- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Hoş geldin canım.Özlettin kendini :) Takipte olmana sevindim.Ara sıra yaz desteklerini esirgeme.Senin kilo aynı mı 85 lerdeydin.Yoksa aldın mı üzerine?Canlae yenı günlüğünüz hayırlı olsun :)Ben dıyet spor yapamıyorum hala yatıyorum sakatlıgımdan dolayı.Hepinizi öptümm.
Takipteyim sizi :)
Canım bir çoğumuz sporsuz veriyoruz şuan.Yatıyor olman illa ki etkiler sonuçta enerji harcamıyorsun ama dikkat etsen hiç fena olmaz.Daha fazla almadan kontrol et bence.İstersen katıl yeniden yazmaya başla.Bi gör kendini.Bak biz de yeni bir başlangıç yaptık.2 aydır yatıyorum aldım canım ya
doktor yasakladı ayagımın üstüne basmayı 90 olmustum gecen hafta bu hafta tartılmadım artk moralım bozuk
kızlar spor yapamıyorum malum sporsuz kılo verebılırmıyım kı?
Yemek yemıyorum bılıyosunuz cıkolata yıyrom sureklı
Canım bir çoğumuz sporsuz veriyoruz şuan.Yatıyor olman illa ki etkiler sonuçta enerji harcamıyorsun ama dikkat etsen hiç fena olmaz.Daha fazla almadan kontrol et bence.İstersen katıl yeniden yazmaya başla.Bi gör kendini.Bak biz de yeni bir başlangıç yaptık.
Senin abur cubura düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz tabi ama onları da zamanla azaltırsın.Yoksa bu gidişle Allah muhafaza 100leri görürsün.Demedi deme
Canlae yenı günlüğünüz hayırlı olsun :)Ben dıyet spor yapamıyorum hala yatıyorum sakatlıgımdan dolayı.Hepinizi öptümm.
Takipteyim sizi :)
2 aydır yatıyorum aldım canım ya
doktor yasakladı ayagımın üstüne basmayı 90 olmustum gecen hafta bu hafta tartılmadım artk moralım bozuk
kızlar spor yapamıyorum malum sporsuz kılo verebılırmıyım kı?
Yemek yemıyorum bılıyosunuz cıkolata yıyrom sureklı
Biliyorum canım gidisatım iyi değil..Ben de katılmak istiyorum tekrar aranıza ama kendımı tam olarak hazır hıssetmeden baslamk ıstemıyorum çünkü sizi de etkilerim bu sekılde.Ama bir gün yenıden bu maratona katılacagım ıns.Şimdilik sizi takıpteyım öpüldünüzz :)
Aksam menumde belli olduğuna göre bugunumu özetleyebilirim
Sabah
1 bardak limonlu su
3 kepce mercimek çorbası
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Ara
Zencefilli Türk Kahvesi
Öğle
Tavuklu domatesli bulgur pilavı
(3 kasik bulgurundan 1 parca tavugundan salata ile harmanlayip yedim)
1 bardak ayran
Ara
1 tarçınlı yeşil cay
1elma yarım portakal
1 bardak tarçınlı süt
Aksam
Form çorba
Ara
Sutlu turk kahvesi
★2.5 lt su
★30 dk egzersiz
★2 fincan yeşil cay
R redvelvetcupcake canim su form corbayi sen 3 defada bitiriyordun degil mi bakliyat miktarini nasil belirlemeliyim. Yogurtla karistirirken?
Benim menüm;
Sabah:
1 dl çavdar ekmeği
1 kk light beyaz peynir
Domates, Salatalık
1 kupa yaseminli yeşil çay
Ara:
200 ml light süt
1 adet gün kurusu+1 parça ceviziçi
Öğle:
Karışık salata tabağı ama bitiremedim zaten karbonhidratı çoktu, iyi oldu
Ayran
Ara:
1 kupa yaseminli yeşil çay
1 adet gün kurusu+2 parça ceviziçi
Akşam:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt
Ara:
Sütlü filtre kahve
1 kupa beyaz çay+1 adet yeşil elma
Sen ekmek yemiyordun canim o yüzden bende yemiyorum:) yoğurtla karistirdim oyle yiyorum. Turk kahvesinin tarifini bugün aysun verdi sade kahve hazirlarken içine cay kasiginin ucuyla zencefil attim oyle pişirdim.
Bugun menuler biraz benzemis dimi:).ara ogunlerim az ama benim yarın daha iyi örnek alacagim
Ben tencereye yoğurt katmıyorum, tabağıma alınca içine 3 yk light yoğurt koyuyorum.
1 porsiyon çorba için 3 yk yoğurt oluyor. =)
Aynen canım, hatta bugün senin menün benden daha iyi =)
Benim öğle yemeğimde büyük bir kase içinde 2 yk kısır, 2 yk yoğurtlu makarna, 1 yk patates salatası, bol çoban salata, havuç ve marul vardı. İyi ki bitirememişim yani, karbonhidrat bombası
Bende kasede yogurtla karistirdim canim. hani ikiser kaşık haslanmis bakliyat vardi ya onu üç kerede bitirmek gerekiyor degil mi?
sagol canim Hergun ornek almaya çalışacağım bundan böyle:))
Gerci senle aramizda asagi yukari 10 kilo var artik ama diyet listen eskisine benziyor gördüğüm kadarıyla dimi?? Uygulayabilirim diye düşünüyorum
Evet benziyor, burada yazmadığım dönemlerde listem daha değişikti, o dönemler çok iyi kilo veremediğimi düşünüyorum. Bu sistem oturdu bende artık. Sadece şu an daha esnek menülerim, ödüllerim oluyor sık sık, tatlı yiyebiliyorum istersem, her şeyden tadımlık yiyebiliyorum, menülerim üzerinde istediğim gibi oynayabiliyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?