- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsn kucağına..İyi olmuş bu topic beraberce gidişatı paylaşırız birbirimizden birşeyler öğreniriz.
Benim doktorum bana kese şu kadar, şu kadar hamilesin vs. demedi. Benim sat 16 mart hesaplamalarıma göre 7+4 üm.Geçen hafta gittim karnımdan baktı keseyi görüyorum ama çok küçük 15 mayıs ta gel o zman ne kadarlık olduğunu söyleyeceğim dedi. Ben devlet hastanesine gidiyorum acaba özeldemi veriyorlar bu bilgileri sadece merak ediyorum?
Canım doktorun sana ultrason görüntüsünü verdimi ? Onun üzerinde yazıyor kaç mm olduğu yada kaç haftalık olduğu. Bana ekranda gösterirken hem anlattı hemde ben daha sonra verdiği ultrason görüntüsünün üzerinde de yazdığını gördüm.
yok canım yaa benimki böle diil..hiç öyle veriler yok. Demek ultrason makinaları farklı derler ya genelde devlettekiler eski oluyor filan diye doğruda olabilir. Bende bir özel hastaneye gideyim en iyisi...Meraklanıyorum çünkü
Ya aslından çok şükür verebilirim muayene ücreti vs. özele çok zorlanmam çalışıyorum ama hani gereksiz geliyor bana sonuçta ssk ya da maaşımızdan ne kadar kesinti yapılıyor işe yarasın bari. Gerçekten gerekli olmadan muayene ücreti veresim yok. Ama böyle kese boyunu bile söylüyolar bizimkide hiç bişey demeyince kafam karışıyo, bu devirde kara düzen gidiyorum. hatta bunla ilgili konu bile açmıştım.
beklenen adet tarihim benimde mayıstı eğer adet olmasaydım seninle aynı süreci yaşayacaktım
nasip işte
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
bana sormadın ama konunun içinde olunca daldım hemen:) valla benim tüm kan , hormon testlerim bile yapıldı şükür sorun yok. Ama biraz öncede bahsettim kese boyu, şusu busu bişey demedi 15inde birdaha gidicem bakalım.Ama muhtemelen seninkinden büyük benimki, istersen biraz bekle sende acele etme..hem daha 1 hafta geçmiş adetini nasıl şimdiden görebildi keseyi o da ilginç? kendimle kıyaslıyorum yanlış anlaşılmasın çok bildiğimden değil.
Bende bugün kesemi gördüm çok şükür, yarın için kan ve idrar tahlili istedi. 10 gün sonra da kalp atışlarını görmemiz lazım şuan birşey söylemek için erken dedi canımı sıktı :/ birde oğlumda sigarayı öğrenir öğrenmez bırakmıştım şimdi bırakamıyorum daha çok içesim geliyor napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?