• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mimar Deniz Türker'in tasarım gelinliği

ben beğenmedim, jartiyerin görünmesi hoş olmamış, gelinlikten çok gelinlik fantezisi için kullanılan kostümlere benzemiş. ama yorumlar yapılırken biraz daha dikkatli olunsa ne güzel olur.

gelinlik kaliteli..ama etek 5 cm uzun olabilir..jartiyer bence de olmamıs.fakat bayanın bacakları cok güzel oldugundan göstermek istemiş

bilmeyenlere hatırlatmakta fayda var. perihan akı, bu gelinliği nikah için farklı tasarlamıştır. düğün sonrası parti için ise (parti konsepti ile birlikte düşünerek) modifiye edilebilir şekildedir. haberden de anlaşıldığı üzere, düğün sonrası partide çekilmiş fotoğraflardır. tekrardan ellerinize sağlık perihan hanım. çifte de bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

ben olsam giyerdim. parti içinse neden giyilmesin. sonuçta artık parti kıyafeti haline dönüşmüş. nikahtaki halini gösterseler bir de süper olur. anlatılanlara göre o hali de çok şekermiş.
bence bu arkadaşın bu gelinlikle kesin bir ilgisi var....sengözlerimebaksanab

ama asıl sorun acun ılıcalı eşinden ne ara ayrıldı da eda taşpıanr ile izdivaç yaptıbenneyaptımkikafamçokkarıştı

bence bu arkadaşın bu gelinlikle kesin bir ilgisi var....sengözlerimebaksanab

ama asıl sorun acun ılıcalı eşinden ne ara ayrıldı da eda taşpıanr ile izdivaç yaptıbenneyaptımkikafamçokkarıştı

ben gelini ve tasarımcıyı herhalde tanıyor diye düşündüm :)
ona ben de koptum, acun ve eda taşpınar kaydirigubbakcemile3

Ne düşüneceğim??? Resmen ucuzluk,seksapellik kokuyor! Hem saflığın rengi beyaz gelinlik giymiş,hem de fahişeleri andırıyor. Böyle şeyleri ünlüler ve zenginler yapınca MODA,TASARIM,FARKLILIK oluyor, sıradan vatandaş yapınca "TÜ KAKA" oluyor !... YAZIK...

imzamı atarım :kahve:

ay inanmiyorum resmi görünce ben kontrol disi sunu söyledim "viiiiiiii bu ne" ahahahahaha delikafadulden
inanamiyorum ya bu ne böyle hele o jartiyere hic anlam veremedim :umursamaz: sanki ilk gece icin tasarlanan özel bi kiyafet gibi olmus öyle gelinlikmi olurmus
hic begenmedim :olmaz:

arkadaşım,
benim tepkim de gelinliğe getirilen eleştirilere değil zaten. giyenin kişiliğini rencide edecek yorumlara. yoksa insanlar beğenir, beğenmez, herkesin kendi zevki. ama fahişe gibi olmuş demek de hiç hoş değil. başka biri de sizin gelinliğinize bu tüden bayağı yorumlar yapsa hoşunuza gider miydi, onu demek istiyorum.

kimse böyle bi gelinlik giymeyecegi icin sorun yok demi ama
sence hangi normal bi insan böyle bi gelinlik giyer tamam eglence yapilirken rahat oliyim diye kisa bi gelinlik secmis olabilir ama altindan jartiyerini göstermesi sencede sapikca vede mantiksizca bisey degilmi
resmen kendini sergiliyo adimda konusulsun diyo
peki bu kadinin yanindaki kocasi buna nasil izin veriyo ben en basta ona anlam veremedim yani :umursamaz:

Back