotu oldum
AMIN kuzum sagolun❤okudukca ağladım Allah sabrlar versin canım yine olur İnşAllah(
INŞALLAH kuzum benimmmEn kısa zamanda acını unutturacak mutluluğu yaşaman dileğiyle...
AMIN canim ALLAH razı olsun INŞALLAHOff Allah sabır versin inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın evlat nasip etsin
AMIN kuzum cok büyük bi aci tairf edemiyorum buraya sizlerle paylasmak bana iyi geliyor cok teşekkür ederim kuzumCanim cok uzuldum. Gozumde yaslarla yaziyorum sana. Ben bebek kaybetmedim bilemem acını. Ama tahmin etmek bile insanin cigerini parcaliyor. Rabbim sana ve eşine dayanma gücü versin. En kisa zamanda yavrunu saglicakla kucağına alırsın insallah.
AMIN kuzum INŞALLAH sagolunnn❤Okudukça canim acidi Allah sabır versin inşallah rabbim sağlıkla sihhatle kucağına bir evlat versin
INŞALLAH canim em buyuk duam INŞALLAHAllahimm sabirlar versin cok zor. Allah acinizi unutturacak evlatlat nasip etsin size cok uzuldum