• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Gunaydin hanimlar herkesi cok ozledim iki gundur yazamadim malum kalabalik misafirim vardi dun ama kendi adima cok iyi atlattim fazla yemeden sabah tartildim ve dunle ayni kilodayim cok sukur demek ki ben kafamda bitirdim bu işi
tebrikler gülüm ben kalabalıkta olunca iştahım şaha kalkıyor pek duramıyorum misafirlik ayrı ama yatılı olarak kalabalıkta nedense böyle oluyor

amin rabbim hepsine sağlık versin
benim ki küçükken arkamı dönmemle hinliklere başlardı bir keresinde baktım bundan ses çıkmıyor mutfağa girmiş alt dolağtan zeytin yağını almış açmış bacaklarına dökmüş şapır şapır bacaklarını ovuyor her yer yağ vıcık vıcık ne yapacağımı şaştım ilk oğlanı banyoya soktum sonra mutfakla ilgilendim ne yapayım :)
bir keresinde de unun kapağını açmıştı havaya savurup kahkaha atıyordu mutluluktan
sabun yediğini hiç anlatmıyım bizimde çok vukuatlıydı :))))
:KK70::KK70::KK70:Valla bizim kahve maceramiz pek bi masum kalmis sizinkinin yaninda :KK66:

Gunaydin hanimlar herkesi cok ozledim iki gundur yazamadim malum kalabalik misafirim vardi dun ama kendi adima cok iyi atlattim fazla yemeden sabah tartildim ve dunle ayni kilodayim cok sukur demek ki ben kafamda bitirdim bu işi

Tebrikler canım hep böyle devam et inşallah. Kafada bitirmek kolay olmuyor bende daha yeni yeni o kıvama geliyorum galiba:)

Selam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine

Gözün aydın canim hayırlı evlat olsun inşallah. Simdi minik bebegi gorunce seninkisi pek büyük gorunmustur gozune:)

slm kızlarr çok şükür gelebildim iki gündür netim yoktu kırize girdim resmen:KK45:neti komşudan alıyoruz sorunmu vardı faturamı yatmamış bilmiyorum ama çok şükür geldi
hafta sonu baya kaçamaklı geçti dün günüm vardı günde yedim ama akşam yemedim bu günde haşlama tavuk yiyerek dengeliyorum...

:KK70::KK70::KK70:Valla bizim kahve maceramiz pek bi masum kalmis sizinkinin yaninda :KK66:
kıymetini bil çocuğunun daha beterleri varmış bak diye düşün :)))lacivert koltuk takımındam muz sıyırması ne kadar zor bilir misin kalan yarısını da kendi kafasına sürüyordu çok fenaydı yaav yeni uyku setinden ruju uzunlamasına sürdüğünde ki halimi düşün :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:ayaklı felaket gibiydi sıpamm:))

tebrikler gülüm ben kalabalıkta olunca iştahım şaha kalkıyor pek duramıyorum misafirlik ayrı ama yatılı olarak kalabalıkta nedense böyle oluyor

Tebrikler canım hep böyle devam et inşallah. Kafada bitirmek kolay olmuyor bende daha yeni yeni o kıvama geliyorum galiba:)

Cok tesekkurler kizlar insallah yarina guzel bi rakkam bekliyor beni ve artik eminim ki kacamaksiz boyle devam edicem zaten eskisi gibi yiyemiyorum migdem baya kuculdu hemen şişiyorum

Selam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine

Canim gozunuz aydin Allah anali babali buyumeyi nasip etsin ne guzel bebek seviceksin ben cok severim bebisleri

hadi kız ordan yaşlıymış ona yaşça kıdemli denir yaşlı denmez bi kereee:))
kıdemlim hava atma 40 dediğin nedir sen olduğun gibi kal biz yetişiriz göz açıp kapayana sana :)

haklısın canım yaşlı yazdığıma bakma hayat kırkından sonra güzel aslında:21::21::21::21::21::21::21:

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün

kıymetini bil çocuğunun daha beterleri varmış bak diye düşün :)))lacivert koltuk takımındam muz sıyırması ne kadar zor bilir misin kalan yarısını da kendi kafasına sürüyordu çok fenaydı yaav yeni uyku setinden ruju uzunlamasına sürdüğünde ki halimi düşün :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:ayaklı felaket gibiydi sıpamm:))

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back