Cok haklısın çakıl daha fazl dikkat etmem lazimKaçamakların öğlen olursa kilo verme sürecini çıkmaza sokmaz ama akşam kaçamakları sıkıntılı 9 dan sonra sindirim yavasliyor
Masallah canim yaa bende misafirlerim gelip gitsin haftaya nasipse yuruyuslerime başlarımNasılsınız kızlar? Ben bugunde ayran detoksu yapacağım..
35 dk 3 km yürüdüm bugune hızlı giriş yaptım 1 saat sonra kahvalti yapacagim..
Masallah canim yaa bende misafirlerim gelip gitsin haftaya nasipse yuruyuslerime başlarım
Zevkle eslik edicem canimGünaydın canim haftaya katil bana o zaman
Tünaydın kızlar yaaa bu aralıklı yeme işini bende beceremedim akşam hiçbirşey yememem gerekiyor ama olmuyor eşim hiç rahat vermiyor dün düğündeydik yemiycem dedim nerdeyse eliyle besliycek:) bende normal beslenmeyle devam etmeye karar verdim ama yapabilen için gerçekten çok etkili bence
Tesekkurler cakilcigim peki soganli yumurtayi sen nasıl yapıyorsun.Canım listesi sana yazım şimdiden
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği veya 50 gram ekmek
4 light pınar üçgen peynir veya 60 gram light beyaz peynir veya 1 ince dilim kaşar veya 4 yemek kaşığı lor
Lor peynirini sık yeme diyor.
Peyniri yarıya indirirsen 1 yumurta
Domates salatalık biber yeşillik sınırsız
Ara öğün
10 adet badem fındık ceviz ama çiğ olanlarindan
1.ogun
120 gram et balık tavuk
Sınırsız salata
2 dilim ekmek
Ara öğün
Meyve ayran
Ara öğün
70 kalorili diet bisküvi
Ayran
Meyve
Veya
1 sütlü tatlı
Veya 3 kup dondurma
2. Öğün
1 tabak sebze
1 yoğurt veya ayran cacık
2 dilim ekmek
Bu hafta 3 gün et oyunu yerine soğanlı biberli yumurta yiyecegiz 1 yemek kaşığı ile. 2 yumurta kullanabilirsin. Ben soğanı çok yapıyorum .
Öğlen et yersen akşam sebze nasıl istersen. Ogleden sonra iki oyunu var çünkü akşam geç yiyorum. Ama akşam yemeğini 6 7 gibi yiyorsan 2. Ara öğün u akşam 9 a alabilirsin. Ben geç geliyorum işten onun için öğlen 2 ara ogun
Canım kahvaltıda zeytin yok bir nedeni var mıCanım listesi sana yazım şimdiden
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği veya 50 gram ekmek
4 light pınar üçgen peynir veya 60 gram light beyaz peynir veya 1 ince dilim kaşar veya 4 yemek kaşığı lor
Lor peynirini sık yeme diyor.
Peyniri yarıya indirirsen 1 yumurta
Domates salatalık biber yeşillik sınırsız
Ara öğün
10 adet badem fındık ceviz ama çiğ olanlarindan
1.ogun
120 gram et balık tavuk
Sınırsız salata
2 dilim ekmek
Ara öğün
Meyve ayran
Ara öğün
70 kalorili diet bisküvi
Ayran
Meyve
Veya
1 sütlü tatlı
Veya 3 kup dondurma
2. Öğün
1 tabak sebze
1 yoğurt veya ayran cacık
2 dilim ekmek
Bu hafta 3 gün et oyunu yerine soğanlı biberli yumurta yiyecegiz 1 yemek kaşığı ile. 2 yumurta kullanabilirsin. Ben soğanı çok yapıyorum .
Öğlen et yersen akşam sebze nasıl istersen. Ogleden sonra iki oyunu var çünkü akşam geç yiyorum. Ama akşam yemeğini 6 7 gibi yiyorsan 2. Ara öğün u akşam 9 a alabilirsin. Ben geç geliyorum işten onun için öğlen 2 ara ogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?