- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi birarininyolrehberi
-
Cok sevdigim bir arkadaşımın esi sizinki gibi, karisinin surekli mini etekler, feminen giysiler giymesini, agir makyajlar yapip saclarini sariya boyatmasini istiyor. Bana bir adamin eşinin fiziksel goruntusune bu kadar karismasi itici geliyor, zorla kapali giy demekle acik giy demek arasinda cok fark göremiyorum. Bir kadin kendini hangi haliyle guzel hissediyorsa oyle giyinmeli
Aynen, giyime, bakima saca basa karisan erkek cok itici; erkek degil kaynana gibi
NedenLutfen bana yardım edin aklımda sürekli kendimi öldürmek fikri var şu an kendimi kapattım odaya bu fikri nasıl atılan yardım edin
Lutfen bana yardım edin aklımda sürekli kendimi öldürmek fikri var şu an kendimi kapattım odaya bu fikri nasıl atılan yardım edin
Ben az önce başka bir konuda da gördüm aynı şeyi yazmıştı
Bi nedeni yok psikolojik bozulmuş dahilindeki öyle söyledi pazartesi psikiyatrist gidicem tabi o zamana kadar kendimi oldurmemis olursam
Lutfen bana yardım edin aklımda sürekli kendimi öldürmek fikri var şu an kendimi kapattım odaya bu fikri nasıl atılan yardım edin
Bi nedeni yok psikolojik bozulmuş dahilindeki öyle söyledi pazartesi psikiyatrist gidicem tabi o zamana kadar kendimi oldurmemis olursam
Açtım konu ama kimseden bi cevap alamadım ben de son mesaj yazılan konuya yazayım dedim perişan bi halindeyim suanNiye ne oldu?
Bence yeni konu ac ne derdin varsa yaz..
yukarda sagda yeni konu ac yaziyor ordan acabilirsin
Konumu açtım ama kimse yazmadı titremekten tuşlara doğru basamiyorum kusura bakmayın çok caresizimKiz sen ne diyorsun?? Kendi konunu ac, oraya yaz dertlerini insanlar anlayip dinlesinler.
Konumu açtım ama kimse yazmadı titremekten tuşlara doğru basamiyorum kusura bakmayın çok caresizim
konuna yazdım ancak sen yoksunKonumu açtım ama kimse yazmadı titremekten tuşlara doğru basamiyorum kusura bakmayın çok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?