- 20 Mart 2008
- 141.189
- 212.319
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
yasaklamazlar aha kalıbımı basıyorum..
Hayatta yasaklanmaz hangi parti olursa olsun,kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle,nasıl yapılacak,yol köprü,saray,devletin zorunlu yurt dışı ziyaretleri vs..nasıl karşılanaca..koskoca vekiller otobüslemi seyahat etsinHayatta yasaklanmaz hangi parti olursa olsun,kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
burası iran gibi olsun hayali ile yaşayanlar var tesla..ama nafile namazı..Yok canım ne yasaklanması içkiden aldığı vergi az buz değil. Gece 10'dan sonra satışı yasakladılar da kimsenin salladığı da yok.
Benim sorum zaten neden yasaklanmasını istediği ile ilgili.
nereye giderdiniz mesela ??? daha önce hiç yurtdışına çıktınız mıçıksın ilk işim ülkeyi terkedecegim
iran bile iranlıktan çıkmışken biz mi olacağız :))))))) bize birşey olmaz :)))burası iran gibi olsun hayali ile yaşayanlar var tesla..ama nafile namazı..
hevesini kırma kızınnereye giderdiniz mesela ??? daha önce hiç yurtdışına çıktınız mı
kesinlikle..yasakçı zihniyetle ne oldu gençler iyice yoldan çıktı..sanki o ülkelerde eşcinsellik içki,vs şu bu yok hepside var ama gizli..iran bile iranlıktan çıkmışken biz mi olacağız :))))))) bize birşey olmaz :)))
:)))))))))))))))))))))))))) niye kihevesini kırma kızın
gizil olan ne var allah aşkına...net sayesinde hiçbirşey gizli kalmıyor ::))))))))))))yoksa iran gidip - gelmişliğim yok.:)))))kesinlikle..yasakçı zihniyetle ne oldu gençler iyice yoldan çıktı..sanki o ülkelerde eşcinsellik içki,vs şu bu yok hepside var ama gizli..
ya hepiniz bana saldırmışsınız,ben masumum
ben demedimki zaten yasaklansın diye.
bazı arkadaşlar madem haram yasaklansın dediler
Allaha şükür piyangoyla içkiyle kumarla işim olmaz
müftünün biri piyango haram demiş.millet devlete diyanete saldırmış.
valla benim devletle ilgim yok.şu aralar kim ne yaparsa yapsın modundayım.zira benim derdim şu aralar beni aşıyor.
insan ilk önce kendini düzelticek,bizler namuslu dürüst insanları olucaz ki,bizlerden de tertemiz nesiller yetişsin.
o nesillerde başbakan cumhurbaşkanı olsunda ülkeyi en doğru şekilde yönetsin.
bana dua edinde profildeki gibi bi kuzum olsun
sonrada sağlam dürüst akıllı vicdanlı bir cumhurbaşkanı olsun
insan gençken farlı düşünebiliyor bende genç kızken yurt dışına çıkmak isterdim..milliyetçilik ruhum 35 yaşından sonra oluştu..:)))))))))))))))))))))))))) niye ki
amin canım amin..ya hepiniz bana saldırmışsınız,ben masumum
ben demedimki zaten yasaklansın diye.
bazı arkadaşlar madem haram yasaklansın dediler
Allaha şükür piyangoyla içkiyle kumarla işim olmaz
müftünün biri piyango haram demiş.millet devlete diyanete saldırmış.
valla benim devletle ilgim yok.şu aralar kim ne yaparsa yapsın modundayım.zira benim derdim şu aralar beni aşıyor.
insan ilk önce kendini düzelticek,bizler namuslu dürüst insanları olucaz ki,bizlerden de tertemiz nesiller yetişsin.
o nesillerde başbakan cumhurbaşkanı olsunda ülkeyi en doğru şekilde yönetsin.
bana dua edinde profildeki gibi bi kuzum olsun
sonrada sağlam dürüst akıllı vicdanlı bir cumhurbaşkanı olsun
nereye giderdiniz mesela ??? daha önce hiç yurtdışına çıktınız mı
bayağı geç oluşmuş :)))))))))insan gençken farlı düşünebiliyor bende genç kızken yurt dışına çıkmak isterdim..milliyetçilik ruhum 35 yaşından sonra oluştu..
bacım kim birşey dese hemen saldırıya geçiyor zaten millet..herkes politikacı olmuş ,siyasetci olmuş herkes bilir kişi olmuş.. imam olmuş,hoca olmuş olmuşta olmuşlar .yazık fala buralarda sürüyorlar..yahu madem bu kadar zeki ve ileri görüşlüler niçin büyük adam veya kadın olamıyorlar
hımmmmmm ŞIK bir cevap oldu ..sorgulama gibi oldu ama kusura bakma..hiç yurtdışına çıktın mı ..yaşamak için değil gezmek içinde de olsaKalbimin götürdügü yere