- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Oha çok iyi bana 2 set yaz ondan jsjsgsj5 paket arnavut kremi 100tl, bir tane de hediye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha çok iyi bana 2 set yaz ondan jsjsgsj5 paket arnavut kremi 100tl, bir tane de hediye
Varsa da benim haberim yok beybiHayır var
Yanında lahmacun da veriyorlarsa sipariş geçeyim.5 paket arnavut kremi 100tl, bir tane de hediye
Senin gizli zenginlerden olduğunu biliyordum, Dilan Polat Alaşehir şubesi seni jsgsjsvVarsa da benim haberim yok beybi
Kullanımını da anlatayım. Sabah akşam yoğurt gibi sür yüzüne ondan sonra mayın tarlasına dönsün yüzünOha çok iyi bana 2 set yaz ondan jsjsgsj
Dolandırıcı bunlar kanks,benim haberim yok .Neden inkar ediyorsunuz? Yıllardır sizden alıp kullanıyoruz.
Ohh tam aradığım şey işte ya hem ucuz hem doğal hsgsjshsKullanımını da anlatayım. Sabah akşam yoğurt gibi sür yüzüne ondan sonra mayın tarlasına dönsün yüzün
O hahahahah çaktın davayı,burada bilmem kaç dönüm bağımda var söylemesi ayıp.Senin gizli zenginlerden olduğunu biliyordum, Dilan Polat Alaşehir şubesi seni jsgsjsv
Koy kavanozlara mayonezi, siparişleri topla gönder işte ya. Nolacak sanki?Dolandırıcı bunlar kanks,benim haberim yok .
Ben gece kullanıyorum daha iyi oluyor benim de cildim hassas ama gayet başarılı bir ürünMine Hanımın Arnavut kremini kullananlar memnun mu ? Nasıl kullandınız? Gece mi gündüz mu kullanmak daha iyi ? Cildim hassas ve yardımınıza ihtiyacım var kızlar.
Ne oyunu hanımefendi isterseniz resmini atayım yaniOooo kendi kendinize ne guzel calip oynuyosunuz siz oyle
Lakin kiiii reklam yasak
Nerden alıyorsunuz site ismi verirmisinizBen gece kullanıyorum daha iyi oluyor benim de cildim hassas ama gayet başarılı bir ürün
Kızlar maliyeyi takacaksınız peşine, az kaldıKoy kavanozlara mayonezi, siparişleri topla gönder işte ya. Nolacak sanki?
Ben basuruma kullandım, sizce kreme hakaret olur mu? Hassas yerlerinize sürün yazıyordu üstünde. Yanlış mı yaptım acaba? Bilgi verir misiniz acil acil!Ben gece kullanıyorum daha iyi oluyor benim de cildim hassas ama gayet başarılı bir ürün
Ne reklamı hanımefendi isterseniz elimdeki ürünün resmini atayımOooo kendi kendinize ne guzel calip oynuyosunuz siz oyle
Lakin kiiii reklam yasak
Kısaltması mhak olmalıydı. Sahte ürün bu. Dolandirilmissiniz.Kullandım diyorum ya neden inanmiyorsunuz
Eki Görüntüle 3284184
Of ya biliydim böyle olacağını, ablaya site ismi sordum verir inşallah bende orijinal alır bebek gibi olurumKısaltması mhak olmalıydı. Sahte ürün bu. Dolandirilmissiniz.
Bendeki orijinal. Basuruma sürdüm yumuşacık yaptı.
Ne oyunu hanımefendi isterseniz resmini atayım yani
Yanlışlıkla aynı hesaptan atmışsınız iki yorumu da.Ne reklamı hanımefendi isterseniz elimdeki ürünün resmini atayım
Çok sürmemek gerekiyor gerçekten bebek gibi yapıyor. Arkadaşım dudaklarına sürmüş yanlışlıkla şu an ağzı küçücük kaldı. Geri döndürme kremi arıyoruz harıl harıl.Of ya biliydim böyle olacağını, ablaya site ismi sordum verir inşallah bende orijinal alır bebek gibi olurum