Miladımız--》2015

Tavanı ısırıp yağı döküyor um sonra kafama ve ruh halime göre soğanı doğruyorum ister küçük ister büyük ister küçük nasıl istersen biberi de kavuruyorum. Sonra yumurtayı kaba kırıp cirpiyorum sonra üstüne dokuyorum veya direk üstüne kiriyorum. Nasıl istersen.tuzu baharat herseyi koy. Ben çok ekmek kaçırmam dersen Menemen de yapabilirsin ben çok ekmek kaçırdığım için Menemen yapmıyorum.
Bugün öğlen yumurtalı kahvaltı yaptım bi de öğlen kaçırdığım için akşam semizotu yoğurt sarımsak kırmızı biberi karıştırıp 2 dilim ekmekle onu yiyecegim sebze yerine geçecek. Bi de hergün dondurma yedigimde 500 gram verdim yerine meyve yedigimde 800 gram verdim. Ben de artık canım çok istemediği sürece dondurma yemiyorum ya da buz parmak max gibi küçük dondurma yiyorum. Doktora dediğim de aferin aldım. Zararını görüp kendin vazgeçtin dedi. Haftada 2 gün dondurma yiyebilirsin dedi. Kilo verdikçe bazı şeyleri kendi isteğimle yememek başladım. Gerçekten kilo verdikçe alınan haz daha fazla . Bi de duygusal açlığımi çözmeye çalışıyorum. Onunda sebebini farkettim. Zamanla o da gidecek. Bu arada yazarken 20 km sormuştum 300 kalori yazıyor bu doğru mu bisiklet bu kadara yaptırıyor mu. Ayy çok mutlu oldum

Ayyy cakilll canim nasil soganli yumurta istedi anlatamam. Hafiften de acıktım zaten neyseki aksama az kaldi bugunde bitiyor:)
Tarifi icin Teşekkürler.. bende haftada bir gun dondurma yiyeyim bari buda guzel haber..

Ayyy cakilll canim nasil soganli yumurta istedi anlatamam. Hafiften de acıktım zaten neyseki aksama az kaldi bugunde bitiyor:)
Tarifi icin Teşekkürler.. bende haftada bir gun dondurma yiyeyim bari buda guzel haber..
Puding de yiyebilirsiniz seversen bazen yapıyorum eşimin büyük benim küçük kaselerim

Sıcaklardan mi nedir bilmiyorum sıcak yemek yiyemiyorum. Yarın yumurtayı nasıl yiyecegim merak ediyorum.

Kizlar normalde 2 litre su icsem yeterli saniyordum. Fakat her insanin tuketmesi gereken su miktarida farkliymis benim 2.5 litre icmem gerekiyor. Kilonuzu 0.03 ile carpin kac litre su tuketmeniz gerektigi çıkıyor tabii bu diuet yaparken icilmesi gereken su. Normal sartlarda 1.5 2 litre yeterli aklinizda bulunsun

2.34 lt çıktı

Bu güzel bilgi icin Teşekkürler canim

Simdiye kadar 3 kase detoks çorbası ictim.. 2 kase kaldi saat 20 de bitiyor. Bugun benim icin cok zor gecti.. gun bitmek bilmiyor neler neler yiyesim var en basta kalkip su soganli yumurtayi yapip yiyesim var. Ikinci olarakta et pisirip bol yesillikle yiyesim var neler neler ama yemeyecegim inşallah

Ben de ne yiyeceğim bilmiyorum soğuk birseyler yemek istiyorum değişik birseyler yemek istiyorum canım sıkılıyor . Çok isim var ama ben yapmak istemiyorum. Canım puzzle da yapmak istemiyor. Ev den de sıkıldım tüm eşyaları atasim var evim beni yansitmiyor sanki iyice eve ve eşyalara sardim bu aralar. Gerçi yemeklere sarmamdan iyidir

Cok güldüm cakil yaa hepimizin duygularina tercuman oldun. Bende yillardir evde sari kahverengi ve cok afedersin bok rengi gormekten gına geldi yillardi yalvariyorum drgistirelim diye daha bugun kavgasini yaptim annemle evlen kendi evine yap dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…