Canim paylaşamadim malesef
Çünkü yine karmam corman birgün gecirdim hemde kendime soz verdiğim gün. Ogleden sonraya kadar cok iyi gittim.oglen kayinvalideme ugradim baktım acaip hasta yatak dosek yatıyor. Aldik hastaneye götürdük acil yatırdılar. Onun yyanında aksama kadar refakatçi kaldim. Aklim oglumda eve geldiğimde oglumun ateşi varmış kimse farketmemis
Onunla ugrastim kusmalari falan başladi aklim çıktı. O biraz iyi olunca yatirdim daha aklimi toplayamadan eşim sofra hazirlamis oturdum ne varsa yedim. Normalde bu kadar stres altinda hic yememem lazim dimi ben stresteyken bütün hincimi yemekten alıyorum.
Bugun ogleden oncede oğlumu dr goturdum. Evde bi dunya is vardı yapmam gereken onları yola sokmaya çalışıyorum. Dikkatli başladı bugün oyle devam edecek inşallah aksamida atlatirsam tamam. Arafa ugramaya calisirim ama bu tempoda zor kizlar beni mazur görün lutfen
Çok sağol tatlımGelelim menülere, bu menüler 2 haftalık kızlar
nilfer_pdr
Sabah:
2 kk light beyaz peynir
Mantarlı omlet
Bol yeşillik
2 dl tam tahıllı ekmek
Ara:
1 adet yeşil elma
1 fincan nescafe
Öğle:
9 yk sebze yemeği
2 dl tam tahıllı ekmek
1 kase yoğurt
Salata
veya
Tavuklu salata
1 dl tam tahıllı ekmek
Ara:
6 adet çiğ badem+1 fincan yeşil çay
Ara:
Ayran
Akşam:
8 yk kıymalı mercimek yemeği
Salata
1 dl tam tahıllı ekmek
veya
8 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dl tam tahıllı ekmek
veya
Brokoli/Karnabahar haşlama
1 kase yoğurt
Ara:
Tarçınlı süt
Çok sağol tatlım
kahvaltiya alternatif var mı ?her sabah mantarlı omlet yapamayabilirim bir de tek yumurtadan mı? sen zeytin sevmedigin icin mi listede yok yoksa vermiyor mu diyetisyen? bir de omlet yağsız mı? akşam 3. Alternatifte ekmek var mı ?bir de kahve yaninda elma yerine kuru üzüm yesem olur mu ikisi pek gitmez gibi geldi ?
Ayyy ne kadar çok soru sordum
@milad2015 , T tatlitambak bu menü tam ikinizin ortası kilodayken uyguladığım ve en başarılı menülerden bir tanesi ama birebir uyulması gerekiyor diğerlerinden biraz farklı
Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+1 su bardağı yarım yağlı süt+1 çk tarçın
Yiyemezseniz klasik kahvaltı da uygundur ama yumurtasız
Ara:
1 fincan yeşilçay+1 adet ceviziçi
Öğle:
1 kase çorba+1 kase light yoğurt+bol yeşil salata
Haftanın üç günü; 6 adet ızgara köfte+1 bardak ayran+1 dl ekmek
Ara:
2 kuru kayısı+1 adet ceviziçi
Ara:
1 fincan yeşilçay+2 adet grissini
Akşam:
1 kase mercimek çorbası+6 yk sebze yemeği+1 bardak ayran
Haftanın iki günü; 1 dl somon ızgara+bol yeşil salata
Ara:
1 fincan yeşil çay
1 dl etimek+1 kk beyaz peynir
@milad2015 , T tatlitambak bu menü tam ikinizin ortası kilodayken uyguladığım ve en başarılı menülerden bir tanesi ama birebir uyulması gerekiyor diğerlerinden biraz farklı
Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+1 su bardağı yarım yağlı süt+1 çk tarçın
Yiyemezseniz klasik kahvaltı da uygundur ama yumurtasız
Ara:
1 fincan yeşilçay+1 adet ceviziçi
Öğle:
1 kase çorba+1 kase light yoğurt+bol yeşil salata
Haftanın üç günü; 6 adet ızgara köfte+1 bardak ayran+1 dl ekmek
Ara:
2 kuru kayısı+1 adet ceviziçi
Ara:
1 fincan yeşilçay+2 adet grissini
Akşam:
1 kase mercimek çorbası+6 yk sebze yemeği+1 bardak ayran
Haftanın iki günü; 1 dl somon ızgara+bol yeşil salata
Ara:
1 fincan yeşil çay
1 dl etimek+1 kk beyaz peynir
benimkilerde mutlaka poğaça ister sabah kahvaltı yapmak zor geliyor ya beylere yanlarına alıp gidiyorlar hızlıca her hafta mutlaka yaparım pazartesi yaptığım bu sabah bitti 2 tepsi yapıyorum komşuma da veriyorum ben 3 günde 2 tane yedim sadece sürekli yapıp masada durunca insanın gözü alışıyor canı istemiyorGunaydin hatunlar hepimiz evliyiz heralde onun icin hatun olduk degil mi
Aksam 45 dakika bisiklet surdum
Şu haftasonunu iyi atlatirim insallah esimin yuzunden haftasonlari zor oluyor benim icin hamur işi istiyor herzaman bende dayanamayip yiyorum ama artik kararliyim yemiciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?