- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
sağolasın gülümmmgeçmiş olsun canım
haklısın yeterki Allah Ol desin gerisi yalan
sakar şakir oldum ben bu ara devirdiğim döktüğüm bol çok şükürr:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın gülümmmgeçmiş olsun canım
miladım hala gelen giden oluyor mu eşin nasıl oldu tam iyileşti mi gülüm
topik sahibi 102 gün hedef korda biz durur muyuz :)))
seçime kadar herkes en az 10 kilo verse allahhhhhh:))
geçmiş olsun canım
seni mi kırıcam bir daha içerim içine limon sıkarım azcık tadı iyi olsun bariHala yeşil cay icmeyeniniz varsa şimdi içmek için iyi bir zaman kızlar eslik edin bana.
inşallah sonrasında rahat eder eşin tabi sende evde hasta oldu mu bizde üzülüyoruz
oturma simidi kullanmıyor mu ki bu kadar sıkıntı çekiyor eve dinlenmeye geliyor
ben diyorum erkeklerin geneli yarı yatalaktır ihtiyaç molaları hariç evde kanepede yatar pozisyonda ellerinde kumanda uyuyup kalırlar hatta:))Yok canim bende kullanir diye düşünmüştüm ama dr onermeyince de sormadım. Esim evde genelde oturmaz zaten kanepeye gecer gecmez uzanir direkt:))
ben kendi adıma yeğen çok severim
seni mi kırıcam bir daha içerim içine limon sıkarım azcık tadı iyi olsun bari
Canim esim eskiye gore sukur daha iyi. Ama mesela az once bile eve gelip dinlendi rahatsiz oldugu icin. Sagol ilgin icinGelen giden artik tek tuk ama daha gelecekler varmış.
Sayili gun cabuk gecermis canim o yuzden net bir tarih iyidir. Hadi hayirlisi bu tarihi unutmayalım. :))
Aynen canim bence şuan kilon hamile kalmana engel olacak kadar cok degil. Rabbim en kisa zamanda guldursun yuzunu inşallah. Bizde bu topicte teyze olsakk ne güzel olur.
ben diyorum erkeklerin geneli yarı yatalaktır ihtiyaç molaları hariç evde kanepede yatar pozisyonda ellerinde kumanda uyuyup kalırlar hatta:))
Ben tarçın ve karanfil ekledim demlerken canim seviyorsan o sekildede deneyebilirsin daha yumuşak bir icim oluyor[/QUOTE
çok severim ikisini de iyi fikirmiş çok sağol hemen deniyorum
Aynen yaa kayinbiraderlerde oyle daha birini otururken görmedim evlerinde :))) ama gunun yorgunlugu o hale getiriyor demek
o zaman sürekli yarı aç yarı tok gez asla tam acıkma ki iradene yenik düşme bitki çaylarını sen içerken onlara da içir:))Yarın annemler geliyor.Ablam martta doğum yapacak.Kız kardeşimi bırakacaklar 2 ay kalıp yardımcı olacak.
Bir sürü de hazırlıklar yapmışlar.Pazar günü dönecekler nasipse ama yaptıklarına nasıl direneceğim onu bilmiyorum.Geleceklerine seviniyorum bir yandan ama getireceklerine sevinemiyorum
Amin canım Allah razı olsun.o zaman sürekli yarı aç yarı tok gez asla tam acıkma ki iradene yenik düşme bitki çaylarını sen içerken onlara da içir:))
allah yardımcısı olsun ablanın sağ selamt bebeğini kucağına almayı nasip etsin