- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.337
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
hımmmmmm ŞIK bir cevap oldu ..sorgulama gibi oldu ama kusura bakma..hiç yurtdışına çıktın mı ..yaşamak için değil gezmek içinde de olsa
Neden bu kadar sorguladınız anlamadım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmmmmm ŞIK bir cevap oldu ..sorgulama gibi oldu ama kusura bakma..hiç yurtdışına çıktın mı ..yaşamak için değil gezmek içinde de olsa
Hamilelik bi de yaramaz 3 yasinda bi sipa zorluyor ablam. Insanlarin neden tek cocukta kaldigini simdi daha iyi anladım.Olmak zorundasın toparla hemen kendini tatlı kız
Gitti hayaller desene
Yoktun bu aralar hiç göremedim seni
maalesefama ülke şartlarıbayağı geç oluşmuş :)))))))))
orta hali bir ailnin kızı olarak düz liseye gitmek hayatının bir ünüversite sınavına bağlı olduğunu hissetemk kolay değil di tabiibayağı geç oluşmuş :)))))))))
boşver canım kafa yormaNeden bu kadar sorguladınız anlamadım?
neden olacak oralari biliyor musun kiymetini bil demek istiyor. salla gitsin.Neden bu kadar sorguladınız anlamadım?
neden olacak oralari biliyor musun kiymetini bil demek istiyor. salla gitsin.
bunu bir uzman dr a danışsak derim hahahahaahahkafamızı kaşımakta harammı acaba...
kafamızı kaşımakta harammı acaba...
ne kadar 10 tlmi meselayeterki cıksın onada razıyım
bilet parasını kurtarsam sevinicemne kadar 10 tlmi mesela
haydi hayırlısıbilet parasını kurtarsam sevinicem
kim demiş onu..din adamlarının hepsi sütten çıkmış akkaşık sankiHerkes diyor piyonyo parası uğursuzluk ve haram diye ama kime çıksa değerlendirir , ilk öncede din adamları milletienayi yerine koymasınlar