Miladımız--》2015

Kızlar ben cıkmalıyım benim kucuk sıpacıklar etli ekmek istedi hamuru hazırlamıstım yapayım gelirim yine.

Ya bişey dicem ben internette elma sirkesinin diyetle birlikte iyi olduğunu okudum yaklaşık 300ml suya 1 kaşık attım ve biraz bal mideme zarar verir mi bazı yerler öyle yazmış

Ya bişey dicem ben internette elma sirkesinin diyetle birlikte iyi olduğunu okudum yaklaşık 300ml suya 1 kaşık attım ve biraz bal mideme zarar verir mi bazı yerler öyle yazmış
Tatlı kasıgı ile sorun olmaz bende bi ara iciyodum ama yesil cay daha etkili sanki.

hay yaradanına kurban olsun ablasıııııııııııııııııııııı
hah işte böyle gerçek miladını yaşa gülüm
tek doğduk tek öleceğiz tek hesaba çekileceğiz

senin de mi miden ben dün iftardan beri mahfoldum şişkinlik mide bulantısı gece bir de öksürük başladı
hala midem tuhaf
ben komşuma gidiyorum içli köfte yapacam oğluşu çok seviyor üniversite sınavında istediği başarıyı yakaladı allaha şükür ona ödül ne istersin teyzem dedim hiç bişey istemedi kuzum bende içliköfte yapayım dedim zahmet etmeyin kısır olsa da ben severim dedi kıyamıyor kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…