Miladımız--》2015

Selamlar!!!

Geç kalktığım için öğlen yemeğiyle başladım: etli bezelye, yogurt, 3 dilim kepek ekmek(günün ilk öğününde yiyorum 3 dilim kepek ekmeği, başka yok), salata

Sabah aç karnına tartıldım önce 99.8 çıktım sonra bir daha tartıldım 100 çıktım. Bir hafta önce 102 kiloydum... Bir haftada 2 kilo vermişim. :)

menü

kahvaltı : biraz sucuk biraz pide , ekmeğe sürmelik çikolata 2 çay kaşığı .
ara : 1 adet petito
öğlen : 1 adet biber dolması , 6-7 adet patates , çok az cacık .
akşam : bir kasenin yarısı kadar tarhana çorbası 1 bardak yediigün 1 dilim ekmek 4 yemek kaşığı kadar tavuk sote .

spor : şimdilik yapmadım yapınca yazarım

Bugün daha iyiyim keşke ama bilemedim insan ne kadar kötü oluyormuş öyle.

Maşallah maşallah yavaş yavaş gitçek hepsi

Herkese iyi akşamlar
Kizlaaar bilerek menü bildirimi yapmıyorum çünkü menulerim diyet değil bildiğin ramazan menüsü o yuzden yazmıyorum ama şükür - lerdeyim çok az yiyorum hatta gözüm kalıyor ama midem almıyor menü bildirimlerini ramazandan sonra yaparım
@milad2015 çok geçmiş olsun canım allah sevdiklerine bağışlasın abini
Yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş yarın kilo bildiriminde görüşürüz

Spor olarak 45 squat 45 kez bacak egzersizi 10 kez comelip kalkma hareketi 40 kez zumba dansindan bir egzersiz hareketi 10 kez zumba dansindan bacak hareketi . 20 kez ziplama egzersizi .

gecikmeli menü bildirimi:))
dün iftar
1 bülbül yuvası
1 baklava
3 kanat
2 kaşık pilav
salata

bu gün

öğle
1 pastırmalı yumurta
1 poğaça
akşam
1 kase bezelye çorbası
yarım karnıyarık
2 kaşık pilav
2 lokmalık pide
1.5 kase cacık
gece 11.30 da
1 tane muz

benim baskülün pili bitti diye pazar günü benimkiler gitti pil aldı geldi taktık maalesef pili bitmemiş baskül bozulmuş (
önümüzdeki hafta sonuna anca çıkar alırız
komşuda tartılsam eğer baskülü eksi ya da artı çıkarıyorsa evdekiyle bir olmaz moralim bozulur mu acaba diye tereddütteyim
komşuda tartılıp yarın öyle bildirim yapsam mı ki bilemedim

Iyi geceler canim.bence kendi tartini bekle izinli gecelim seni.komsundaki dedigin gibi az veya cok tartabilir.bu da senin hafataya yapacagin bildirimi bile etkiler.
yinede sen bilirsin tabii...

Selam kizlar bugun reglimin son gunu yarin insallah oruclu olcam.
Dunku menumde fena degildi diger dunlere nazaran
Sabah kahvalti
1 has. Yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
Ara
1 dilim kavun
Aksam
1 dilim kadar tavuklu hunkar begendi
1 tavuk pirzola
2 kasik pilav
Salata

Selam kizlarr uzun zamandir yazmiyorum ama okuyorum miladcim abine cok gecmis olsun kalp pili arada bayilmalara neden olabilir korkmayin babamda kalp hastasi benim zor bir hastalik artik daha duzenli bir yasam surdurmesi gerekiyor. ..beni sorarsaniz bu ramazandan hicccc bisey anlamadim cok cabuk gecti ..ah ah bu teog stresi beni mahvetti aklima geldikce tansyonum düşüyor basim dönüyor ne zormus ya once notlar aciklandi sonra puanlar arkadan okullar yuzdelik dilimini acikladi kafam allak bullak oldu simdide tercih donemindeyiz allah yardim etsin cok zor hayirlisi ile bir yerlesseydi oglusum ekim2009 siz ne yaptiniz senin oglusun ne durumda benimki heyecandan olecek bende durumlar böyle kilom 70 bakalim ramazan sonu 69 gorebilecekmiyimm malumm cok zor gidiyor artik ...yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler eski arkadaslardan bir kac kisi kalmisiz olsun yola devamm yilmak yokk hepinizi ozledim su donemi bir atlatayim sık sık yazarim yine hepizi öpüyorum

Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.Bizlerde seni çok özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…