günaydııın:))
geç kalkınca ilaç iç 1 saat bekle maydanoz iç biraz bekle derken benim kahvaltı öyleye kalacak gibi
havadan mı nedir saat 10 gibi kalkabildim telefon sesine :))İkisi de Şifa olsun canım:) bugün geçmi uyandın?
heval06 hani geliyordun neredesinnnn
Yarın da annemler geliyor.Umarım dikkat edebilirim diyetime hafta sonunda.
Hedefime az kaldı 7 mayıs ve vermem gereken kilo 5 kiloya yakın.Offf karamsarlaştım sanki
Geçmiş olsun canımslm kızlar bu gün diş cektirdim diş tedavisi baya sürecek
Bu günkü menü
kahvaltı
iki haşlama yumurta
50 gr peynir
Bir tatlı kaşığı reçel
ara ve öğle bir şey yiyemedim
saat 4 te iki kase Şehriye çorbası içtim
akşam yemeği
150 gr fırın hamsi
bir kase salata
2.5 dilim ekmek
iki bardak diyet gazoz
maşallah ne iyi hafızan var :)O arkadasi sank baska topikte gormustum guzel kilo veriyirdu sanirim 82.5 olmasi lazin ayni kilodayiz galiba onunla
günaydın kızlar
1 saate komşuma yardıma gidicem öğleden sonra da yokum
hatay tepsi kebabı yapacak bize:)
patatesli çerkez tavuğu dedi nohutlu pilav ve salata olacak yapmasına yardım edicem sabahtan gel dedi :))
İyi düşünmüşsün canım.Bence bir şoklama değil de form çorba yesen akşamları yada öğlenleri daha iyi olur.Bu sabah uyandığımda niyetim kac gündür aldigim fazlaliklari atmak adina sok diyet yapmaktı. .
Kac gündür yaptigim arastirmalar sonucunda 5 gunde 5 kilo diyeti yapmaya karar vermistim.
Ama kahvaltı hazırlarken bu fikrimden vazgeçtim metobolizmami altüst etmek istemedim. Gerekirse biraz fazla cikarim tarti gunu yada ayni çıkarım ama sagligimi kusturmek istemiyorum.
Vee bende cokk saglikli bi kahvaltı yaptim ve gune cokk güzel basladim.
Aynen öyle 7 mayıs 79...Canim 7 mayista 79 olacaktin değil mi.... karamsar olma sakin inaniyirum basaracaksin
Ama bu aralar daha dikkatli ol kalabalikta kacirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?