Ben burdayımEkmegi yaptım geldim hala kimse yok uyudunuzmu kızlar!
Ben burdayım
Oh yanlız degilmisim nasılsın?Ben burdayım
Tatlı kasıgı ile sorun olmaz bende bi ara iciyodum ama yesil cay daha etkili sanki.Ya bişey dicem ben internette elma sirkesinin diyetle birlikte iyi olduğunu okudum yaklaşık 300ml suya 1 kaşık attım ve biraz bal mideme zarar verir mi bazı yerler öyle yazmış
İyi o zaman rahatladım hmmm yeşil çay mı olur yarın denerim zaten iftardan sonra çok zaman kalmıyor ama olduğu kadar artıkTatlı kasıgı ile sorun olmaz bende bi ara iciyodum ama yesil cay daha etkili sanki.
Kalmıyor haklısın bende 22.30 ve 01.00 de iciyorum kendimi sartlamazsam olmuyo.İyi o zaman rahatladım hmmm yeşil çay mı olur yarın denerim zaten iftardan sonra çok zaman kalmıyor ama olduğu kadar artık
İyi gecelerKimsecikler yazmıyo bende kactım iyi geceler.
hay yaradanına kurban olsun ablasııııııııııııııııııııııAy evet teşekkürler canım sizi gördükçe inancim tazeleniyor
Aslinda çok sinirliyim cok kirginim, cok muallaktayim iki gundur. Eski milad kendini atmıştı simdi mutfaga hapur hupur yiyor olurdu... ama şimdiki halimi sevdim. Daha cok guvenmeliyim kendime. Daha cok deger vermeliyim. Daha cok sevmeliyim. Kendi varolusumu .ispatlamaliyim kendime..
Bu sadece zayif olabilmek savaşı değil kendime olan inancımı kazanabilme savaşı...
Kimse icin yasamiyorum. Kimsenin hakkimda ki düşünceleri ile hayatima yon vermiyorum. Ben benim isteyen sevsin isteyen kendine bensiz yol çizsin herkese yalanları ve sinsilikleri ile iyi yolculuklar...
senin de mi miden ben dün iftardan beri mahfoldum şişkinlik mide bulantısı gece bir de öksürük başladıYawwww benim sürekli midem bulanıyor çok su içmek ve dondurmadan olabilir mi aç karnına yiyorum sonra bulaştıran yatamiyorum. Veeeee önemli gelişme artık canım hiç kola istemiyorgünde 2 litreden fazla içiyordum artık icemiyorum canım istemiyor
GünaydınGünaydıın
Nasıl gidiyor,keyifler nasıl?Günaydın
GünaydıııınGünaydın
Günaydın,enerjiksin sanırımGünaydıııın
Aslında 3 saat uyudum bugün ama nedense bi enerjiğim normalde öğlen 2 ye kadar uyurdum ramazan saolsun bugün bi garipim... canım ramazan beni şaşırtıyorGünaydın,enerjiksin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?