Miladımız--》2015

sağol miladım un yok değil mi bu tarifte
hemen aldım tarifi word e kopyaladım :))))

anneye selamlar saygılar ellerinden öperim :))
çok yapmasın bari o kadar emek veriyorsun tek çeşitle kurtarmaya çalış :)

miladım ben akşam yemekten sonra sızdım gözümü açtığımda sabahın 4.5 buçuğuydu nasıl uyumuşum o kadar bende şaşırdım belim tutmuyor tampon dışarda yürüyorum :)))
sabah kendi yaptığım 2 poğaça
8-9 tuzsuz zeytin yedim kesmedi bu gün ağzım kımıl kımıl bişeyler istiyor canım
1 kase dolusu çekirdek çıtladım öğle bile olmadan :))

Herkese iyi akşamlar
Günün ilk menüsünü paylasayim
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli kuru üzüm
2 gün kurusu
Öğle
4k kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
Salata yağsız tuzsuz
Ara
2 etimek
5 zeytin
Ara
6 badem
1 avuç beyaz leblebi
Akşam
1 Fırında hindi baget
1 büyük bardak ayran
2k fırında sebze

Gunaydin miladcim dunden beri pek kimse girmedi nerde bu kizlar

Günaydın fıstıklaaarrr :))
Ben geldim ve listelerimizi hazırladım.Diğer sayfamızda yayınladım.Kilo veren herkesi tebrik ederim.Aylık sonuçlarımızda çıktı.Rakamlar iyi bu ay.

Sormayin kızlar herkese soylerken bende ugrayamadim bugun. O kadar sey yaptimki bugun. Dusunurken başım dönüyor. Kayinvalidemler umreye gidiyor.onlarin hazırlık telasi vardi Bugun hem kete hem çarşı hem hastane hem de misafirligk yaptim. Suan yorgumluktan oluyorum.. eve gelir gelmez size yazdim:))

Oh ne güzel fazla abartmadan tadini cikar canim:)
sağol miladım un yok değil mi bu tarifte
hemen aldım tarifi word e kopyaladım :))))

Yok canim un yok afiyet olsun:)

Sabah nesfit li kahvaltı yaptım

Arada
2 kuru kayısı bi ceviz yedim

Ogle yaptigimiz keteden 1 dilim ekmek büyüklüğünde yedim

Aksam misafirlikte cok actim
10 kadar sarma
yarim kase sebzeli pilav
2-3 kaşık etli yemek
1 milföy borek
Bir kase corba ictim

Yarin kv gitsin duzene girerim inşallah olmuyor böyle

slm kızlar bende bu gün evde değildim sabah annemlere gittim kahvaltıyı orda yaptım öğlende arkadaşıma gittim bu gün bol karbonhidratlı ve bol kalorili bir gün geçirdim çok düzensiz yedim yarın normale dönerim inş..
yarın öğlen diş randevum var ama gideceğim hastane uzak olduğu için öğleden önce çıkıcam anca akşama yazarım...

Gecmis olsun canim. Ben de bugun diş dr na gittim. Cok sukur ciddi birsey yok antibiyotik kullanacam sadece 5 gun...
Cok yorgunum ben de bugun.yogun bir gündü cok uykum var ama cocuklar ayakta hala

Ben de 66 kilo olunca ailece umreye gidecegiz canim. Kendimi kasmadan 1 sene verdim kendime. Hadi bakalim.
Bugun tartildim 82.5 ciktim. Dune gore -600 gitmiş cok sukur. 1 nisan sabahi 81 olmam lazim planlarima gore. O yuzden bu hafta bol dikkat etmem lazim.
hergun menu paylasacagim bu 1 hafta

Çok güzel bir hedef belirlemissin Canim.Bende umreye gitmeyi cok istiyorum. Bir ara abimle nerdeyse gidiyorduk benim ve kucuk oglumun pasaportunu bile cikardik ama abimin isleri geregi aksilikler oldu gidemedik. Esimden henüz gitme yönünde bir hareket yok. Ama nasip olur inşallah umudumu koruyorum:)

Benim bu sabah hiçbir şey yiyesim yok dun yediklerimden sonra
Bugun cok iyi bir performans gosteremeyecegim belki ama dikkat edecegim en azından üstüne almayayim:)
Yarinda bir soklama yaparim artik.

Günaydın,dünkü menüm

Sabah
5 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
yarım simit

Ara
7 adet badem

Öğlen
kepekli yağsız tost
1 tatlı kaşığı çikolata

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
3 yk makarna
2 adet kanat
3 yk yoğurt

Kaçamak: 1 dilim yaşpasta,1 adet baklava (Bebeğimizi eve getirdik onu görmeye gittik orda yaptım kaçamakları ama pişman mıyım haaaayıııırrrr )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…