milyonda bir şans.............................

saftirik

rütbesiz...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
954
11
Takıp edenler bilirler sorunumuzun ne oldugunu doktora gıttık ve mılyonda bır sansımız oldugunu soyledı. yoruldum....... Allah herkesın gonlune gore versın.... Nasipse gelir hintten yemenden nasıp degilse ne gelir elden............. Bizim nasibimizde yokmuş Rabbim vermiştir bundada bir hayır. Desteklerının ıcın tesekkür ederim Hoşçakalın :a015: :a015: :a015: :a015:

niye böyle ümit kesiyosun canım yaa..bu kadar umutsuz olmak çok yanlış..mutlaka yapılacak bir şeyler vardır unutma mutlaka....biraz zaman ver kendine toparlan dr ların her dedikleride çıkmayabilir ..ALLAH tan iste şüphesiszki onun veremiyeceği bir şey yok sen kendi iç sesini dinle ve umudunu yitirme senin için hayırlıysa ALLAH onu sana verecektir,istemekten ümitlenmekten usanma canım...sakın...bıkma....sorununu bilmiyorum ama dilerim kucağın bebişlerinle dolar canım..

milyonda 1de olsa neden o sen olmayasın Allah bazzen böyle kullarının sabrını sınarmış ümidin hep olsunki büyük ödülü alasın

Ben kendımı alıştırdım artık ümitle yaşamak çok zor. Hiç kendimi ümitlendirmiyorum ümitlenip hayalkırıklıgına ugramaktansa buna alışmamız lazım. Kesinlikle Allahtan ümit kesilmez biliyorum Rabbim verırse basım gozum ustune vermezsede bılıyorum bundada var bır hayır. Evlatlık konusunda kararsızım bilmiyorum zaman neler gosterecek.

hikayeni ve proplemi bilmiyorum ama :insaallah bir gun bebegini kucagina alirsin umit dunyasi sende umidini kesme ne olur:1hug:

canım bende sorununu ne olduğunu pek anlamadım ama sanırım eşinde sorun var galiba
ama bu kadar umutsuz olma lütfen verende Allah vermeyende
Ne biliyorsun olmayacağını canım ya Allah büyük..Hiçç belli olmaz
Bak bizde bi sorun yok ama malesef 4 senedir olmuyor
sorunu olanların olmayacak diye bişey yokki bizimde olmadı hala
Allah büyüktür..İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin

Tesekkur ederim destekleriniz icin evet sorun esimdeydi dogustan inmemis testis var yanlis anlasilmasin bu durumdaki vakalarin en kotusu imis esimdeki ,yoksa kucukken ameliyatla indirilmis olsa sansimiz olurmus ama ameliyat olmus indirilememis neyse sagolun kizlar....

kararın ne olursa olsun mutlu olmayı bil drlar ne söylerse söylesin senin yüregin ne söylüyor önemli olan o allah büyük rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler

bizde senden çok farkli değiliz am ümidimizi yitirmiyoruz 6 defa denedik ve ister istemez artik sperm donasyonu ddr.un tavsiyesiyle düşünmeye başladik küçükken kardeşim evlatlikolrak verilmiş doğar doğmaz şimdi görüşüyoruz uzun zamandir ama olmuyor inan iki taraf için de kardeşim içinde

Saftirikçim milyonda bir olsada denemeye değmez mi eşimin genetik problemi var 100 de 5 şansla 6 defa denedik biz de son şans olrak artik donasyon ddüşünmeye başladik ama çok zor ve kararsisiz siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum probleminiz nedir bilemiyorum ama sabirli olmak lazim

sansiniz milyonda birde olsa var ama degilmi??hic sansiniz yok dedikleri hastalarin bile cocuklari oluyor kendiliginden yeterki mevlam istesin zamani geldi ol desin olmayacak sey yok....

çok zor bir durum tabiki canım benimde olmuyor çocuğum ama

çareler tükenmez olmasa ne olacak kocana sarıl belki bizim için de hayırlısı böyledir ama teknolojıdende uzak kalma çaresi bulunur belki üzülme sakın
allah isterse onun için zor bir şey değil biliyorsun kendini sıkma seni öyle iyi anlıyorum ki

milyonda bir şans diyen nice doktorların önüne bebekleriytle geldi insanlar biliyor musun?
şans..şans diye bir şey yok..kader diye bir şey var.. ŞANS DEĞİL ALLAH...VEREN ALLAHTIR ve bunu tüm doktorlar bilir
adama derler 6 aylık ömrün var adam iyileşir yıllarca yaşar..
ya da derler ki sağlıklısın hiçbir şeyin yok adam pat diye düşer ölür
veren de alan da odur..
biz ona teslim oluyoruz ve ümitsizliğe düşmüyoruz oldu mu bitanem?
innşallah rabbim bu milyonda bir ihtimali en kısa zamanda milyonda milyona çevirir ve DAHA DOKTORUN BU SÖZÜNÜ UNUTMADAN O DOKTORUN KARŞISINA HAMİLE OLARAK ÇIKARSIN..İNŞALLAH RABBİM..

Arkadaşlar çooook teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Beni ümitlendiriyorsunuz inşallah dediginiz gibi olur inşallah mevlam hepimize nasip eder anne olmayı eşlerimizede baba olmayı hayırlısı ise. Evlatlık almayı düşünmeye başladık 2 sene sonrası için bakalım zaman neler gösterecek. Yurt disindayız bız burdan almayı dusunuyoruz evlatlık ama suan sadece dusunuyoruz. Şuan ben 25 esim 26 yaşında Rabbim hayırlısını verır inşallah hepimize..

yer ve gök duayla bazen duayla degiştirebilirsin yeterki istemesini bilelim yaratandan umutsuzluk bir müslümana yakışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…