Miladımız--》2015

Tatlıtambak ve Aysun 79 a çok yakınsınız kızlar,bırakmayın bu hafta kendinizi.Bende geliyorum peşinizden

Yok canim birakmicam daha bu haftayi sifir hatayla gecirmek istiyorum sali gunu 79 goremesemde cok yakininda olmayi hedefliyorum insallah yani benden buyuk bi atak bekleyin cok hirslandim en fazla 10 gun icinde o 79 gorunecek bana baska yolu yok

Bugunun menusu
Sabah
İlik limonlu su

Ara yapamadim disardaydim

Ogle
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
Kiymali yumurta
İki dilim ekmek

Ara
Turk kahvesi
Bir avuc badem

Aksam
bir tabak Taze fasulye yemegi
Bir kase yogurt

Az sonra bisiklet surucem sonrada yogurt kurunu yapicam bakalim bende nasil bi faydasi olucak

günaydın kızlar kapalı yağışlı bir günden selamlarrr:)

Bulutlu vede yagmurlu bir günden gunaydinlar bu sabah uzun ara verdigim maydanoz kurume tekrar basladim .iki dilim tam bugday ekmegi ile klasik kahvaltimida yaptim bakalim gun bana neler yedirecek insallah kacamak olmayacak ve artik gercekten cok sıkıldım bu sabitlikten gitsin istiyorum kalan kilolarimda ah ah birde @milad2015 gelse cok merak ediyorum onu insallah kötü birsey yoktur .gününüz kacamaksiz zinde bol sporlu vede az kalorili olsun canlarim

Milad sanırım motivasyonu ciddi anlamda kaybetti ve 90 lara çıktı diye tahmin ediyorum.o yüzden gelmiyor aramıza.umarım yanılıyorumdur.bende çok özledim bir an önce toparlanıp döner inşallah...

Ben hep disardayim zaten uc tane cocukla okula git gel bide yurume gidip geliyorum her seferinde 20 dakikami aliyor gunde dort sefer bana baya bi yuruyus oluyor yani
Canim bende her sabah buyuk oglumu okula birakiyordum yirmi dakika yurumus oluyordum ama oglum artik benle gelme okula cocukmuyum ben dedi kendisi 14 yasinda ama benim gozumde bebek o daha neyse isyani artinca onunla gitmekten vazgectim.bazen sen universiteye basla kompuste cadir kuracam orda yasiycam diyorum deli oluyorrrrr

Milad sanırım motivasyonu ciddi anlamda kaybetti ve 90 lara çıktı diye tahmin ediyorum.o yüzden gelmiyor aramıza.umarım yanılıyorumdur.bende çok özledim bir an önce toparlanıp döner inşallah...
Canim hepimiz motivasyonumuzu kaybedebiliyoruz zaman zaman bence burayi birakmak yapilacak en buyuk hata biraktigin anda kilo alimi hizlanir cunku burasi kendinle yuzlestigin bir yer gerceklerle karsi karsiya kaliyorsun o nedenle insallah birakmamistir belkide kayinvalidesi umreden geldiyse gelen gidenden firsat bulamiyor olabilir belkide internet paketi bitti ayyy gelsede ogrensek neler oldu kilo bile aldiysa verilir onemli olan sagligimiz yerinde olsun dimi tomurcugumm.....

Ama seninki buyumus artik gercekten bende benim kiza diyorum aynisini seneye orta okula baslicak ben goturup getircem Diyorum kiziyor bana ben kendim gidip gelicem diye bakalim nasil olucak

Keske senin dedigin gibi olsa ama ben de tomurcuk gibi dusunuyorum bencede motivasyonu dustu ama bizi okudugundan eminim onun icin miladcim geri don hepimiz motivasyonumuzu kaybediyoruz arada olur ama kendini biran once toparla canim

Aynen öyle hayıtım herşeyin başı sağlık,geri kalanı teferruat

dünkü menümü yazayım
sabah üç dilim ekmek
50gr peynir
5 zeytin
4 çeri domates
bir tatlı kaçığı reçel

arada 300gr çilek

öğle canım yemek istemedi
1 bardak süt
iki küçük kurabiye

arada bir avuç fıstık
1 bardak diyet gazoz

akşam kalan kuru fasulye ve pilav
kuru fasulye azdı pilav dört kaşık vardır ölçmedim..

bu gün müthiş yeme isteğim var reglim yaklaştı her an olabilirim dünyaları yiyesim var
dondurucuya koymak için pasta yapayım dedim acil misafirde iyi oluyor sadrazam lokumu yapacaktım ama kekimi yaparken kabartma tozu yerine iki vanilya koymuşum kek kabarmadı ince oldu bende rulo pasta yaptım ama neye benzedi tadı bilmiyorum birileri gelsede yese

Kaçamak yapmak istedikten sonra her türlü gideri vardır o pastanın Ben yeme isteğim arttığında hiç şekle şemale bakmıyorum nedense

Kaçamak yapmak istedikten sonra her türlü gideri vardır o pastanın Ben yeme isteğim arttığında hiç şekle şemale bakmıyorum nedense
pastanın şekli iyi duruyor ama tadını bilemem soğuyunca bir bakarım ucundan gerisini iyise dondurucuya orta isede eşim hepsini yemez aynı şeyi bir kaç gün yemez ben yedircek birilerini bulmam lazım
bende kaçamak yaparken saçma sapan şeyler yediğim olur kaçamağında bir kuralı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…