Milk tea :))

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Kızlar ilk bebeğimde milk tea bitkisel süt çayı kullandım . Bana kardeşim netten sipariş etmişti bir koli kendim hiç almadım. Çok faydasını gördüm. Acaba süper markette falan bulamaz mıyım? Alan var mı bundan? Nerden aldınız ??

Eklentiler

• IMG_5068.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 760
Cnm bu sütün tadı cok güzel şekerli vitamin minateller flan yazıyor demi üstünde.kendin hazırlamıyorsun demi??

Cnm bu sütün tadı cok güzel şekerli vitamin minateller flan yazıyor demi üstünde.kendin hazırlamıyorsun demi??
Bu küp şeker gibi bişey canım tatlı bi tadı var sıcak sütün içine atıp çay şeklinde içiyorsun. Zaten ben ilk teyzene falan içtim kustum tadı kötü diye kardeşim bunu aldı. Sütü baya arttırdı bide tadı güzel . Eşim bana kupa yaptırmıştı taze anne diye doldurup doldurup içiyordum :) aktarda falan oluyormuş ama ben bulamadım ya süper marketlerde Yok mudur ki

Migros kipa gibi büyük marketlerde olabilir cnm. Boyle birşey bende duydum içtim hatta. Ama senıki gibi kendin yapmıyorsun hazır bu devam sütü gibi tadı vardı. Bi abla almış kendine 1 koli. Koli deyince aklıma direk o süt geldi :) O eczaneden almıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Migros var burda ama malesef baktım Yok ya. Eczanelere sorayım belki bulurum. İnternetten alıcam yoksa yine. Senin dediğini bende içtim bunu kullanınca malt içeceği falan onları bıraktım bu iyi gelmişti :))

Migros var burda ama malesef baktım Yok ya. Eczanelere sorayım belki bulurum. İnternetten alıcam yoksa yine. Senin dediğini bende içtim bunu kullanınca malt içeceği falan onları bıraktım bu iyi gelmişti :))
Eczanelerede bak cnm vardır inşAllah.

N11 hızlı mı bilgin var mı? İnşlh benimde hemen gelir sipariş verelim dedi eşim şimdi aratma bana boş boşuna diyor
N11 de yorumlar var ya cnm oralara bak zaten anlarsın nasıl bi firmadan alışveriş yapıcagını. Cünkü ordaki firmalar hep farklı farklı. Kargolarınıda farklı firmalara ait kargolarla gonderiyorlar. Ben bilindik bi siteden alışveriş yapmadım cnm

Saol canım benim cevapların için :))

Valla ben ve eltim çok faydasını gördük tadında çok güzel ben şimdi yine 5 kutu aldım . Bitkisel olduğu için zararında Yok bence bi kutu al dene

Canim bana da dun bir arkadasim tavsiye etti o da yararini gormus ama ben hicbir seyden bir yarar gormedim sut konusunda o yuzden bu da yarar mi bilemedim. Bir kutu siparis ettim az once. Umarim bu bari ise yarar. Yoksa tamamen mamaya donucez.

Canim bana da dun bir arkadasim tavsiye etti o da yararini gormus ama ben hicbir seyden bir yarar gormedim sut konusunda o yuzden bu da yarar mi bilemedim. Bir kutu siparis ettim az once. Umarim bu bari ise yarar. Yoksa tamamen mamaya donucez.
Az da olsa mutlaka sütünü içir bence. Çünkü bebeğin için kilo alımından daha önemli şeyler var anne sütünde. Çocuk kuru ekmek yesene büyür ama bağışıklık için çok gerekli damlası bile yeter. İnilh faydasını görürsün. Sıcak içmeye çalış neden bilmiyorum sıcak içince daha da faydaşınoluyor

Yok ben duzenli olarak sut gelmese de emziriyorum canim. Yani muhakkak az da olsa iciyor. Memede kalmayi seviyor.
Bunun faydasini gorsem koliyle alirim :) Lactamil'in 8 vitaminli cayini kullandim. Sanki cok az da olsa arttirdi gibi. Galactago damla kullandim hic etkisi olmadi. Sanirim benim.kapasite bu kadar.
Emzirirken ne kadar su tuketiyordun canim?

BENim iki doğumumda yaz olduğu için bazen 4 litreyi buluyordu. Kızım Mayıs'ta doğdu. Su en önemlisi . Sağıyor Musun hiç ne kadar çıkıyor süt??

ben aktardan alıyordum ama eczanede var mı bilemiyorum.
çok faydalı süte tamamen bitkisel hem ama sütle ilk kez burada gördüm, ben sıcak suyun içerisine koyup içiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…