- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
amin rabbim hepsine sağlık versinTemizledik esimle once kabasini aldik daha sonra sildik baktim cikmadi limon kolanyasini boca ettim biz haliyla ugrasirken ufaklik uyumus kalmis odasinda ona kizmamak icin odasina yatagin uzerine atmistim artik uzerini ört tüm halen uyuyor haliyi sildik koltugu sildik vitrinin dantellerini makinaya attik hastaligi unuttum valla ama o panikle imkani yok fotograf cekemezdim yaramaz yaa hep boyle ya cayi devirir ya halilari boyar bardaklarimi kirar yemek doker on sene sonra cocuk yaparsan boyle olur tabi neyse sinirim gecti allahtanallah yokluklarini gostermesin cocuklarimizin ...iste bazen oluyor boyle kazalar
senin için hala kıpır kıpır maşallah bizden geçmiş :)))Ben herşeyiyle bayılıyorum kara böyle lapa lapa kar yağarken dışarı çıkıp karın üstüne yatıyorum o kar tagnerinin yüzüme konmasının verdiği mutluluğu anlatamam
hastalık sizin evden çıkmadı gülüm sırayla hepinizi yokluyor çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallahKizlar 6 ya da 7 nisana kadar beni izinli yazarsani sevinirim. Coxuklarim iyilesti ve be daha da hasta oldum. Dua edin. Hepinizi öpüyorum. Gelecem yine
Kizlar 6 ya da 7 nisana kadar beni izinli yazarsani sevinirim. Coxuklarim iyilesti ve be daha da hasta oldum. Dua edin. Hepinizi öpüyorum. Gelecem yine
akşam menüsünü yazasam mı yazmasam mı kararsız kaldım :))
canım çok çekti mercimekli köfte yaptım evde ne yeşillik varsa yıkadım tere roka su teresi marul v.s. bol limon
2 bardakta ayran lüplettim yedikten 6 saat sonra bile midem şiş dolanıyordum :))
buraya da yağıyor kar ama ben hiç çamuruyla uğraşmıyorum :) o yüzden güzel geliyordur ben keyfini çıkaranlardanım sen çilesini çekenlerdensin "kar" ikimiz için farklı şeyler ifade edecek elbettePazar gunlerim.yogun geçiyor. Genelde utu temizlik islerini bugun halletmeye çalışıyorum. Aksam hersey bittikten sonra öğrendim ki kar nedeniyle okul tatil edilmis:)
Neyse bari yarin dinlenirim.
Bu arada nilfercim benim icin kar demek bu sehirde kir, çamur demek. Oğullarımin pantolonlarini hergun daha kapinin girişinde çıkartmak demek, camasirin hic bitmemesi demek, yolda surekli camura bata çıka yürümek demek, arabaların camur sicrata sicrata yanimdan geçişine sinir olmak demektir.:) sen kari bu şehirde yasasan benim gibi dusunursum aslında ama iste davul sesine uzaktan asinalik misali canim..bende kari uzaktan sevmek istiyorum :))
canım yaaa çok salgın var burda yığılca ilçesinde geçen perşembe cuma salgın yüzünden okullar tatil edildi ben de kırılıyorum ama sürekli ıhlamur içtiğimden tam başlamadı. bir de benim ballı bir ilacım var o çok iyi geliyor çocukların burnu aktımı hemen bir ölçü veriyorum toparlıyor bizim aileye çok iyi geldi umarım sana da gelirKizlar 6 ya da 7 nisana kadar beni izinli yazarsani sevinirim. Coxuklarim iyilesti ve be daha da hasta oldum. Dua edin. Hepinizi öpüyorum. Gelecem yine
ya ekimcim kar görünce içimde kelebekler uçuşuyor o kadar seviyorum ki anlatamam kar yağdığı gün çok mutlu olurum. kışın kar haberi varsa sabah kalkar kalkmaz hemen cama bakarım yağıyor mu diye.. okuldaysam kapıya çıkar izlerim evdeysem camın önüne oturur izlerim iyice yığılırsa kimse beni evde tutamazsenin için hala kıpır kıpır maşallah bizden geçmiş :)))
teşekkür ederim canımmmmmmafiyet olsun canım korkmadan yenen yiyecekler kilo yapmıyor korkarak acaba bunu yersem kilo alırmıyım diye yersen o kilo yapıyor ben buna inanıyorum o yüzden canım çekmiş yapmışsın yemişsin yarasın şifa olsun ama kilo olmasın
maşallah maşallahhhya ekimcim kar görünce içimde kelebekler uçuşuyor o kadar seviyorum ki anlatamam kar yağdığı gün çok mutlu olurum. kışın kar haberi varsa sabah kalkar kalkmaz hemen cama bakarım yağıyor mu diye.. okuldaysam kapıya çıkar izlerim evdeysem camın önüne oturur izlerim iyice yığılırsa kimse beni evde tutamaz
canım hanımların yaşı sorulmaz ama sen kaç yaşındasın?maşallah maşallahhh
ben de çok mutlu olurum ama dışarı çıkmam evde pencere önündeki koltukta oturup izlerim ahh gençlik işte :)))
ben de başta seni (senin yerin ayrı buradaki herkesle senin sayende tanıştımSelam kizlar dune göre 600 eksideyim ve cok mutluyum.
TATLITAMBAK çok geçmiş olsun canim.
NILFERCIM bizde senin bu cıvıl cıvıl şen hallerini cok seviyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?