• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Selam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine
canım gözünüz aydın.. kız olmasına ayrı sevindim kız evlat has evlat derler biz de.. allah analı babalı büyütsün vatana millete anasına babasına dinine hayırlı evlat olsun inşallah.. allah hayırlı yazılar yazsın hayırlılarıyla karşılaştırsın:KK46::KK46::KK46:

akran sayılırız canım ne güzel
benle de akran sayılırsın cancağızım :KK19::KK19:araya giricem ya illa bende hiç geri kalır göz var mıııı
online oyun oynuyorum 4 seneden fazladır 50 yaşını geçkinler bile abla der sağolsun saydıklarından orda pek bi havam yerinde illa ablayım diye terör estiriyorum gerektiğinde kimse gık çıkaramıyor ablaya laf eden taş olur diyorlar :)))

kıymetini bil çocuğunun daha beterleri varmış bak diye düşün :)))lacivert koltuk takımındam muz sıyırması ne kadar zor bilir misin kalan yarısını da kendi kafasına sürüyordu çok fenaydı yaav yeni uyku setinden ruju uzunlamasına sürdüğünde ki halimi düşün :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:ayaklı felaket gibiydi sıpamm:))

O da bisey mi canim bunlar masum bile kaliyor.
karsi komsumla kahve iciyoruz tabi bizim kizlar ortada yok sesleri cikmiyor. Ee bir sessizlik var ne yapiyorlar derken tam karsimiza geldiler. Ellerini, yüzlerini yıkamıslar. Saçlarını ıslatmışlar. Tabi biz şaşkın:KK57: çünkü banyodaki ceşmeye yetişmeleri imkansi o zaman kucuklerdi tabi...
megersem bizim cadilar klozetin icindeki suyu kullanmişlar:KK70::KK70::KK70:
Gülermisin ağlar misin...
tabi biz gulduk ve hemen banyoya soktuk iksini de

bu arada dua esin de cabuk iyileseyim.
tomurcuk hayirli olsun ben bebekleri cok seviyorum benim yerime op :KK46:

benle de akran sayılırsın cancağızım :KK19::KK19:araya giricem ya illa bende hiç geri kalır göz var mıııı
online oyun oynuyorum 4 seneden fazladır 50 yaşını geçkinler bile abla der sağolsun saydıklarından orda pek bi havam yerinde illa ablayım diye terör estiriyorum gerektiğinde kimse gık çıkaramıyor ablaya laf eden taş olur diyorlar :)))

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::p:p:p:p:p:p:p

Kac gündür yapmaya usendigim firinda kabak mucverini yapmak icin ayaklandım nihayet:)
Kabaklar soteleniyor fırın ısınıyor. Tek sorun aksam yemeginde ekmek yemek istemiyorum ama doyar mıyım diye deli sorular geziyor aklimda:)
Doymazsam gece zorlanıyorum da:))

Ve menum belirlendi artik doymasamda olay budur:)

Sabah
Yulafsiz nesfitli kahvalti
(Yulafim bitti)

Ara
1 elma 3 kaşık yogurt

Ogle
Yağsız tavuklu salata
3-4 kasik yogurt
1 etimek

Ara
Yesil cay

Ara
3-4 kaşık yogurt
2 grissini

Ara
Yeşil cay

Akşam
Fırında kabak mucveri
3-4 kaşık yogurt

Ara
sütlü kahve

Ara
Meyve
yeşil cay

Bu arada madem kendi kendime yazıyorum:) sunuda ekleyeyim yarin yazamayabilirim. Cunku Erzurum'a gidiyoruz esimin dr u icin. Yine bir ara tarti bildirimi yapmaya çalışırım ama olmazsa diye bugunun tarti sonucunu yazıyorum diğer sayfaya..

O da bisey mi canim bunlar masum bile kaliyor.
karsi komsumla kahve iciyoruz tabi bizim kizlar ortada yok sesleri cikmiyor. Ee bir sessizlik var ne yapiyorlar derken tam karsimiza geldiler. Ellerini, yüzlerini yıkamıslar. Saçlarını ıslatmışlar. Tabi biz şaşkın:KK57: çünkü banyodaki ceşmeye yetişmeleri imkansi o zaman kucuklerdi tabi...
megersem bizim cadilar klozetin icindeki suyu kullanmişlar:KK70::KK70::KK70:
Gülermisin ağlar misin...
tabi biz gulduk ve hemen banyoya soktuk iksini de

bu arada dua esin de cabuk iyileseyim.
tomurcuk hayirli olsun ben bebekleri cok seviyorum benim yerime op :KK46:
:-):-):-):-):-):-):-):-)
rabbim şifa versin çabucak iyileş inşallah:KK74::KK74::KK74::KK74:

Kac gündür yapmaya usendigim firinda kabak mucverini yapmak icin ayaklandım nihayet:)
Kabaklar soteleniyor fırın ısınıyor. Tek sorun aksam yemeginde ekmek yemek istemiyorum ama doyar mıyım diye deli sorular geziyor aklimda:)
Doymazsam gece zorlanıyorum da:))
yoğurtta ye miladım şişiriyor az sabırlı olunca ekmekte açlıkta hissetmiyor insan
mücver fırında güzel olduysa bize de yazıver sana zahmet tarifini bende çok severim kabak mücverini yağlı oluyor diye yapmıyorum zaten anneminki gibi de tadı olmuyor :((

Sevincimi paylasayim kızlar son bir haftadır herkes bana ne kadar zayifladigimi söylüyor az once eltimin annesi gelmisti beni gorur gormez sen cok zayiflamissin dedi. bu beni cok mutlu etti:KK68:
hah çok güzel şimdi sen zaten gaza basmış gidiyordun iyice mıtive olursun turboya takıp gidersin inşallah hep böyle devam eder yaza yepyeni bir milad olup çıkarsın herkes aaa sen ne olmuşsun böyle fıstık gibisin der de sende gülücükler dağıtırsın :KK73::KK25::KK25::KK25:

menü mü de yazayım hazır fırsat varken
sabah
maydanoz limon su karışımı
öğle
1 servis kaşığı yumurtalı ıspanak
1 kase çorba
1 dilim kadar ekmek
ara
yeşil çay
akşam
maydanoz limon su
1 kase kadar karabuğday salatalık yoğurt karışımı

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk light peynir
Domates
5 zeytin Çay
Ara
Kahve
2k cekirdekli kuru üzüm
Öğle
Tavuklu salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Ihlamur
Ara
Ihlamur
1 avuç yer fıstığı
Akşam
Haşlanmış brokoli yiyecektim ama eşim sabote etti
1 Çiğköfte dürüm
1 Ayran
Ara
Ihlamur
Bakalım yarın ne olacak :KK47:

Sevincimi paylasayim kızlar son bir haftadır herkes bana ne kadar zayifladigimi söylüyor az once eltimin annesi gelmisti beni gorur gormez sen cok zayiflamissin dedi. bu beni cok mutlu etti:KK68:

Bu arada madem kendi kendime yazıyorum:) sunuda ekleyeyim yarin yazamayabilirim. Cunku Erzurum'a gidiyoruz esimin dr u icin. Yine bir ara tarti bildirimi yapmaya çalışırım ama olmazsa diye bugunun tarti sonucunu yazıyorum diğer sayfaya..
baktım canım sonuç çok güzel şimdiden tebrik ediyorum daha nice eksiler görcez inş..:KK9::KK9::KK9:
daha olmadığın yaşla kıdem sırası yapıyorsun demek :KK12::KK12:eylüle daha çoook varrr
eylülde 38 olduğunda inşallah 38 bedenler bile bol gelir:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
2 eylül doğum günün ayrıca evlilik yıldönümümüz bu sefer inş kilo vermiş olarak yeni yaşımı kutlamak istiyorum ama 38 beden hedefim yok eşimde o kadar kilo vermemi istemiyor zaten ben 70 kilo olsam razıyım:KK45::KK45::KK45:

bu günkü menüm sabah kalkınca bir kaç badem ve fındık yedim
sabah öğle ve akşam yemeğim haşlama tavuk ayrıca iki gün kurusu ve bir kaç fındık badem daha yedim az öncede yeşil çay içtim ve yanında kuru üzüm yedim..

baktım canım sonuç çok güzel şimdiden tebrik ediyorum daha nice eksiler görcez inş..:KK9::KK9::KK9:

2 eylül doğum günün ayrıca evlilik yıldönümümüz bu sefer inş kilo vermiş olarak yeni yaşımı kutlamak istiyorum ama 38 beden hedefim yok eşimde o kadar kilo vermemi istemiyor zaten ben 70 kilo olsam razıyım:KK45::KK45::KK45:
büyük ablamın da doğum günü 1 eylül 72 li ama ablam
sana ne bacım ne karışıyorsun benim duama :KK45::KK45::KK45:ben 38 beden ol diye dua ediyorum sen sonra çabala uğraş 70 ol geri :KK71::KK71::KK71: ben karışmam valla:KK8::KK8::KK8::KK8::KK75::KK75::KK75:

Back