“Milli Piyango bileti haram”

çıkarsa bir kısmını kovaya doldurup kafamdan aşağı döküp diğer sevgili zengin arkadaşlarıma meydan okumayı düşünüyorum:KK70::KK70:

dini boyutundan bakarsak diyanet işleri başkanının milyonluk mersedese binmesi caiz mi:KK53::KK53:

çıkarsa bir kısmını kovaya doldurup kafamdan aşağı döküp diğer sevgili zengin arkadaşlarıma meydan okumayı düşünüyorum:KK70::KK70:

dini boyutundan bakarsak diyanet işleri başkanının milyonluk mersedese binmesi caiz mi:KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:allahım hiç güleceyim yoktu..özür dilerim chess sen espiritüel birisinde ben geç farkettim:KK70::KK70:

Piyango milyonerleri,
ada alacaksanız 4 mevsim sıcak iklimli yerlerden alın, gelirsek ihtiyar kemiklerimiz üşümesin, ev alanlar şöyle en az 100 odalı falan alsın birde havuzu olsun lütfen:KK70:
Buna halk dilinde beleşçilik deniyordu değil mi :KK70: Eh ne yapalım bedava sirke baldan tatlı olurmuş, arada bizi idare edeceksiniz artık:KK14:
1 Ocak dinlenmeyle geçse, 2 Ocak'ta sitede sayım yaparım, kim eksikse ikramiye ona çıkmıştır:KK70:

Piyango milyonerleri,
ada alacaksanız 4 mevsim sıcak iklimli yerlerden alın, gelirsek ihtiyar kemiklerimiz üşümesin, ev alanlar şöyle en az 100 odalı falan alsın birde havuzu olsun lütfen:KK70:
Buna halk dilinde beleşçilik deniyordu değil mi :KK70: Eh ne yapalım bedava sirke baldan tatlı olurmuş, arada bizi idare edeceksiniz artık:KK14:
1 Ocak dinlenmeyle geçse, 2 Ocak'ta sitede sayım yaparım, kim eksikse ikramiye ona çıkmıştır:KK70:
yok bana çıkarsa neden siteden gideyim ayol, bir devrim yaparak profil resmime para balyalarımı koyarım ama:KK70::KK70:

Piyango milyonerleri,
yok Munecim 100 odalı eve para mı dayanır:KK53:2 ocakta buradayız canım.:KK52:.aslında yeni yıla burada girmeyi planlıyorum:KK48:

Sayması zor olur chess, şöyle son model para sayma makinesi de alırsın, hatta avatarını direkt para sayma makinesi yap biz anlarız, paraları salona dök içinde yüz:KK70:

valla varyemez amcaya bağlıcam artık:KK48::KK48:

ayrıca kk ya ortak olma gibi planlarımda var kazenle ortak oluruz, girişimci bi gadınım:KK48::KK48: canımı sıkanı banlarım ne güzel:KK70::KK70:
bi de tabii paraları uçuşturan bi simili koymamız lazım benim için, bolca lazım olcak çünkü:KK70:

valla varyemez amcaya bağlıcam artık:KK48::KK48:

ayrıca kk ya ortak olma gibi planlarımda var kazenle ortak oluruz, girişimci bi gadınım:KK48::KK48: canımı sıkanı banlarım ne güzel:KK70::KK70:
bi de tabii paraları uçuşturan bi simili koymamız lazım benim için, bolca lazım olcak çünkü:KK70:
:KK70::KK70::KK70:chessin insafına kalıcaz demek:KK53:

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasında:KK70:Bu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum:KK70:

Aha gökten para yağıyor
banknot-hareketli-resim-0003.gif

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasında:KK70:Bu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum:KK70:

Aha gökten para yağıyor
chessle idare edersin:KK53: ama ablayla bilemiyom senide banlar :KK70::KK70:

Aha gökten para yağıyor
hep bu haberler yüzünden oldu bizim evin salonu kadar para her akşam haberde 50 milyondu sanırsam:KK53:

X