sağol miladım un yok değil mi bu tarifteekim2009 canim dünkü kilomu merak etmissin dun sabah saat altida tuvalete gidemeden, giyinirken tartildim 88.1 ciktim yani yüz gr fazla çıktım yani ama normalde kac cikardim bilmiyorum o yuzden onceki gunu kabul ediyorum ben:)
Bu arada fırında mucveri sormustun nehir vermişti tarifini
3 kabagi rendeleyip yagsiz tavada soteledim biraz soguttum. proteini icinden almak için 2 yumurta koydum ben. 3 y.k lor peyniri dereotu ve ben maydanozda ekledim. 1 t.k kabartma tozu, pul biber tuz karabiber ekledim kabagi da ekleyip karıştırdım bir t.k z.yagi ile yagladigim borcama yayip 175 derece fırında pişirdim güzel oldu bu sınırsız yenebiliyor. Ben bir dahaki sefere bir iki dal dereotu belki koyarim dereotu sevmeyen biri olarak
icine yeşil sogan ve pirasada konabilir. .
anneye selamlar saygılar ellerinden öperim :))Selam kizlar ben iki gundur annemlerdeyim menuler cok karisik duzenli olmuyo malesef iki hafta daha kalicam esim is icin gaziantepe gitti. Evime gecene kadar beni izinli yazarsaniz sevinirim. Anne yemekleri sen bebek emziriyosun israrlari derken istedigim gibi duzenli beslenemiyorum.ama aranizda olmaya caliscam... seviyorum sizleriii
miladdan uyarıyı yemeden gelelim bu sayfaya :)))
Gunaydin miladcim dunden beri pek kimse girmedi nerde bu kizlar
Günaydın fıstıklaaarrr :))
Ben geldim ve listelerimizi hazırladım.Diğer sayfamızda yayınladım.Kilo veren herkesi tebrik ederim.Aylık sonuçlarımızda çıktı.Rakamlar iyi bu ay.
Selam kizlar ben iki gundur annemlerdeyim menuler cok karisik duzenli olmuyo malesef iki hafta daha kalicam esim is icin gaziantepe gitti. Evime gecene kadar beni izinli yazarsaniz sevinirim. Anne yemekleri sen bebek emziriyosun israrlari derken istedigim gibi duzenli beslenemiyorum.ama aranizda olmaya caliscam... seviyorum sizleriii
sağol miladım un yok değil mi bu tarifte
hemen aldım tarifi word e kopyaladım :))))
slm kızlar bende bu gün evde değildim sabah annemlere gittim kahvaltıyı orda yaptım öğlende arkadaşıma gittim bu gün bol karbonhidratlı ve bol kalorili bir gün geçirdim çok düzensiz yedim yarın normale dönerim inş..
yarın öğlen diş randevum var ama gideceğim hastane uzak olduğu için öğleden önce çıkıcam anca akşama yazarım...
Sormayin kızlar herkese soylerken bende ugrayamadim bugun. O kadar sey yaptimki bugun. Dusunurken başım dönüyor. Kayinvalidemler umreye gidiyor.onlarin hazırlık telasi vardi Bugun hem kete hem çarşı hem hastane hem de misafirligk yaptim. Suan yorgumluktan oluyorum.. eve gelir gelmez size yazdim:))
Oh ne güzel fazla abartmadan tadini cikar canim:)
Yok canim un yok afiyet olsun:)
Ben de 66 kilo olunca ailece umreye gidecegiz canim. Kendimi kasmadan 1 sene verdim kendime. Hadi bakalim.
Bugun tartildim 82.5 ciktim. Dune gore -600 gitmiş cok sukur. 1 nisan sabahi 81 olmam lazim planlarima gore. O yuzden bu hafta bol dikkat etmem lazim.
hergun menu paylasacagim bu 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?