- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Dün sabaha karşı bebegimi kaybettim benim ikinci düşüğüm oldu yavrum yine birakip gitti annesini gözümün nuru annesini birakip gitti dun gece hep dua ettim ALLAHiM korusun yavrumu diye Dun sabah 5 te okadar büyük bi agri yasadimki gaz agrisi sandim kondruamadim yavruma daha 4 gun önce kalbini duydum zipladiigni gördüm ultrosyonda dedim sen kesin erkeksin pasa geliyor dedim pasamda birakti beni gözüm yasli ciğerim yanıyor beni bilen bilir cok istedim bebegimi duser yine diye aklim cikti kaybettim bebegimi. Agriyla kivrandim hemen ambulams çağırdık kizlar bianda suyum geldi ben kan sandim bi gorseniz esimi annemi nasilda cirpniyolar ben dudaklarima kadar morarmisim bebegim yine bıraktı beni hemen hastaneye gittim her dakka tuvaletim geliyor bi baktim kizlar kan yok nasil mutluyum dedim belkide belkide oylesine bi suydu sonra bianda pembe bi akinti geldi bebegim tam ucundaydi kizlar anladim yavrumu kizlar kocamandi kizlar 14 haftalikti 3bucuk 4 aylik olcaktik eli ayagi burnu agiz olusmus yavrumun erkekmis yavrum ebe söyledi düştü yavrum hisettim oanki acimi anlatamam suankide ayni bianda varim yogum olan gobegim bos kaldi sonra esi icerde kalmis kurtaja girdim kizlar esi aldilar sonra gectim odaya bebek sesleri var suanda yan odamda ALLAHIM bagislasin kapilarida süslü süslü yeni dogum yapanlarin benim odamin kapisinda bi tek süs yok benim bebegim dogamadi ki 2nci kez bu aciyi yasadim. 10 haftalik oldu atlattik dedim adi cinar olcakti yavrumun olmadi cinarim birakti annesini karnimda takla atiyordu yavrum esimde bana taklacinin annesi diyordu nasil gulusuyorduk esim oyle cok ağladı ki bugun o guzel renkli gozleri kipkirmiziydi evde ne giysileri kaldi ben nasil eve gidicem yavrumun esyalarini nasil gorucem benim canim yavrum beni birakip gitti ben minik ellerime yine kavusamadim paşam beni bırakıp gitti tarifsiz bi acıyla kala kaldim hastane odasında
Son düzenleme: