Miladımız--》2015

İkisi de Şifa olsun canım:) bugün geçmi uyandın?
havadan mı nedir saat 10 gibi kalkabildim telefon sesine :))
öğle kahvaltı birleşti tabi
1 servis kaşığı yumutrtalı kaşarlı melemen
1 servis kaşığı tepeleme peynirli salata
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne ve bal

Yarın da annemler geliyor.Umarım dikkat edebilirim diyetime hafta sonunda.
Hedefime az kaldı 7 mayıs ve vermem gereken kilo 5 kiloya yakın.Offf karamsarlaştım sanki

Yarın da annemler geliyor.Umarım dikkat edebilirim diyetime hafta sonunda.
Hedefime az kaldı 7 mayıs ve vermem gereken kilo 5 kiloya yakın.Offf karamsarlaştım sanki

Canim 7 mayista 79 olacaktin değil mi.... karamsar olma sakin inaniyirum basaracaksin
Ama bu aralar daha dikkatli ol kalabalikta kacirma

slm kızlar bu gün diş cektirdim diş tedavisi baya sürecek
Bu günkü menü
kahvaltı
iki haşlama yumurta
50 gr peynir
Bir tatlı kaşığı reçel

ara ve öğle bir şey yiyemedim
saat 4 te iki kase Şehriye çorbası içtim

akşam yemeği
150 gr fırın hamsi
bir kase salata
2.5 dilim ekmek
iki bardak diyet gazoz

Geçmiş olsun canım

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates
Maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
8k kıymalı mercimek yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
1cb beyaz leblebi
1 bardak ıhlamur
Akşam
Haşlanmış brokoli limonlu az zeytin yağlı
1 bardak ayran
Ara
Tarcinli süt icebilirim

O arkadasi sank baska topikte gormustum guzel kilo veriyirdu sanirim 82.5 olmasi lazin ayni kilodayiz galiba onunla
maşallah ne iyi hafızan var :)
safra kesesi ameliyatı olmuş şimdi tekrar kilo verme maratonuna başlamış buraya gelmeden önce onun olduğu topiğe gitmiştim baktım kimse yok artık bende sizi buldum yapıştım :)))
bu gün gelmiş tekrar topiğe bende buranın adresini verdim ben artık miladımız 2015 teyim dedim

günaydın kızlar
1 saate komşuma yardıma gidicem öğleden sonra da yokum
hatay tepsi kebabı yapacak bize:)
patatesli çerkez tavuğu dedi nohutlu pilav ve salata olacak yapmasına yardım edicem sabahtan gel dedi :))

günaydın kızlar
1 saate komşuma yardıma gidicem öğleden sonra da yokum
hatay tepsi kebabı yapacak bize:)
patatesli çerkez tavuğu dedi nohutlu pilav ve salata olacak yapmasına yardım edicem sabahtan gel dedi :))

Hadi bakalım o zaman sana kolaylıklar diliyorum:)

Bu sabah uyandığımda niyetim kac gündür aldigim fazlaliklari atmak adina sok diyet yapmaktı. .
Kac gündür yaptigim arastirmalar sonucunda 5 gunde 5 kilo diyeti yapmaya karar vermistim.
Ama kahvaltı hazırlarken bu fikrimden vazgeçtim metobolizmami altüst etmek istemedim. Gerekirse biraz fazla cikarim tarti gunu yada ayni çıkarım ama sagligimi kusturmek istemiyorum.
Vee bende cokk saglikli bi kahvaltı yaptim ve gune cokk güzel basladim.

Günaydın,dünkü menüm,

Sabah
2 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
10 adet yeşil zeytin

Ara
10 adet badem

Öğlen
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim taze kaşar
3 adet zeytin
2 adet ece çikolata

Akşam
yarım kepçe kuru fasulye
3 yk ıspanak
2 yk yoğurt
2 yk tavuklu mantar sote
Kıvırcık salata

Kaçamak: 2 dilim baklava ( ve tatlı isteğimin sebebi anlaşıldı akşam regl oldum)

İyi düşünmüşsün canım.Bence bir şoklama değil de form çorba yesen akşamları yada öğlenleri daha iyi olur.
Ben haftaya pazartesi Allah izin verirse öğlenleri form çorba getiricem.Yarım saat yürüyüş yapıcam ve akşamları hafif atlatıcam.Kararlıyım,yetti artık bu kaçamaklar

Canim 7 mayista 79 olacaktin değil mi.... karamsar olma sakin inaniyirum basaracaksin
Ama bu aralar daha dikkatli ol kalabalikta kacirma
Aynen öyle 7 mayıs 79...
Ama dediğin gibi hafta sonu benim için zorlu geçecek gibi.Annemler geliyor ve regl oldum.Pazartesi yeniden bir başlangıç yapıyorum inşallah yürüyüşlerimle güzel kilo vereceğim...

Gunaydin hanimlar dun guya protein agirlikli beslenip kacamaklarimi yok edicektim ama malesef oyle olmadi arkadas davet etti ve ben bi guzel yedim anladim ki kacamaklara baslayinca kendimi durduramiyorum yani anlicaniz bu hafta bende de bi numara yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…