- Konu Sahibi ebru_ersan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğunluk muhafazakar kesimden oluşuyor demek ki arkadaşım![]()
şahsen bende giyinmiyorum yaani![]()
Merak ediyorum türkiyede mini etek giyme yasağı mı var yoksa türkiyede kimse giymiyormu ?
evet hatta sokakta ahlak polisleri var mini etek giyenleri taşlıyorlar
ne demek bu arkadaşım?
sayfayı açtım kimse yorum yapmayı bırak herhangi tepki vermedi size kadar yani ama su var bi çok bayan artık giyime önem veriyor ben fitness egitmeniyim bayanlar kalçalarını büyütmek için saatlerce egzersiz yapıyorlar bende böyle bi konu açtım kimler giyor fikir ve model alışverişi için ://
Ben giymiyorum ve giymek de istemem açıkcası
bende sevmem mini etegi ama mini elbise giyerim ..
mini elbiseninde zaten yeri ve zamani vardir benim icin ...
mini etek yerine sort giymeyi tercih ederim rahatlik acisindan![]()
Gerçekten rahatı seven birisin ama mini etegi yeri herkeste ayrıdır türkiye muhafazakar oldugu için bir çok bayan giyemiyor benim tanıdıgım bayanlar var sırf uhte kalmaması için sadece evinde giyor eşi izin verdigi için bazen feministleri anlıyorum :/
kesinlikle doğru söylüyorsun..bence yerine ve zamanına uygun giyildiği sürece sorun olmaz...
bazı semtlere mini eteği kabul ettiremezsin aksi halde rahatsız ederler:) malum...
ama bn çooook severim giymeyi ama fark giymiş olmak için değil canım istiyorsa ve gideceğim yere uygun olarak giyerim...
Şortu da çok seviyrm ama eşim kızıyor anlamıyorum:)
backlrım güzel olsa giyerdim ama yaşadığım yer maalesef kaldıramaz...en azından ankaraya gittiğimde giyerdim...ama ben pantolonla rahatedengillerdenim galiba :)))