- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
aman iyi şükür birşey olmaz inşallah..Sen dikkat et kendine , yorulma, dinlen sürekli..Cumartesi günü oldu ve kesildi. Bugün 4 gün geçti üstünden başka bişey olmadı çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman iyi şükür birşey olmaz inşallah..Sen dikkat et kendine , yorulma, dinlen sürekli..Cumartesi günü oldu ve kesildi. Bugün 4 gün geçti üstünden başka bişey olmadı çok şükür.
aman iyi şükür birşey olmaz inşallah..Sen dikkat et kendine , yorulma, dinlen sürekli..
7 Mayısta 310
9 Mayısta 620
11 Mayısta 1300
13 Mayısta 2600 olması gerekiyor. Bence görünür.
sagol canım bugun gittim gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını mütiş bi duygu inş kucagımıza da alırız... Rabbimm herkese nasip etsin inşallahh... benım bugun 6 haftalık ıkı kese görüldü birinde kalp atışı var ama diğerini tam göremedi dr haftaya bakacaz tekrar bakalım ıkız mı acaba bilemiyorum...
birde canım şu takvimi bende yapmak istiyorum artık ama nasıl yapılqacak bilmiyorum sen yapmıssın bana da soylermisin nasıl yapıldıgını...
Aşağıda eklediğim resimde de gösterdim.
Sağ üst köşeden Kullanıcı kontrol paneline gir.
Açılan ekranda sol tarafta profili düzenle var onu seç.
Açlan sayfada Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: kısmına bebeğinin doğum tarihini yaz. En alttan değişiklikleri kaydete tıkla olacak canım.
Eki Görüntüle 717649
Bunun mazereti bahanesi yok farkındayım, fakat bu istek çok farklı canım tutuyorum kendimi 1 haftadır kullanmıyorum ama o isteği üzerimden atamıyorum sıkıntım orda. Belki 1tane içsem tiksincem ama isteyipte yapmamak zor. Kınamayın lütfen oğlumda da öğrenir öğrenmez bıraktım memeden kesilene kadar. Bu kez zorlandım ve paylaşmak istedim.
sizin kızınız mı oldu?Canım bak resimde oklarla yazdım. Benimkinde böyle yazıyor.
Eki Görüntüle 705736