• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

bu sabahki menüm

bir kaşık arı balı
bir fincan şekerli çay
iki dilim ekmek
beş tane zeytin
çatalın ucuyla peynir

çayı şekerli içtim çünkü midem çok ağrıyor acı acı içmek midemi kaldırdı o yüzden balıda o sebepten yedim

Bal ve seker gerçekten fazla olmuş ama rahatsız olduğun için yemişsin zaten
Geçmiş olsun şifa olur inşallah canim

günaydın fıstıklar
nilifer tomurcuğum saram kızlar çok haklı çıktınız az yediğim için kilo almışım yemeyi arttırdım geri vermeye başladım
çook sağ olun var olun yaza kadar verecek fazlalığınız kalmasın inşallaaahhh
insan bildiği şeyleri bazen farketmeden yine de yapıyor birilerinin uyarması yada hatırlatması gerekiyormuş iyice anldım
iyiki hepinizde varsınız seviyorum sizi hatunlar:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

günaydın fıstıklar
nilifer tomurcuğum saram kızlar çok haklı çıktınız az yediğim için kilo almışım yemeyi arttırdım geri vermeye başladım
insan bildiği şeyleri bazen farketmeden yine de yapıyor birilerinin uyarması yada hatırlatması gerekiyormuş iyice anldım

Cok Sevindim ekimcim. Bendede ayni durum olmustu ac kalarak kilomu korudum resmen. Az ve sik yemeye devam kilo verdikten sonra koruma doneminde bu beslenme seklini uygulayalim guzelim. En doğrusu bu galiba:))

Bu arada herkese gunaydin

Günaydın canim. Afiyet olsun bende aynisini yaptim.:) bu hafta bu şekilde icelim karşılıklı canim bakalım ise yarayacak mi. Gerci ben hergun sade kahve içiyorum bir tane zarari yok nasılsa devam edebilirim. Zencefil aci degil hatta diğer haline gore güzel bile..kahve molam bitti. Ben simdilik kacar guzeller. Gelince araniza katilirim bende kaynaşın siz:))))

Cok Sevindim ekimcim. Bendede ayni durum olmustu ac kalarak kilomu korudum resmen. Az ve sik yemeye devam kilo verdikten sonra koruma doneminde bu beslenme seklini uygulayalim guzelim. En doğrusu bu galiba:))
işin ilginci ben aç değildim ki hiç canım istemiyordu yemek ama miktara bakınca cidden çok az dengesiz besleniyordum
aynen gülüm ara ara meyve olmadı çiğ sebze kuru yemiş tarzı atıştırmak lazımmış

günaydın fıstıklar
canımmm biz de seni çok sev:KK74:iyoruz. ağzın bal yesinn

Günaydın canim. Afiyet olsun bende aynisini yaptim.:) bu hafta bu şekilde icelim karşılıklı canim bakalım ise yarayacak mi. Gerci ben hergun sade kahve içiyorum bir tane zarari yok nasılsa devam edebilirim. Zencefil aci degil hatta diğer haline gore güzel bile..kahve molam bitti. Ben simdilik kacar guzeller. Gelince araniza katilirim bende kaynaşın siz:))))

Denemekten zarar gelmez icelim bakalim bende kactim evi bi toparlayim

herkese günaydıııınnn
kahveye yetişemedim :) yeşil çay hazırlayacağım var mı eşlik eden:KK54:
sağol bi tenemmm seninde ağzın bal yesin hep gülsün sevdikleriyle sohbet etsin güzel sözler söylesin daima:))
ben içerim yeşil çay :)))hemen su kaynatıyorum

dün milad söyledi yeşil çayı zor içiyorum ben içine karanfil ve azda çubuk tarçın kırıp atınca içimi kolay oluyor çokda güzel kokuyor şimdi öyle yapıp içicem :)

günaydın fıstıklar

demekki neymiş canım az yerkende kilo verilemiyebiliyomuş benim diyetisyen bunu farketmedi işte yemeyen insan kilo almaz sen yiyorsun ki kilo almışsın demiş birde atarlanmıştı

herkese günaydıııınnn
kahveye yetişemedim :) yeşil çay hazırlayacağım var mı eşlik eden:KK54:

Afiyet olsun canim bende sabah iiçtim. Ama ogleden sonra eslik ederim sana.
demekki neymiş canım az yerkende kilo verilemiyebiliyomuş benim diyetisyen bunu farketmedi işte yemeyen insan kilo almaz sen yiyorsun ki kilo almışsın demiş birde atarlanmıştı

O kkadın bence başka bir şeye kızdı acısı senden çıktı takma onu artik sen. Neden oldugunu çözemediyse kendinden şüphe etmeli zaten

Back