- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Anladım. Ben topuklariniza sürüyorsunuz sanmıştım, internet kopmuş orada meğerse.İnternet kopuklugundan dolayı ilk yorumum gitmedi sandım o sebeple
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım. Ben topuklariniza sürüyorsunuz sanmıştım, internet kopmuş orada meğerse.İnternet kopuklugundan dolayı ilk yorumum gitmedi sandım o sebeple
Pasajda merdiven altında uretiyorlarmis, hatta duyduğuma göre arnavut kaldiriminda 40 gun yurumus hintli ustalar çıplak ayaklarıyla hazırlıyormus bu karısimi. Resmen şifa kaynağıÜrününüz o kadar mükemmelmiş ki, yüzüm yandı şikayetleri mevcut.
Mine Hanım'da ürününe o kadar güveniyormuş ki "iade, iptal yok; ödemeler havale ve EFT" demiş.
50 ml'si için 700 TL istenen ( kampanya da yapmışlar, 1 alana 1 bedava vs ) kremin içeriği de buymuş.
Eki Görüntüle 3284187
Hemen alayım. Nerde krem var dense elimde tuzla koşuyorum da. Topuklarima yeni krem sürdüm hızlı koşarım.Hemşire Hanımın kremlerini denemek istermisiniz jsgsjs
Soruyu ben sordum. Gerçekten ona göre kullanmak için. Keşke siz de bana öneride bulunsaydiniz önce. Kaç kişi cevap yazmış. Ben soru sorabilecek için üye oldum. Şimdi her sorduğum soru için bu cevabi mi alacağım bu sitede ? Tüm samimiyetimle soruyorum sizeOooo kendi kendinize ne guzel calip oynuyosunuz siz oyle
Lakin kiiii reklam yasak
EvetSoruyu ben sordum. Gerçekten ona göre kullanmak için. Keşke siz de bana öneride bulunsaydiniz önce. Kaç kişi cevap yazmış. Ben soru sorabilecek için üye oldum. Şimdi her sorduğum soru için bu cevabi mi alacağım bu sitede ? Tüm samimiyetimle soruyorum size
Evet bu cevabi alacaksiniz tabi ki; cunku sirf o cevaplar icin soru sordunuz. Hepiniz ayni kisisiniz ya da mine hanimin yardimcilari amzbaksbak bi de meraktan soruyorum, bu icerigin 50 ml sini 700 tl ye satmaktaki motivasyonunuz nedir ahahahahahSoruyu ben sordum. Gerçekten ona göre kullanmak için. Keşke siz de bana öneride bulunsaydiniz önce. Kaç kişi cevap yazmış. Ben soru sorabilecek için üye oldum. Şimdi her sorduğum soru için bu cevabi mi alacağım bu sitede ? Tüm samimiyetimle soruyorum size
Oooo kendi kendinize ne guzel calip oynuyosunuz siz oyle
Lakin kiiii reklam yas
Oooo kendi kendinize ne guzel calip oynuyosunuz siz oyle
Lakin kiiii reklam yasak
Sazan avıEvet bu cevabi alacaksiniz tabi ki; cunku sirf o cevaplar icin soru sordunuz. Hepiniz ayni kisisiniz ya da mine hanimin yardimcilari amzbaksbak bi de meraktan soruyorum, bu icerigin 50 ml sini 700 tl ye satmaktaki motivasyonunuz nedir ahahahahah
Aile mirası asırlık tarif diyorlarmış bu içeriğe. Büyük büyük nenesi de bakır kasesinde alpha arbutin, calendula karıştırıyordu zaar.Ürününüz o kadar mükemmelmiş ki, yüzüm yandı şikayetleri mevcut.
Mine Hanım'da ürününe o kadar güveniyormuş ki "iade, iptal yok; ödemeler havale ve EFT" demiş.
50 ml'si için 700 TL istenen ( kampanya da yapmışlar, 1 alana 1 bedava vs ) kremin içeriği de buymuş.
Eki Görüntüle 3284187
Kullanıp memnun kalmak ne zamandır suç oldu bu site neden var önerilerimiz bilgilerimiz için değil mi bence gereksiz yorum yapmak için gelmişsin dünyaya 50ml 700 TL'ye alıyorsak var bir bildigimizEvet bu cevabi alacaksiniz tabi ki; cunku sirf o cevaplar icin soru sordunuz. Hepiniz ayni kisisiniz ya da mine hanimin yardimcilari amzbaksbak bi de meraktan soruyorum, bu icerigin 50 ml sini 700 tl ye satmaktaki motivasyonunuz nedir ahahahahah
57dk önce bu kremi övmek için mi kaydoldunuz jagsjagsjsg işler kesat herhalde bedava reklam peşindesiniz.Kullanıp memnun kalmak ne zamandır suç oldu bu site neden var önerilerimiz bilgilerimiz için değil mi bence gereksiz yorum yapmak için gelmişsin dünyaya 50ml 700 TL'ye alıyorsak var bir bildigimiz
KessssKullanıp memnun kalmak ne zamandır suç oldu bu site neden var önerilerimiz bilgilerimiz için değil mi bence gereksiz yorum yapmak için gelmişsin dünyaya 50ml 700 TL'ye alıyorsak var bir bildigimiz
Marka benim değil ki reklamını yapayım. Inf değilim ünlü değilim. Kaldı ki bir kreme o kadar para veriyorsam, mantıklı her insan gibi gelip sorabilecek en iyi yer burası diye düşündüm. Burası da demek ki her sorduğumuz şeyi bile reklam olarak algilayanlarla dolu. Daha da sormam. Ayrıca para verdiysem bir şeye, İnternet icat edilmiş madem, tabi ki gelip burada soracağım. Üye olduğuma pişman oldum bu ne yaAy reklamlaar
Yok bizim kendi dolandırıcımız var o bizi dolandırıyor. Başkasına gidince kızıyor iki katı dolandırıyorHemşire Hanımın kremlerini denemek istermisiniz jsgsjs
Marka benim değil ki reklamını yapayım. Inf değilim ünlü değilim. Kaldı ki bir kreme o kadar para veriyorsam, mantıklı her insan gibi gelip sorabilecek en iyi yer burası diye düşündüm. Burası da demek ki her sorduğumuz şeyi bile reklam olarak algilayanlarla dolu. Daha da sormam. Ayrıca para verdiysem bir şeye, İnternet icat edilmiş madem, tabi ki gelip burada soracağım. Üye olduğuma pişman oldum bu ne ya
Evet biz de onu diyoruz işte50ml 700 TL'ye alıyorsak var bir bildigimiz
Ben alamıyorum param çıkışmadı kendim yapacağım da mine hanıma söyler misiniz illa arnavut biberi mi gerekiyor? Evdeki malzemelerle yapamıyor muyuz? Lütfen çok acil lazım.Kullanıp memnun kalmak ne zamandır suç oldu bu site neden var önerilerimiz bilgilerimiz için değil mi bence gereksiz yorum yapmak için gelmişsin dünyaya 50ml 700 TL'ye alıyorsak var bir bildigimiz