• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Selam kizlar ben hastane ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine
Allah anali babali buyutsun rabbim hayirli evlat eylesin cok sukur kurtulmus ablan cok sevindim canim ...

Selam kizlar.ben bugun de hastanedeyim.is yerinde olmadigim icin listeleri yarin hazirlayacagim bilginiz olsun.siz bildirimleri gecin yine.ben tartilamadigim icin izinli yazacagim kendimi.hoscakalin...

havalar ısındıkça daha da eksileri görücez inşallah
dünden beri maydanoz limon kürüne başladım bu haftada bunu deniyecem haftaya işe yarayıp yaramadığı belli olur

Slm kizlar Kimsecikler yokmu
Ben dönüş yolundayim. 1 saate kadar evimdeyim inşallah görüşmek uzere:)

İyi aksamlar kizlar nerelerdesiniz sabahtan beri pek bi sessiz topigimiz
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi

Ogle
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Biraz patates kizartmasi(cok canim cekti bende yedim)
İki tane haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek

Ara
Bir mandalina
Bir avuc badem

Aksam
İki parca tavuk
Salata
Sekiz tane sarma

Bugun biraz agir oldu menum ama ben arada metabolizmayi biraz şaşirtmak gerektigini dusunuyorun yarin tam gaz devam
Biraz sonra bisiklet surucem insallah

Herkese iyi akşamlar
Sabah
Kasarli çavdar ekmeği ile tost
Domates
Ara
Kahve
2 k cekirdekli kuru üzüm
Öğle
Ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Ihlamur
Ara
2 parça çiğköfte
Bol marul
1 bardak ayran
Akşam
4k pilav
6k kavurma
1 bardak ayran

günaydıııınnnnnnnnnnnnnn
hareket zamanı ekin zamanı hadi canlanınnn
sabahın 6 buçuğu ama olsun harekette bereket vardır :)

ekim2009 ekim2009 canim dünkü kilomu merak etmissin dun sabah saat altida tuvalete gidemeden, giyinirken tartildim 88.1 ciktim yani yüz gr fazla çıktım yani ama normalde kac cikardim bilmiyorum o yuzden onceki gunu kabul ediyorum ben:)
Bu arada fırında mucveri sormustun nehir vermişti tarifini
3 kabagi rendeleyip yagsiz tavada soteledim biraz soguttum. proteini icinden almak için 2 yumurta koydum ben. 3 y.k lor peyniri dereotu ve ben maydanozda ekledim. 1 t.k kabartma tozu, pul biber tuz karabiber ekledim kabagi da ekleyip karıştırdım bir t.k z.yagi ile yagladigim borcama yayip 175 derece fırında pişirdim güzel oldu bu sınırsız yenebiliyor. Ben bir dahaki sefere bir iki dal dereotu belki koyarim dereotu sevmeyen biri olarak
icine yeşil sogan ve pirasada konabilir. .

Canım geldim geldim ;)
2 gündür hastanede kaldım.Dün bir ara eve gittim öğlende evde fırında tavuk yedim.Diğer öğünler genelde hastanede geçti ama yazamadım fırsat bulup da.Özel hastane menüleri refakatçilerine iyi bakıyor :) biraz kaloriliydi gerçi ama dikkat etmeye çalıştım.Enişte de bişeyler ısmarladı ufaktan onlardan da kaçırdım ;) Bugünden itibaren düzenli paylaşım yaparım canım

Selam kizlar ben iki gundur annemlerdeyim menuler cok karisik duzenli olmuyo malesef iki hafta daha kalicam esim is icin gaziantepe gitti. Evime gecene kadar beni izinli yazarsaniz sevinirim. Anne yemekleri sen bebek emziriyosun israrlari derken istedigim gibi duzenli beslenemiyorum.ama aranizda olmaya caliscam... seviyorum sizleriii:KK68::KK68:

Back