- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
en az 5-6 gün sürüyor dikkat et canım inşallah çabuk iyileşirCok gecmis olsun canim benim de kucuk oglusum hasta atesi dusmek bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en az 5-6 gün sürüyor dikkat et canım inşallah çabuk iyileşirCok gecmis olsun canim benim de kucuk oglusum hasta atesi dusmek bilmiyor
Ayyy ne guldum canim yaa insallah sana bulasmazbenim oğlanda ilk öyle oldu iyileşmeye yeni başladı babası daha da beter bir de arada titreme geliyor adam zangır zangır titriyor ateş baş ağrısı öksürük
kendimi mutfağa karantinaya aldım bana da bulaşmasın diye :)
Canim atesimizin 6. gunu antibiyotik basladik dun sabah benim kuzucukta tirtir titriyordu iyilecek insallahen az 5-6 gün sürüyor dikkat et canım inşallah çabuk iyileşir
Geçmiş olsun kuzucuğaCok gecmis olsun canim benim de kucuk oglusum hasta atesi dusmek bilmiyor
Bencede canım.motivasyonum yok gerekçesiyle izin yazmayalım artık.kaybedecek zamanımız yok çünküMerhaba kizlar biraz once kilo takip günlüğüne baktim herkes galiba artida bildirim yapmamak daha kötü oluyor .bildirim yapilmayinca ipin ucu kaciyor gibi bence sonuc ne olursa olsun bildirim yapmak en iyisi kendinle yuzlesince daha cok hirs yapılıyor ve diger hafta cok daha iyi kilo veriliyor gozlemledigim kadariyla artik kimse izinli olmasin onemli bir hastalik yada buyuk bir problem olmadikca yaz yaklastikca benimde hirsim artti hadi hep beraber motive olalim ve artik gitsin bu kilolar
selam kızlar
eşim evde 5 gün raporlu çok hasta yeme düzeni diye bişey kalmadı bir kaç gündür inşallah bu gün tekrar düzene girecek
Cok gecmis olsun canim benim de kucuk oglusum hasta atesi dusmek bilmiyor
Bencede canım.motivasyonum yok gerekçesiyle izin yazmayalım artık.kaybedecek zamanımız yok çünkü
Cok gecmis olsun canim benim de kucuk oglusum hasta atesi dusmek bilmiyor
sağol gülüm her hafta birini götürüyorum aynı doktora dün dedim inşallah haftaya da ben gelmem doktor gülüyor :)
Ne guzel yaaaa senin adina cok sevindim bende haftaya kadar en azindan aldiklarimdan kurtulmak istiyorumKizlar saat 9 da tartildim 83 geldim ya sonra uyumusum 12 ye kadar bebegi babaanne sine verdim yattim.
Kahvaltidan once ise 82.6 idim ay cok mutluyum.
haftaya sali hedefim 81 olmak kizlar. Opuyorum arada ugrarim
İnşallah canımben de şimdi gaza geldim haftaya tartı günü için hedef belirleyeyim ben de:)))
düz hesap olsun 103 olsun inşallah:) 1kg 400 gram vericem allahın izniyle
Tatlıtambak ve Aysun 79 a çok yakınsınız kızlar,bırakmayın bu hafta kendinizi.Bende geliyorum peşinizden