Mini etek problemi

Zevk konusunda doğru söylüyorsunuz ama bu batı veya Doğu Avrupa olsun, Amerika olsun kızların fiziği çok iyi. Bacak yapıları çok düzgün. Bir de makyaj falan yapsalar oooo :)

Eşiniz belki de öyle giyinen kadınları begeniyordur ve sizi de begenmek etrafta istedigi tarzda bir kadina sahip oldugunu belli etmek istiyordur. Bu konuya en ılımlı boyle yaklaşabilirim.allah yardimciniz olsun

nasıl yanı bacaklarını göstermıyorsun dıye mı kavga etti

cinsel hayatınızı senın fızığını falan fılan anlatıyor olmasın bakın nasıl se..y karım var dıye övunuyor olmasın

aman Allahım !!!!!!

Her halükarda baskıdır karışmak ,kısa giyme desin yada sizin eşiniz gibi kısa etek giy desin hiç önemi yok bu ciddi bir baskı bana göre.
Birde beğenmeme değiştirme çabası gibi geldi bana giyim kuşamınızı.
Acaba çevresindeki bayanlara mı özeniyor yada aileside takıntılı demişsiniz bir yorumda,size mini etek vermişler ya giy diye,bu tarz çevreden biri konuşmuş olabilir kapalı giyiniyor vs diye. Bu sebeple üsteliyor olabilir ama haklı çıkartmaz hiç bir sebep eşinizi.
Size bırakmalı kararı giyim konusunda.

Yok artık ...bize dana eti yerine domuz eti yediriyorlar ..katkı maddeleri ,koruyucular falan derken işte erkeklerin fıtratı bozuluyor böylelikle ..
Eşiniz haksız ,sizin ne giydiğinize bukadar müdahil olamaz ,ayrıca eşin onun için birşey yapmanı istiyorsa bunu imkanların dahilinde evde onu. N için yaparsın ,ama neden erkek arkadaşları ile samimi olmanı istıyor ,yada onlarında o kısa etekli halini bacaklarını gormesi hoşunamı gidiyor ,yahu böyle bir fantezi varda bnm mi haberim yok. :)
Yav bnm eşim renkli bir eşarp taksam onu bile kıskanıyor ,boyle güzel olmuşsun ,değiştirsen falan diyor :)ok bunada karışmaması lazım ama erkek te biraz kıskanacak arkadaş

benim kuzenimin eşi de böyleydi daha kısa giy derdi hatta kendi alırdı kız nişanladı soyuldu evlendi yine öyle. bu tarz insanlar da var. öyle hoşlanıyorlar sanırım

Aaa bu bir saka mi yaa ama kisa giysek neden esim kiziyor, off deriz, ama benim en cok sasirdigim nokta ise esinizin acik giyinmenizi istemesi ama makyajiniza asiri tepki gostermesi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…