Canım bişey demeseler bile biz biliyoruz zaten içlerinde öyle bir istek olduğunu düşün şimdi sen erkek olsan zarif çıtı pıtı birkarın olmasını istemezmiydin?Insallah canim bir an once kurtulmam lazim artik esimde isin icinde pes etmeden ilerlemem lazim
Hangi kanalda?? Bende izleyim sksksks
Bugün daha iyiyim keşke ama bilemedim insan ne kadar kötü oluyormuş öyle.Gecmiş olsun canım insan alışmayınca nasıl ağır geliyor dimi Bi gece sıcak pideyle benimde ufak bi flörtüm olmustuda beni mahvetmişti.
ayy keşke ki zeytin yeseydin tansiyon gitmiş.
Ah be gülüm tüh! Ama güzel haber bu kloların çok hızlı gidecek cünkü oturmus kg değil. Hemen iştahı frenle ekmekle tatlıyı azalttıgın zaman iştahın otomatik kesilir zaten ilk günler zorlancaksın tabii.. Hadi bir çırpıda kurtl kilolarından inş.
Maşallah maşallah yavaş yavaş gitçek hepsiSelamlar!!!
Geç kalktığım için öğlen yemeğiyle başladım: etli bezelye, yogurt, 3 dilim kepek ekmek(günün ilk öğününde yiyorum 3 dilim kepek ekmeği, başka yok), salata
Sabah aç karnına tartıldım önce 99.8 çıktım sonra bir daha tartıldım 100 çıktım. Bir hafta önce 102 kiloydum... Bir haftada 2 kilo vermişim. :)
Iyi geceler canim.bence kendi tartini bekle izinli gecelim seni.komsundaki dedigin gibi az veya cok tartabilir.bu da senin hafataya yapacagin bildirimi bile etkiler.benim baskülün pili bitti diye pazar günü benimkiler gitti pil aldı geldi taktık maalesef pili bitmemiş baskül bozulmuş(
önümüzdeki hafta sonuna anca çıkar alırız
komşuda tartılsam eğer baskülü eksi ya da artı çıkarıyorsa evdekiyle bir olmaz moralim bozulur mu acaba diye tereddütteyim
komşuda tartılıp yarın öyle bildirim yapsam mı ki bilemedim
Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.Bizlerde seni çok özledikSelam kizlarr uzun zamandir yazmiyorum ama okuyorum miladcim abine cok gecmis olsun kalp pili arada bayilmalara neden olabilir korkmayin babamda kalp hastasi benim zor bir hastalik artik daha duzenli bir yasam surdurmesi gerekiyor. ..beni sorarsaniz bu ramazandan hicccc bisey anlamadim cok cabuk gecti ..ah ah bu teog stresi beni mahvetti aklima geldikce tansyonum düşüyor basim dönüyor ne zormus ya once notlar aciklandi sonra puanlar arkadan okullar yuzdelik dilimini acikladi kafam allak bullak oldu simdide tercih donemindeyiz allah yardim etsin cok zor hayirlisi ile bir yerlesseydi oglusumekim2009 siz ne yaptiniz senin oglusun ne durumda benimki heyecandan olecek bende durumlar böyle kilom 70 bakalim ramazan sonu 69 gorebilecekmiyimm malumm cok zor gidiyor artik ...yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler eski arkadaslardan bir kac kisi kalmisiz olsun yola devamm yilmak yokk hepinizi ozledim su donemi bir atlatayim sık sık yazarim yine hepizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?