“Milli Piyango bileti haram”

biliyom ben:KK17:uyarmadan banlarısın bizi:KK53:

Yok öyle yapmam önce uyarı sonra mapıshane yolları :KK53::KK53:

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasında:KK70:Bu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum:KK70:

Aha gökten para yağıyor
banknot-hareketli-resim-0003.gif

Niye olmasın müdürüm,gayet bilinen bir site :KK53: sen maili at patron kabuş eder herhalde,sana bişicik olmaz müdürüm keleşimle halledeim hepsini :KK70::KK70: sitede bana kalır :KK70::KK70::KK70:

chessle idare edersin:KK53: ama ablayla bilemiyom senide banlar :KK70::KK70:

Mapısamı atsam iyi fikir gibi :KK70::KK70:

Yok öyle yapmam önce uyarı sonra mapıshane yolları :KK53::KK53:

Niye olmasın müdürüm,gayet bilinen bir site :KK53: sen maili at patron kabuş eder herhalde,sana bişicik olmaz müdürüm keleşimle halledeim hepsini :KK70::KK70: sitede bana kalır :KK70::KK70::KK70:

Mapısamı atsam iyi fikir gibi :KK70::KK70:
sanki zevkle mapısa atacak gibisin:KK53::KK53::KK60:

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasında:KK70:Bu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum:KK70:

Aha gökten para yağıyor
banknot-hareketli-resim-0003.gif

neden canım finalsal danışmanım yapcam seni, bu işlerden anlıyo gibisin, sana güvenmicem de kime güvencem:KK70::KK70:

Milli piyango coktan satildi bile, satilan hersey gibi... Hem de iki yillik karina satildi. Yok pahasina satilanlarin listesinde yerini aldi.. (Masa altindan devlet hazinesini es gecerekten kim ne goturdu mechul tabii yine her zamanki gibi).. Ne bu simdi? Kari dussun de rezil olmayalim diye mi ugrasiyorlar?:KK57:

yahu isanın doğumunu mu kutluyoruz araya nifah sokmayın.
hristiyanlar 2015e girerken biz hala 2014 ümü yaşıyoruz:KK76:
az mantık yahuuuu
bu işin fıtratında yok gerçi mantıklı düşünmek(!):KK62:

X