- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
ahh ekim ahhhh 80li misin sen ben de 81liyim:) diyorum bu böyle konuşuyor bir 50 var herhalde :)
içinizde en yaşlı benim heralde 40 yaşında olaraktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ekim ahhhh 80li misin sen ben de 81liyim:) diyorum bu böyle konuşuyor bir 50 var herhalde :)
hahahha arada içim geçiyor arada yenileniyorum sağm solum belli olmuyor galiba :)ahh ekim ahhhh 80li misin sen ben de 81liyim:) diyorum bu böyle konuşuyor bir 50 var herhalde :)
hadi kız ordan yaşlıymış ona yaşça kıdemli denir yaşlı denmez bi kereee:))içinizde en yaşlı benim heralde 40 yaşında olaraktan
tebrikler gülüm ben kalabalıkta olunca iştahım şaha kalkıyor pek duramıyorum misafirlik ayrı ama yatılı olarak kalabalıkta nedense böyle oluyorGunaydin hanimlar herkesi cok ozledim iki gundur yazamadim malum kalabalik misafirim vardi dun ama kendi adima cok iyi atlattim fazla yemeden sabah tartildim ve dunle ayni kilodayim cok sukur demek ki ben kafamda bitirdim bu işi
Gunaydin hanimlar herkesi cok ozledim iki gundur yazamadim malum kalabalik misafirim vardi dun ama kendi adima cok iyi atlattim fazla yemeden sabah tartildim ve dunle ayni kilodayim cok sukur demek ki ben kafamda bitirdim bu işi
Valla bizim kahve maceramiz pek bi masum kalmis sizinkinin yanindaamin rabbim hepsine sağlık versin
benim ki küçükken arkamı dönmemle hinliklere başlardı bir keresinde baktım bundan ses çıkmıyor mutfağa girmiş alt dolağtan zeytin yağını almış açmış bacaklarına dökmüş şapır şapır bacaklarını ovuyor her yer yağ vıcık vıcık ne yapacağımı şaştım ilk oğlanı banyoya soktum sonra mutfakla ilgilendim ne yapayım :)
bir keresinde de unun kapağını açmıştı havaya savurup kahkaha atıyordu mutluluktan
sabun yediğini hiç anlatmıyım bizimde çok vukuatlıydı :))))
Gunaydin hanimlar herkesi cok ozledim iki gundur yazamadim malum kalabalik misafirim vardi dun ama kendi adima cok iyi atlattim fazla yemeden sabah tartildim ve dunle ayni kilodayim cok sukur demek ki ben kafamda bitirdim bu işi
Selam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine
canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inş..Selam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine
canım sende sonrada ben varım eylülde tam 38 olucamiçinizde en yaşlı benim heralde 40 yaşında olaraktan
kıymetini bil çocuğunun daha beterleri varmış bak diye düşün :)))lacivert koltuk takımındam muz sıyırması ne kadar zor bilir misin kalan yarısını da kendi kafasına sürüyordu çok fenaydı yaav yeni uyku setinden ruju uzunlamasına sürdüğünde ki halimi düşün ayaklı felaket gibiydi sıpamm:))Valla bizim kahve maceramiz pek bi masum kalmis sizinkinin yaninda
allah analı babalı büyümek nasip etsin gözünüz aydın tomurcuğumSelam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine
daha olmadığın yaşla kıdem sırası yapıyorsun demek eylüle daha çoook varrrcanım sende sonrada ben varım eylülde tam 38 olucam
tebrikler gülüm ben kalabalıkta olunca iştahım şaha kalkıyor pek duramıyorum misafirlik ayrı ama yatılı olarak kalabalıkta nedense böyle oluyor
Tebrikler canım hep böyle devam et inşallah. Kafada bitirmek kolay olmuyor bende daha yeni yeni o kıvama geliyorum galiba:)
Selam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine
hadi kız ordan yaşlıymış ona yaşça kıdemli denir yaşlı denmez bi kereee:))
kıdemlim hava atma 40 dediğin nedir sen olduğun gibi kal biz yetişiriz göz açıp kapayana sana :)
kıymetini bil çocuğunun daha beterleri varmış bak diye düşün :)))lacivert koltuk takımındam muz sıyırması ne kadar zor bilir misin kalan yarısını da kendi kafasına sürüyordu çok fenaydı yaav yeni uyku setinden ruju uzunlamasına sürdüğünde ki halimi düşün ayaklı felaket gibiydi sıpamm:))
canım sende sonrada ben varım eylülde tam 38 olucam