Gunaydin hanimlar dun guya protein agirlikli beslenip kacamaklarimi yok edicektim ama malesef oyle olmadi arkadas davet etti ve ben bi guzel yedim anladim ki kacamaklara baslayinca kendimi durduramiyorum yani anlicaniz bu hafta bende de bi numara yok
Ah ah buraya birimizin kaçamak yaptım yazmasi hepimizi etkiliyor bence.. benzetmek gibi olmasın ama aklimiza karpuz kabuğu düşüyor sanki:))
Yinede salmak yok kizlar bugun daha yeni başlıyor degerlendirebilecegimiz 4 koca gun var önümüzde.
Yeşil cayimizi suyumuzu ihmal etmeyelim. Bu hafta herkes azda olsa eksi olsun istiyorum. Hadi bunu basaralim. Gucluyuz biz Allah in izniyle. .
Dogru soyluyosun miladcim onun icin biran once toparlaniyorum ve saliya kadar kacamak yok ve her aksam spor yapicam saliya yine ekside olucam insallah
ben de günümün olduğu hafta akşamları form çorba içmeyi planlamıştım kalp kalbe karşıymışİyi düşünmüşsün canım.Bence bir şoklama değil de form çorba yesen akşamları yada öğlenleri daha iyi olur.
Ben haftaya pazartesi Allah izin verirse öğlenleri form çorba getiricem.Yarım saat yürüyüş yapıcam ve akşamları hafif atlatıcam.Kararlıyım,yetti artık bu kaçamaklar
Aynen öyle 7 mayıs 79...
Ama dediğin gibi hafta sonu benim için zorlu geçecek gibi.Annemler geliyor ve regl oldum.Pazartesi yeniden bir başlangıç yapıyorum inşallah yürüyüşlerimle güzel kilo vereceğim...
Kimsecikler gelip gitmiyor... Benim işlerim de yoğundu,çıkıcam birazdan...
Yeniden toparlanmaya ihtiyacımız var sanki,bu hafta güzel kilolar verildi onun rahatlığı olmasın kızlar.Kaçamaklar olmayacak değil am onu tolöre etmek önemli.
Ben de hafta sonu dikkat edebildiğim kadar edeceğim.Sonrasında tam gaz devam eski günlerdeki gibi
Kimsecikler gelip gitmiyor... Benim işlerim de yoğundu,çıkıcam birazdan...
Yeniden toparlanmaya ihtiyacımız var sanki,bu hafta güzel kilolar verildi onun rahatlığı olmasın kızlar.Kaçamaklar olmayacak değil am onu tolöre etmek önemli.
Ben de hafta sonu dikkat edebildiğim kadar edeceğim.Sonrasında tam gaz devam eski günlerdeki gibi
Selam miladcim nasilsin canim günlük pek bi sakin sayfalar ilerlemiyor hekes cok yogun galiba beni soracak olursan bugün her hafta oldugu gibi yine gunumuz vardi bir arkadas densiz bir arkadas ayy sen cok kilo aldin bu ara dedi sanki kendisi cok zayifta öyle sinirim bozulduki regl olacam sismisim zaten tartida bir kilo farkediyor kadinin üstüne atlamamak icin zor tuttum kendimi dengesiz insankendi 90 nin üstünde... diyorum regl olacam diye ayy yok kilo aldin sen kesin dedi ben sokkk tartimmi bozuk acaba dedim ama iki ayri tartida tartiliyorum hem alsam bile öyle soylenirmi insana ya ben cok takintili biriysem ya soyledigin şey beni cok kirdiysa aaaa cok kiziyorum böyle insanlara hayatin her kosesindeler malesef ohhhhh be buraya yazinca rahatladim bir annn iyiki varsiniz kizlar iyiki acmissin bu günlüğü miladcim
Selam miladcim nasilsin canim günlük pek bi sakin sayfalar ilerlemiyor hekes cok yogun galiba beni soracak olursan bugün her hafta oldugu gibi yine gunumuz vardi bir arkadas densiz bir arkadas ayy sen cok kilo aldin bu ara dedi sanki kendisi cok zayifta öyle sinirim bozulduki regl olacam sismisim zaten tartida bir kilo farkediyor kadinin üstüne atlamamak icin zor tuttum kendimi dengesiz insankendi 90 nin üstünde... diyorum regl olacam diye ayy yok kilo aldin sen kesin dedi ben sokkk tartimmi bozuk acaba dedim ama iki ayri tartida tartiliyorum hem alsam bile öyle soylenirmi insana ya ben cok takintili biriysem ya soyledigin şey beni cok kirdiysa aaaa cok kiziyorum böyle insanlara hayatin her kosesindeler malesef ohhhhh be buraya yazinca rahatladim bir annn iyiki varsiniz kizlar iyiki acmissin bu günlüğü miladcim
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli kuru üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Yemedim
İkindi Arkadasimdaydim
Akşam
Ayran
Günaydın mutlu hafta sonları hepimizeGünaydın mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?