savatage 80s.."revolution calling" Kayıtlı Üye 29 Haziran 2011 763 2 46 İstanbul 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi savatage #1 mimar sinan üniv.de okuyan arkadaşlar, biz de burada okulu çekiştirelim. msgsü de okumak isteyenlere yardımcı oluruz
mimar sinan üniv.de okuyan arkadaşlar, biz de burada okulu çekiştirelim. msgsü de okumak isteyenlere yardımcı oluruz
N neslim95 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2011 78 0 36 Edirne 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi savatage #2 o unicersıtede okumak ıstıyorum. kazanmak nasıp olur ınsallah
lurci Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 327 1 46 İzmir 29 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi savatage #3 savatage .!.: mimar sinan üniv.de okuyan arkadaşlar, biz de burada okulu çekiştirelim. msgsü de okumak isteyenlere yardımcı oluruz Genişletmek için tıkla... güzel sanatlarmı okuyosunn :103::103:seni bazı topiklerde görüyodum yakınlık hissetmiştim sanat çekmiş sanırım hangi bölümdesinn
savatage .!.: mimar sinan üniv.de okuyan arkadaşlar, biz de burada okulu çekiştirelim. msgsü de okumak isteyenlere yardımcı oluruz Genişletmek için tıkla... güzel sanatlarmı okuyosunn :103::103:seni bazı topiklerde görüyodum yakınlık hissetmiştim sanat çekmiş sanırım hangi bölümdesinn
savatage 80s.."revolution calling" Kayıtlı Üye 29 Haziran 2011 763 2 46 İstanbul 5 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi savatage #4 =) sağol canım çok mutlu oldum maalesef güzel sanatlarda değilim canım ama sanat tarihi okuyorum .. sen güzel sanatlar mı okuyosun?
=) sağol canım çok mutlu oldum maalesef güzel sanatlarda değilim canım ama sanat tarihi okuyorum .. sen güzel sanatlar mı okuyosun?