• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Milli Piyango bileti haram”

çıkarsa bir kısmını kovaya doldurup kafamdan aşağı döküp diğer sevgili zengin arkadaşlarıma meydan okumayı düşünüyorum:KK70::KK70:

dini boyutundan bakarsak diyanet işleri başkanının milyonluk mersedese binmesi caiz mi:KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:allahım hiç güleceyim yoktu..özür dilerim chess sen espiritüel birisinde ben geç farkettim:KK70::KK70:

Piyango milyonerleri,
ada alacaksanız 4 mevsim sıcak iklimli yerlerden alın, gelirsek ihtiyar kemiklerimiz üşümesin, ev alanlar şöyle en az 100 odalı falan alsın birde havuzu olsun lütfen:KK70:
Buna halk dilinde beleşçilik deniyordu değil mi :KK70: Eh ne yapalım bedava sirke baldan tatlı olurmuş, arada bizi idare edeceksiniz artık:KK14:
1 Ocak dinlenmeyle geçse, 2 Ocak'ta sitede sayım yaparım, kim eksikse ikramiye ona çıkmıştır:KK70:

Piyango milyonerleri,
ada alacaksanız 4 mevsim sıcak iklimli yerlerden alın, gelirsek ihtiyar kemiklerimiz üşümesin, ev alanlar şöyle en az 100 odalı falan alsın birde havuzu olsun lütfen:KK70:
Buna halk dilinde beleşçilik deniyordu değil mi :KK70: Eh ne yapalım bedava sirke baldan tatlı olurmuş, arada bizi idare edeceksiniz artık:KK14:
1 Ocak dinlenmeyle geçse, 2 Ocak'ta sitede sayım yaparım, kim eksikse ikramiye ona çıkmıştır:KK70:
yok bana çıkarsa neden siteden gideyim ayol, bir devrim yaparak profil resmime para balyalarımı koyarım ama:KK70::KK70:

yok bana çıkarsa neden siteden gideyim ayol, bir devrim yaparak profil resmime para balyalarımı koyarım ama:KK70::KK70:
Sayması zor olur chess, şöyle son model para sayma makinesi de alırsın, hatta avatarını direkt para sayma makinesi yap biz anlarız, paraları salona dök içinde yüz:KK70:

Piyango milyonerleri,
yok Munecim 100 odalı eve para mı dayanır:KK53:2 ocakta buradayız canım.:KK52:.aslında yeni yıla burada girmeyi planlıyorum:KK48:

Sayması zor olur chess, şöyle son model para sayma makinesi de alırsın, hatta avatarını direkt para sayma makinesi yap biz anlarız, paraları salona dök içinde yüz:KK70:

valla varyemez amcaya bağlıcam artık:KK48::KK48:

ayrıca kk ya ortak olma gibi planlarımda var kazenle ortak oluruz, girişimci bi gadınım:KK48::KK48: canımı sıkanı banlarım ne güzel:KK70::KK70:
bi de tabii paraları uçuşturan bi simili koymamız lazım benim için, bolca lazım olcak çünkü:KK70:

valla varyemez amcaya bağlıcam artık:KK48::KK48:

ayrıca kk ya ortak olma gibi planlarımda var kazenle ortak oluruz, girişimci bi gadınım:KK48::KK48: canımı sıkanı banlarım ne güzel:KK70::KK70:
bi de tabii paraları uçuşturan bi simili koymamız lazım benim için, bolca lazım olcak çünkü:KK70:
:KK70::KK70::KK70:chessin insafına kalıcaz demek:KK53:

Perşembe olsun büyük ikramiye bana çıkıyor,aramayın beni tüm çete elemanlarımı toplayıp hawaiye götürcem :cool::cool: balyalar arasında el sallarız huuuuu diye :confused::confused: sonrada kk ya ortak olurum :KK53:[/
QUOTEkk ye ortaklıkmı:KK53:]hanım abla sen muneden sert olursun bence:KK17:

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasında:KK70:Bu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum:KK70:

Aha gökten para yağıyor
banknot-hareketli-resim-0003.gif

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasında:KK70:Bu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum:KK70:

Aha gökten para yağıyor
chessle idare edersin:KK53: ama ablayla bilemiyom senide banlar :KK70::KK70:

Aha gökten para yağıyor
hep bu haberler yüzünden oldu bizim evin salonu kadar para her akşam haberde 50 milyondu sanırsam:KK53:

Back