Maşallah canım.Senin kararlılığına hayramın zaten
Gunaydin kizlarrrrrr
ben de orta sekerde ilerliyorum....
Cok gecmis olsun canim ankara malum cok soguk ve herkesde hastalik cigere inmis durumda dikkat et bebegine sicak tut sicak iyi geliyor cigere inince zaten igneyi olunca ter atacak bol bol sik ustunu degistir terine dikkat et insallah cabucak iyilesir kuzucugun ....Iyi aksamlar kizlar
Ankarada karli yagmurlu bol yagisli bir gun gecirdik.. malesef gece bebegim ateslendi kizlar sabah doktora gittik kulak iltihabi cigerlere hastalik durum baya kotu igne verdi doktor..
Benim diyette sporda sekteye ugradi..benden haberler boyle kizlar
Cok tesekkur ederim canim dikkat ederim terleme olayina benim bebekler normaldede cok terliyolar surekli havlu koyarim olmadi degistiririm yinede hastalik oluyo insallah cabucak toparlanir bebegimCok gecmis olsun canim ankara malum cok soguk ve herkesde hastalik cigere inmis durumda dikkat et bebegine sicak tut sicak iyi geliyor cigere inince zaten igneyi olunca ter atacak bol bol sik ustunu degistir terine dikkat et insallah cabucak iyilesir kuzucugun ....
canım çok geçmiş olsun Rabbim yavruna şifalar versinIyi aksamlar kizlar
Ankarada karli yagmurlu bol yagisli bir gun gecirdik.. malesef gece bebegim ateslendi kizlar sabah doktora gittik kulak iltihabi cigerlere inmis hastalik durum baya kotu igne verdi doktor..
Canim onbes gun yapiliyor bes gun ara veriyorsun yarim bag maydanoz kucuk yaprakli yarimda limon sikiyorum bir bardak klorsuz su rondadan cekiyorsun her sabah ac karna iciyorsun taze yapiyorsun ben bu kurle 12 kilo verdim daha sonrasinda hic kilo almadim ama vermedimde gerci biraz relax takildim emzirme olayina gelince sutun azalacagini ibrahim saracoglu ozellikle soyledi istersen dene insallah sutunde azalma olmaz .dilerim ideal kilona ulasirsin canim .....Gecmis olsun canim cok dikkat et metra... bebegin hastalanmasi zor anne de cok yipraniyor.
angelina35
canim bu maydanoz kuru e ayrintili bir bilgi versen bana kac kilo yu ne kadar bir donem de verdin. Ben de düşünüyorum. Emzirmeme etkisi olacagini düşünmüyorum
Iyi aksamlar kizlar
Ankarada karli yagmurlu bol yagisli bir gun gecirdik.. malesef gece bebegim ateslendi kizlar sabah doktora gittik kulak iltihabi cigerlere inmis hastalik durum baya kotu igne verdi doktor..
İyi aksamlar kizlar ani bi kararla yarin ogleden sonra 10 gunluk bi almanya tatiline cikiyoruz cocuklar yarin tatile giricek iki haftaligina esim de is yerinden izin aldi ve gidiyoruz bana da ani oldu ama olsun iyi gelicek esimin akrabalari var orda malum yol uzun olunca biraz kaliriz diyete devam etmeye calisicam ama kendimi cok kasmayi da istemiyorum beni bu hafta izinli sayin kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum ve motivasyonu elden birakmayin sakin orda internete girebilecegimi sanmiyorum onun icin donunce okurum artik gecmisi cok isim var ben kaciyorum Allaha emanet olun
Hayırlı cumalar,hoşgeldinCokk soguk bir günden selamlar kizlar hayirli cumalar diliyorum hepinize
ayy canım kıyamam yavruna çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inş en kısa zamanda toparlar...Herkese mutlu haftasonu diliyorum kizlar benim bebek surekli agliyo emmiyo yemiyo yuzu kasik kadar kaldi bugun igneler bitti bakalim insallah toparlar
MILADCIIIIM DON ARTIK BILIYORUM SEN HERKESI TOPARLAMAKTAN YORULDUN SONUNDA TERK ETTIN BIZI CANIM SENI COK OZLEDIM GEL ARTIKIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?