• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mini mikroskoplu tükürükten ovülasyon testi

bilgen25

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
173
8
318
Bursa
CADIARZUArkadaşlar ovülasyon testi araştırırken internette donnatürk diye bi marka gördüm. Tükürükten test yapıyo ve bir yıl sınırsız kullanım diyo.Fiyatı da 78 tl. Sınırsız kullanım dediği için hesaplı geldi ama siz ne dersiniz? kullanan ya da fikri olan varmı? Tükürükten test yapması mantıklı mı? Fikir paylaşımı yapalım.Araştırmak isteyenlere şu sitede buldum: Donna Türk , Mini-Mikroskop Ovülasyon Testi

ben de bunu beğendim ama senin soruna yorum yazan olmadığı için ben de emin olamadım. bana daha garanti ve kolay geliyo. hergün wc yolu tutmaktansa bunu yapmayı tercih ederim. hem de hergün sınırsız yani.adetim bitince ilk günden başlarım.

geçen bende gördüm nette tam sipariş veriyodum vazgeçtim alsakmı ne

arkadaşlar ben o ovulasyon testinden aldım mini mikroskoplu ve donna.aslında pek faydalı bişey olduğunu söyleyemem yda ben tam tespit edemedim ve verdiğim parayada acıdım doğrusu

neden memnun kalmadın ben de donna almayı düşünüyorum. herhangi bir rahatsızlığın varmı? mesela ben de pko var.

canım bende yumurta tembelliği var yani her ay çalışmıyor ve yumurtlama olmuyo o yüzden pek kullanma fırsatı bulamadım alalı 7 ay fln oluyo ama çok az kullandım.senin yumurtlaman normalse al derim inşallah faydasını görürsün

Kendı kendınıze ne zaman yumurtladıgınızı bulabılırsınız. Ornegın 28 gunde bır adet oluyosan 28 - 14 = 14. gun.
Benım 35 gunde bır 35 - 14 = 21. gun
Mesela ben 21. gun oldugunu bılıp takvıme ısaretlıyorum ondan bır gece once o gun ve ondan sonrakı gun yanı +- 2 gunluk sapmayla ve kasık agrısıyla anlıyorum tam hangı gun oldugunu. Bu en basıt method bı deneyın ıstersenız

CADIARZUArkadaşlar ovülasyon testi araştırırken internette donnatürk diye bi marka gördüm. Tükürükten test yapıyo ve bir yıl sınırsız kullanım diyo.Fiyatı da 78 tl. Sınırsız kullanım dediği için hesaplı geldi ama siz ne dersiniz? kullanan ya da fikri olan varmı? Tükürükten test yapması mantıklı mı? Fikir paylaşımı yapalım.Araştırmak isteyenlere şu sitede buldum: Donna Türk , Mini-Mikroskop Ovülasyon Testi

Bu testi ben de almak istiyorum ama baktımda foruma en son mart ayında cevap yazılmış, acaba alıp kullanan var mı? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...kaydirigubbakcemile2

kızlar bu testlerden alan yok mu hiç ben de almayı düşünüyorum donna dan başka marka bilen var mı daha pahalı markalar var arada bir kalite farkı mı var?

Back