• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mimar Deniz Türker'in tasarım gelinliği

deli saçması..yuh yaaaaaaaaaaaa....zati aaaşaamaaa kocişin görcekk ne bu millete gösterme hevesii..çokta çirkin çokkkkkkkkkkkkk..dekoltenin yeri ve zamanı vardır..bu hiç olmamış..gelinliğin masumiyetini almış...marjinal olcam die "road "lu olmuş:jeyyar:

Hiç bana göre değil...

Çocuklarına bu gelinlikle olan resimleri göstercekler fikri geldide aklıma ......:olmaz:

geceyi nasıl tamamlıcağını gözümüze sokması gerekmezmiş
alsanaalsanasmile

Benim bir arkadaşımda gündüz nikah yaptı.Nikah salonun Kokteyl Salonunda nikaha gelen tüm davetlilere kokteyl verdi.Pasta kesildi...

Gece gelin ve damadın arkadaş çevresi geniş. Eğlenerek kutlayalım arkadaşlarımızla diyerek
Gece için eğlenebilecekleri bir yer seçmişler...Arkadaşlara nikah davetiyesine ek olarak küçük davetiyeler hazırlanmış...
Buluşma saatii mekan adı belirtmek için...

Gelinlik gayet kabarık; straplez bir modeldi.Gelinliği 2 parçadan oluşuyodu...
Fakat gece bu gelinlikle eğlenemiyeceğini düşünen arkadaşımız gelinliğin üst
kısmının altına abiye satenimsi bir kumaş pantolon giydi. gelinliğin üst kısmınla
pantolon acaip uyumluydu.rengi tarzı...özel hazırlanmış...

Gündüz nikahta gördükleri gelinliği beklerken herkez şaşırdı...

Çok yapılan birşey değil fakat gerçekten rahat hareket etmek için güzeldi..

Bir yakınımızda gelinlikçide çalışıyordu...Gelinine süpriz özel bir gelinlik dikmiş kına gecesi büyük bir yerde oldu...Kınada bu gelinlik giyildiki ben çok beğenmiştim...Kınada düğün gibiydi...Gelin ertesi gece düğünde kendi aldığı gelinliği giydi...ilk defa 2 gelinlik giyildiğini burda görmüştüm...

Ben evlenirken böyle bir şey yapmadım...Bir gelinlik yaptırdım....Nikahtada nikah sonrası yemekli davettede bu gelinliği giydim....ıkinci bir gelinlik düşünmedim doğrusu..

ya yok artık ya ıyıce abarttı bu unluler olayı
gıt kocanın karsısına bole cık kardesım bu ne ya
ne gurur kalmıs bunlarda ne baska bısey ayıp..!

Arkadaşlar eleştirilerinizi ölçülü yapın lütfen! Buraya bir konu açılmış beğenirsiniz yada beğenmezsiniz bunu yazmak en doğal hakkınız fakat ölçüyü kaçırmadan rica ediyorum. Herkes kendi hayatından sorumludur. Bu tercih meselesidir. Kimsenin tercihlerini yargılamak bize düşmez...

kesinlikle berbat bir gelinlik ve berbat bir nikah sonrası parti kıyafeti...

ama tasarımcılar genelde biraz çatlak ve toplumdaki birçok insandan farklı düşünce yapısına sahip insanlardır. Aksi halde yaratıcı olamazlardı. Ne kadar berbat bir gelinlik olursa olsun onun seçimi, kendini öyle mutlu hissetmiş öyle giymiş.

ence gelinlik beyazın masumluğunu göstermeli..seksilikten uzak doğallığı simgelemeli..bu teşirci bi gelinlik olmuş sergileceğini eşine sergilese daha iyi olurdu konuklar yada başkası eminim onun vücudundakileri merak edio değillerdir

Bence çok ucuz bir görüntü veriyor insana.. Farklı olmak için düğün gününde bunların ne gereği var. Ünlü gotik sanatçıları bile düğünlerini düğün gibi yapıorlar. Mesale Avril .... Kız tam bir gotik ama çok güzel bir gelin olmuştu.

O deil de jartiyerin altında o ayakkabılar hiç yakışmamış çok kaba durmuş

Back