- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- Konu Sahibi birarininyolrehberi
Sizin için en düzgününü buldumEki Görüntüle 1573668 azcık yamturi yumtiri ama
Fiziğiniz güzel maşallah bende isterim böyle karım olsa açsın bacaklarını gezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için en düzgününü buldumEki Görüntüle 1573668 azcık yamturi yumtiri ama
deme öyle.. yok canım o senin güzel görüşü koca popomu saklamış elbiseFiziğiniz güzel maşallah bende isterim böyle karım olsa açsın bacaklarını gezsin
evet bazen erkek arkadaşlarıyla içmeye gider 1-2 bira ama eve erken gelir ya da onların evine gider
hahahaha ay çok güldürdün aynen öyle ben de bi kere açıklamya çalıştım öküzsün diye ama yabancı dilde pek açılanmıyorTürkiyeden modern hayvanlar ne olcak başka
şimdi oturuyorsun ya ancak o zaman bacakların belli oluyor dedi bana,ben de aynısını söyledim sonradan beğenmiyorsun beni.. diyorki evlenmeden önce daha çok öyle şeyler giyiyormuşum. bana da tartışma boyutuna gelmesi iyi gözükmedi, baya baya tartıştık tüm gece moralimiz bozuk yattık. sözde bugün bir şeyler yapıcaktık beraber ikimizde bilgisayar başındayız.Esiniz sizi böyle sevmis evlenmis.. yani böyle sonradan begenmemezlik yapmasi hos degil.
Ayrica mini etek giymissiniz o gece.. tül de olsa mini oldugu belli olur.
Böyle kücük veya sacma seyleri büyütmesi, tartismasi hayra alamet degil...bilemiyorum.
Hakkinizda hayirlisi olsun
sen bakma böyle kavgalara, kalbi temizdir bazı şeyleri bazen düzgünce açıklayamıyor, doğru kelimeleri seçemiyor. biz 3.5 senedir evliyiz ben mutluyum o da mutlu. ailesi ailem oldu, korur kollarda, sadece bazen böyle kültürel bazı sorunlar çıkıyor aramızda. bir şekilde orta yol bulmamız gerekiyor. şu an bu düzelmiş durulmuş hali ilişkimizin öncesinde çok daha fazla kavga ederdik büyüme tarzımızdan dolayı.Peki sana şunu sormak istiyorum bacım sen böyle bir adamla evli olduğum için mutlumusun?
benim en çok kızdığım şey de bu zaten bana saygı duymaması, bu arada dün kavga çıkartan uzun görünümlü mini yırtmaçlı elbisemi herkes çok beğendi bir onun dışındaYabancılar için çok normal böyle şeyler tabide. Ister yabancı olsun ister Türk olsun, ortada kadının verdigi karara saygı duymayan bi hödük söz konusu. Kusura bakma tatlım kocana medeni diyemeyeceğim, medeniyet karsındaki kadının kararına saygı duymakla orantılı bana göre. Istediğini giyersin, ortama göre ne giyineceğini biliyorsundur az cok
aynen öyle bende senin gibi düşünüyorum o yüzden kavga ediyoruz ya, dediğini yapsam böyle olmaz aslında işte yapamıyor insan..Eşiniz sizi millete sunmaya mı çalışıyor? Modernliğin illa mini etek giymek olduğunu düşünen zihniyestsiz insanlardan biri yani. Isteyen istediği gibi giyinir ona ne oluyor?
Zaten yırtmaçlı dar elbiseler genelde biraz uzun oluyorki, yırtmaç daha seksi ve gizemli duruyor böylece. Fotonuda gördüm eminim cok yakısmıstır. Aman erkek milleti işte hepsinin hammaddesi odun illa bişey bulacaklarbenim en çok kızdığım şey de bu zaten bana saygı duymaması, bu arada dün kavga çıkartan uzun görünümlü mini yırtmaçlı elbisemi herkes çok beğendi bir onun dışında
bu takık lafı iyiydihaklısınız bu olabilir mesela biz evlenmeden ailesinin yanına gitmiştim bir kez bana kadın mini etek vermişti çok sıcak neden kot pantalonla dolaşıyorsun diye, ailecek takıklar