- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Ben yanlışlıkla sürdüm yumuşacık yaptı.Ay götüm fjdkldlslallabshsklsls Lütfen nazik popoma da sürebiliyor olayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yanlışlıkla sürdüm yumuşacık yaptı.Ay götüm fjdkldlslallabshsklsls Lütfen nazik popoma da sürebiliyor olayım.
Yanlışlıkla oldugunu sanmam. Öyle bir içerik ki krem gidip popona sürünmüştür. Akıllı krem neticede.Ben yanlışlıkla sürdüm yumuşacık yaptı.
Hassas yerlerinize sürün yazıyordu.Yanlışlıkla oldugunu sanmam. Öyle bir içerik ki krem gidip popona sürünmüştür. Akıllı krem neticede.
Duvar sivasindan hallice, birde sakın bırakma kullanmaya devam et diyormuş şaka gibiMine Hanımın Arnavut Kremi - Şikayetvar
Mine Hanımın Arnavut Kremi şikayet, iletişim, Mine Hanımın Arnavut Kremi yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Mine Hanımın Arnavut...www.sikayetvar.com
İnsanlarin yuzu cok kotu hale gelmis, utanmadan reklam yapiyorlar daha
Genç kız degilim 40 yaşında kadınım. Adam beni taciz etmedi , reddedilince numaramı sildi konu kapandı. Olayın kendisi yıkıcı geldi bana.
Bu kadar kolay değil bu işler ...
Mine Hanımın Arnavut kremini kullananlar memnun mu ? Nasıl kullandınız? Gece mi gündüz mu kullanmak daha iyi ? Cildim hassas ve yardımınıza ihtiyacım var kızlar.
Sipariş verdim ve Arnavut kreminden çok memnun kaldım kızlar düzenli kullanımda etkisi çok iyi kesinlikle deneyin derim
Benim cildim de hassas canım ben herhangi bir sorun yaşamadım ben etkisini daha iyi görebilmek için gece kullandım (cilt gece yenileniyor malum)
Ben cok severek kullanıyorum her gece yatmadan sürüyorum cok memnunum yenisi bitmeden sipariş veriyorum ayrıca cok hassas bir tene sahibim
Ayyy bu mine hanımın arnavut kremini bende kullandım yüzüm yumuşacık oldu inanılmaz güzel bişey .
Mine Hanımın Arnavut kremini yine alırım. Baska bi alternatif kullansam bile pisman olup ona geri dönüyorum.
Nick bulmak sıkıntı zaten. bir de böyle bir sürü nick alıp dolduruyorsunuz kontenjanıNe reklamı hanımefendi isterseniz elimdeki ürünün resmini atayım