Tomurcuk istersen bu haftayi hepimiz izinli gecirelim haftaya daha guclu bi sekilde burda oluruz insallah tabi kizlar ne der bilmiyorum benimki sadece bi teklif
Canik zaten ben 1 nisana kadar tartılmayacağım diye yemin etmistim. Esimle iddiamiZ varda.... bana uyar yani
Canım tam bende onu yazmak için cevapla bölümüne geliyodum ki senin teklifini gördün.Bencede toparlanmak adına iyi olur.Benim de hafta sonum vasat geçti.1 haftaya kadar yeniden toparlayıp eksilere geçeceğimden eminim...Tomurcuk istersen bu haftayi hepimiz izinli gecirelim haftaya daha guclu bi sekilde burda oluruz insallah tabi kizlar ne der bilmiyorum benimki sadece bi teklif
Canım tam bende onu yazmak için cevapla bölümüne geliyodum ki senin teklifini gördün.Bencede toparlanmak adına iyi olur.Benim de hafta sonum vasat geçti.1 haftaya kadar yeniden toparlayıp eksilere geçeceğimden eminim...
Bana uyar,ki bi kaç arkadaş da izinli yazılmak istemişti zaten...
canım çok geçmiş olsun eniştenin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim başka keder göstermesinselam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kardeşimin eşi taburcu oldu az önce mers değilmiş şükür hala ateşi çıkıyormuş ama en azından mers virüsü değil çok sevindik dua eden geçmiş olsun diyen canlarım allah razı olsun belki de sizin dualarınız kabül olmuştur
bende üç gündür çok yedim hiç diyet modunda değildim tabi tartı artıda malesef bu gün toparlamaya başladım bir ileri bir geri yerimde sayıyorum bir an önce kendime gelmem lazım olmuyor böyleyarın bildirim yapmama fikrine bende katılıyorum arkadaşlar..
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kardeşimin eşi taburcu oldu az önce mers değilmiş şükür hala ateşi çıkıyormuş ama en azından mers virüsü değil çok sevindik dua eden geçmiş olsun diyen canlarım allah razı olsun belki de sizin dualarınız kabül olmuştur
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
canım çok geçmiş olsun eniştenin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim başka keder göstermesin
bende bu gün kötü bir haber aldım halam yoğun bakımdaymış dua edin inş..
evet canım bu sefer eşim kilo vermeden ödemesini yaptı 90 kiloya inince almam gerekiyordu ama ben hala bir ileri bir geri yerimde sayıyorum 85 kiloya indiğimdeki ödülüm bile kumbarada nerdeyse biriktiÖncelikle gecmis olsun canim.
bu arada demeden edemwyecem canim eşinden aldigin 250 tl hakkini vermelisin bence:)))
sağol canım inş düzelir diye dua ediyoruz...gözün aydın canım inşallah tez vakitte iyileşir Rabbim eşine çocuklarına bağışlasın
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
saracım sen nerelerdesingözün aydın canım inşallah tez vakitte iyileşir Rabbim eşine çocuklarına bağışlasın
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
canım geçmiş olsun hayırlısıyla çıkar inşallah yoğun bakımdancanım çok geçmiş olsun eniştenin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim başka keder göstermesin
bende bu gün kötü bir haber aldım halam yoğun bakımdaymış dua edin inş..
Haftya sali ya kadar kendimi 79.9 icin cok zorlayacam.
1 nisanda ben yine bildirim yapacm kendimi gormek adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?