- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
birkaç gün sonra buralarda olmazsan anlarızki para sana çıktı ve mizmi sahillerinde yada dubaide güneşleniyor olacaksınbilet parasını kurtarsam sevinicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birkaç gün sonra buralarda olmazsan anlarızki para sana çıktı ve mizmi sahillerinde yada dubaide güneşleniyor olacaksınbilet parasını kurtarsam sevinicem
ada satın almayı planlıyorum tatile beklerimbirkaç gün sonra buralarda olmazsan anlarızki para sana çıktı ve mizmi sahillerinde yada dubaide güneşleniyor olacaksın
allahım hiç güleceyim yoktu..özür dilerim chess sen espiritüel birisinde ben geç farkettimçıkarsa bir kısmını kovaya doldurup kafamdan aşağı döküp diğer sevgili zengin arkadaşlarıma meydan okumayı düşünüyorum
dini boyutundan bakarsak diyanet işleri başkanının milyonluk mersedese binmesi caiz mi
teşşekkürler canımada satın almayı planlıyorum tatile beklerim
yok bana çıkarsa neden siteden gideyim ayol, bir devrim yaparak profil resmime para balyalarımı koyarım amaPiyango milyonerleri,
ada alacaksanız 4 mevsim sıcak iklimli yerlerden alın, gelirsek ihtiyar kemiklerimiz üşümesin, ev alanlar şöyle en az 100 odalı falan alsın birde havuzu olsun lütfen
Buna halk dilinde beleşçilik deniyordu değil mi Eh ne yapalım bedava sirke baldan tatlı olurmuş, arada bizi idare edeceksiniz artık
1 Ocak dinlenmeyle geçse, 2 Ocak'ta sitede sayım yaparım, kim eksikse ikramiye ona çıkmıştır
Sayması zor olur chess, şöyle son model para sayma makinesi de alırsın, hatta avatarını direkt para sayma makinesi yap biz anlarız, paraları salona dök içinde yüzyok bana çıkarsa neden siteden gideyim ayol, bir devrim yaparak profil resmime para balyalarımı koyarım ama
yok Munecim 100 odalı eve para mı dayanır2 ocakta buradayız canım..aslında yeni yıla burada girmeyi planlıyorumPiyango milyonerleri,
ada alacaksanız 4 mevsim sıcak iklimli yerlerden alın, gelirsek ihtiyar kemiklerimiz üşümesin, ev alanlar şöyle en az 100 odalı falan alsın birde havuzu olsun lütfen
Buna halk dilinde beleşçilik deniyordu değil mi Eh ne yapalım bedava sirke baldan tatlı olurmuş, arada bizi idare edeceksiniz artık
1 Ocak dinlenmeyle geçse, 2 Ocak'ta sitede sayım yaparım, kim eksikse ikramiye ona çıkmıştır
Sayması zor olur chess, şöyle son model para sayma makinesi de alırsın, hatta avatarını direkt para sayma makinesi yap biz anlarız, paraları salona dök içinde yüz
chessin insafına kalıcaz demekvalla varyemez amcaya bağlıcam artık
ayrıca kk ya ortak olma gibi planlarımda var kazenle ortak oluruz, girişimci bi gadınım canımı sıkanı banlarım ne güzel
bi de tabii paraları uçuşturan bi simili koymamız lazım benim için, bolca lazım olcak çünkü
QUOTEkk ye ortaklıkmı]hanım abla sen muneden sert olursun bencePerşembe olsun büyük ikramiye bana çıkıyor,aramayın beni tüm çete elemanlarımı toplayıp hawaiye götürcem balyalar arasında el sallarız huuuuu diye sonrada kk ya ortak olurum [/
QUOTEkk ye ortaklıkmı]hanım abla sen muneden sert olursun bence
biliyom benuyarmadan banlarısın biziOLurum ya zati asabiyim
chessle idare edersin ama ablayla bilemiyom senide banlarYalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasındaBu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum
Aha gökten para yağıyor
hep bu haberler yüzünden oldu bizim evin salonu kadar para her akşam haberde 50 milyondu sanırsamYalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasındaBu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum
Aha gökten para yağıyor
Bu da büyük ikramiye çıkınca kendini kaybeden chess