Aaaa göndermeyecekler miCADIARZU
taylor gönderiyo EM göndermiyo iyi oku :mymeka:
onu da halledecem üstün zekam sayesinde şakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa göndermeyecekler miCADIARZU
kızlar avonun da varmış mineralli pudrası bu ay ki katoloğunda gördüm bilgisi olan varmı
hadi nan sür de görelim nasıl bişeymiş bunlar
uygulamadan önce ve sonra diye fotolarımı koyarım şikeri
bu ay alamam mahbili kredi kartım tavan yapmiş eve kesin icra gelcek :3 vakte kadar siyah beyaz cızgılı pijamalarla hapse düşcek üye simili:Gurba danası bende istiyorum bunlardan :1rolleyes:
Hay maşallah kermit, bunların hepisini yüzüne mi sürecen be :şok olan üye smileyi:
30 una gelmeden buruş buruş olursun valla.
aldınmı
bana bak sabah niye gelmesine daha var diyosun angut :mymeka:
neyse güle güle kullan bari
ya naadar angutsun derya fondotenlerden şu güzel denmez şebelek :mymeka: senin cilt tonunu o tutuyodur o yüzden güzel gelmiştir :icecream:Fondotenlerden 3üncü
Alliklardanda 1inci güzel...
Farlarda bi mok belli degil....tatlicadiarzu
canım esas işi mineralli makyaj olmayan markalara güvenmemeni öneririm.
buyrun mineralli makyaj konusunda oldukça başarılı bir kaç isim;
i.d. bare minerals ( oldukça kalitelidir, mineralli makyaj denince akla ilk gelen markadır. doğallığı mükemmel. fakat oldukça pahalıdır ne yazık ki)
everyday minerals ( i.d. den bi eksigi yok bana göre. kapatıcılığı çok daha fazla. i.d.ye göre çok daha ucuz. kalıcılığı canlılığı mükemmel)
taylor minerals ( i.d. ve everydays'e nazaran çok daha az tanınmış bir mineralli makyaj uzmanı. nedeni reklam ve tanıtımlara onlar kadar yogunlaşmamış olması. far çeşitleri başinizi döndürebilir :) sipariş verirken dikkat edin 3-5 tane alacağım derken bir bakıyorsunuz ki 30u bulmuşsunuz :) fiyatları kalitesine göre çok ucuz)
silk naturals
kt naturals
ocean mist cozmetics
son 3ü hakkında pek bilgi sahibi değilim
en kısa sürede onlardan da numune isteyip kalite kontrol yapicam
paylaşirim sizinle arkadaşlar :dance:
ben de merak ediyodum.
canım güle güle kullan.inşallah memnun kalırsın.