• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

selm kzıalr geçmişçokk fazla okuyamadım ilk fırsatta okumaya çalışacagım
öglen yemekte mantı vardı iki kepçe yedim
akşama bişiy yemem artık

kiilona sevindim cnm baya vermişsin ben hala 77 deyim 2 haftadır ya :KK43:

eşim ya deli etti beni eşya ve araba kredimiz varken bi tane daha kredi çekmiş üstelik kredi kartınada borç var

Canim zor bir durum olsa gerek. Allah yarsimciniz olsun. Bi kredi karti bile kullanmiyoruz. Borc insani strese sokuyor

eşim ya deli etti beni eşya ve araba kredimiz varken bi tane daha kredi çekmiş üstelik kredi kartınada borç var
Uzuldum canım cok can sıkıcı bir durum.
Supersin canim. Menulerinin hakkini tartida aliyorsun.
Ayyy hizlanmam laIm beni gececeksin yoksa
Hızlan geliyorum bak.. :)

dua et canım bol bol mübarek günler rabbim kuluna kaldıramayacağından fazla yük yüklemezmiş bu sıkıntıyı aşarsınız inşallah rabbim bir ferahlık kapısı açsın tez zamanda

kızlar kimin duasının tutacağı belli olmaz rabbim birimizden birimizinkini kabul eder belli mi olur ablam yarın ilk memurluk sınavına girecek dua istiyorum sizden çok emek harcadı çok çalıştı hayırlısıyla inşallah kazanır

boşuna sana süper muska demiyorum :KK9::KK9::KK9:
Sagol canım.
5. diyet günümü tamamladım (gece ara öğün meyve olacak). En Büyük TÜRKİYE:anneadayı::KK200:

Allah bütün çaba gösterenlere, temiz kalbiyle çalışıp, emek verenlere, hayallerini yaşamayı nasip etsin.

Sevgiler...
Amin..
kızlar kimin duasının tutacağı belli olmaz rabbim birimizden birimizinkini kabul eder belli mi olur ablam yarın ilk memurluk sınavına girecek dua istiyorum sizden çok emek harcadı çok çalıştı hayırlısıyla inşallah kazanır
İstedigi gibi olsun hersey insallah..

V eee benim ilk günüm (heyecanlandım) :)
Sahur:
1 haşlanmış yumurta,1 dilim kızarmış ekmek, kibrit kutusu peynir, yarım bardak tarçınlı süt
iftar:
1 tabak ezogelin çorbası
4 kaşık yağsız tuzsuz makarna
3 kaşık yağsız patates salatası
sirkeli su bide 1 tane Kemalpaşa tatlısı :)
toplam:800 kalori
tabiki 1 saat sporla kapıya umarım 30 dakkada bırakmam :KK9:

Back