- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18
- Konu Sahibi birarininyolrehberi
-
google'dan "cuckold" ne demek diye aratın
bilmiyorum ki neyimle hava atıcaksa artıkbenim görümcemin eşi de giymesini ister :=) nikahımızda bir süper mini elbisesi vardı
gözler onun bacaklardaydı
eşi böyle şeyleri normal buluyor
ama neyi ne zaman, nerde giyecegıne asla karısmaz.
senin eşin senle hava mı atmak istiyor acaba?
allah korusun ben de baktım ama olmaz olmaz değilbende arattim simdi
korkunc birseymis
sanirim konu sahibinin esi öyle..
aklima baska birsey gelmiyor
çok tezatlkk var, miniye giy diyen adam makyaja mı karşı çıkıyor.giy diyor, kavga ediyor benle giymedim diye, gidip diz altı elbise aldım diye kızıyor
bir ekleme daha yapayım eşim yabancı ve biz onun ülkesinde yaşıyoruz, buradaki kızlar hep mini giyiyorlar hava yağmurluyken bile. ama ben alışkın değilim böyle şeylere çok açık şeyler giyemiyorum hem bir tarzım var.
aynen garip, değişik mesela göğüslerim bacaklarımdan daha güzel aslında ama bana göğüslerini aç demiyor. açılınca falan kapattırıyor, kızıyor göğüs dekoltesinedeçok tezatlkk var, miniye giy diyen adam makyaja mı karşı çıkıyor.
ne ilginç
yabancı oldugunu yeni okudumbilmiyorum ki neyimle hava atıcaksa artıksanırım beni farklı buluyor ve ortama uyum sağlamamı istiyor ben böyle düşünüyorum.
Eşim polonyalı ben de polonyada yaşıyorumhmm hangi ülkede yasiyorsunuz?
yani yabanci bir erkek de olsa öyle düsüneni ilk defa duyuyorum..
yani bu tartisacak birsey olamaz.. yabanci erkekler genelde karismaz ne giyersen giy kafasinda oluyor cogu
giymez olurmuyum hiç ama çalıştığım ortama mini şeyler uygun değil. evde hep zaten, bunları bir karış etekle yazıyorumyabancı oldugunu yeni okudum
belkı de ortama uyum içinde olabilir. hiç etek, elbıse gıymıyor musun yoksa
Yabancı ayrıntısı önemli bir ayrıntı
Eşinizin çevresi acaba sizi kapalı mı buluyor; yani böyle uyumsuz gibi
Örneğimi kapalı arkadaşlar mazur görsün de hani plajda herkes bikinili iken siyahlar içinde birisi gelince bakılır ya öyle bir şey mi duydu çevresinden
Herkes mini giyince o da çevresinin sizi müslüman/kapalı yaftası ile dışladığı gibi bir izlenime mi kapılıyor acaba
Özellikle misafirin yanında niye mini giymedin sorusu bana bunu çağrıştırdı
Arkadaşlarının sizinle ilgili önyargıları olabilir mi? Türk veya müslüman olmanızla alakalı... O yargıları yıkmak için işte benim eşim de biz gibi, farklı değil demek için yapıyor olabilir mi? Bilemedim. Nerede yaşıyorsunuz?bir ekleme daha yapayım eşim yabancı ve biz onun ülkesinde yaşıyoruz, buradaki kızlar hep mini giyiyorlar hava yağmurluyken bile. ama ben alışkın değilim böyle şeylere çok açık şeyler giyemiyorum hem bir tarzım var.
çalışma dısında eşinle gezerken gıyebılırsıngiymez olurmuyum hiç ama çalıştığım ortama mini şeyler uygun değil. evde hep zaten, bunları bir karış etekle yazıyorum
haha bence de biraz öyle bacak dekoltesine ve makyaja hayır ama mini eteğe evetBir tutarsizlik var esinde
Mini giymeni istiyor ama makyaj yapmani istemiyor
Adam sadece bacak fetisisti midir nedir anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?