Miladımız--》2015

Nasılsınız kızlar? Ben bugunde ayran detoksu yapacağım..
35 dk 3 km yürüdüm bugune hızlı giriş yaptım 1 saat sonra kahvalti yapacagim..

Hedefim 1.5 soguk yeşil cay içmek
2.5 lt su içmek

Bütün ogunlerimi olusturacak detoks corbamda hazır:))

10 15 dklik bir vucut antremani poragramiyla 81 kalori yaktim..
12 ogunu olarakta detoks çorbası ictim

Gunaydinnnnnnnn te şarjı bitmiş saat çalmayı için 12 de uyandım şimdi nasıl başım ağrıyor . Detox sonrasi nasilsin şişkinlik gitti mi merak ettim.

Kahvaltı mi 12 de yaptım
2 dilim ekmek
Yarım yumurta
1 dilim salam
Domatesle biber kavurdum
Salatalık
2 zeytin

Eşimle güzel bir kahvaltı yaptı o işten geldi denk geldi.

Yeni bisikletimle 30 dakika spor yapcam bugün kendimi enerjik hissediyorum acaba doktorun dediğininin dışına çıkıp arttırmak mi süreyi bi de 100 mekik çekeceğim. Sonunda spor, r a ok dedi heyecan yaptım ama korkuyorum bahsettiği kıtliga girer mi vücudum erken mi acaba

cakil80
Canim bence 30 dk yi asma baslangic olarak kademe kademe arttiracak drun. Bana gelince gecen hafta cig gibi büyüyüp 93 kilo olmayi basardim. Bu gun tartildigimda 90 gordum cok şükür..
bugunde detoks a uyacagim 2 gunluk bir program zaten.. yarin senin diyet listeni gorme sansim olursa bir duzen olusturacagim kendime.. bu aksam bana listeni yazma sansin var mi gecen haftanin da listesi olabilir
bundan boyle yediklerini duzenli yazarsan bende uymaya çalışırım

Tünaydın kızlar yaaa bu aralıklı yeme işini bende beceremedim akşam hiçbirşey yememem gerekiyor ama olmuyor eşim hiç rahat vermiyor dün düğündeydik yemiycem dedim nerdeyse eliyle besliycek:) bende normal beslenmeyle devam etmeye karar verdim ama yapabilen için gerçekten çok etkili bence

Canım listesi sana yazım şimdiden

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği veya 50 gram ekmek
4 light pınar üçgen peynir veya 60 gram light beyaz peynir veya 1 ince dilim kaşar veya 4 yemek kaşığı lor
Lor peynirini sık yeme diyor.
Peyniri yarıya indirirsen 1 yumurta
Domates salatalık biber yeşillik sınırsız

Ara öğün
10 adet badem fındık ceviz ama çiğ olanlarindan

1.ogun

120 gram et balık tavuk
Sınırsız salata
2 dilim ekmek

Ara öğün
Meyve ayran

Ara öğün
70 kalorili diet bisküvi
Ayran
Meyve
Veya
1 sütlü tatlı
Veya 3 kup dondurma

2. Öğün
1 tabak sebze
1 yoğurt veya ayran cacık
2 dilim ekmek

Bu hafta 3 gün et oyunu yerine soğanlı biberli yumurta yiyecegiz 1 yemek kaşığı ile. 2 yumurta kullanabilirsin. Ben soğanı çok yapıyorum .

Öğlen et yersen akşam sebze nasıl istersen. Ogleden sonra iki oyunu var çünkü akşam geç yiyorum. Ama akşam yemeğini 6 7 gibi yiyorsan 2. Ara öğün u akşam 9 a alabilirsin. Ben geç geliyorum işten onun için öğlen 2 ara ogun

Bir cok yontem kilo verdirebilir ama yapabilene. herkes ayni programa uyamaz canim kendini zorlamadan kasmadan hayat sartlarina en uygun beslenme biçimini uygulamalisin. Dogru karar bencede

Tesekkurler cakilcigim peki soganli yumurtayi sen nasıl yapıyorsun.
?

Canım kahvaltıda zeytin yok bir nedeni var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…